joi, 25 iunie 2009

Bloganistul

Bloganistul este acea specie de onanist care este si Blogger. Pentru ca zilele mIRC-ului au apus si pe Messenger esti constrans a vorbi doar cu persoanele pe care deja le cunosti, s-a inventat portita numita Blog. Varianta offline a Bogului este Liga Studenteasca.

De fapt ce fac majoritatea Bloganistilor? Se screm din toate articulatiile sa fie interesanti si spera la o audienta cat mai mare. Unii, care inca mai sunt in stadiul de negare, insista ca Blogul ar fi doar asa, un fel de jurnal personal in care scriu chestii pe care le simt si alte cacaturi de genul asta. Pentru aceste specimene le recomandam un soft foarte interesant de care, probabil, nu au auzit inca: Microsoft Word. Il deschizi, scrii plevele neinteresante in paginile alea albe, dupa care Save As... "Aberatii (1)".

Si in Timisoara s-a format o asa-zisa comunitate de Bloganisti. Bloganistul odata inclus intr-o comunitate trebuie sa adere si la regulile ei, adica nu-ti mai faci laba singur, ci i-o faci celui de langa tine. Astfel, se creeaza un cerc, o spirala Bloganista in care fiecare se simte obligat sa i-o frece cu migala celuilalt, pentru ca la randul lui sa fie gadilat intr-un mod placut de altul.

Cea mai noua gaselnita de autosatisfacere indirecta a comunitatii de Bloganisti timisoreni este Blogul Saptamanii. Pe sistemul eu ti-o sug tie daca mi-o sugi si tu mie, indivizii se voteaza intre ei in vederea obtinerii Coronitei de Bloganist al Saptamanii. Probabil nu au realizat inca penibilul initiativei, ci o vor face doar cand fiecare dintre ei, in mod suspect, va fi detinatorul unei astfel de Coronite la sfarsitul unui ciclu complet de votare.


***Am simtit nevoia de a expune studiul acesta de caz din simplu motiv ca se incadreaza perfect in modul de functionare al Ligilor Studentesti. Apucaturile de haita pe care le au Lingaii strigand toti in cor "Au!" cand unul dintre ei este lovit (pe drept cuvant) si placerea bolnava pe care o au cand se aleg 3 insi intre ei pentru posturile de conducere din Liga sunt exact caracteristicile comportamentale pe care o sa le aiba, mult mai accentuate, cand vor creste si vor ocupa diverse functii in societate.

Daca nu stiati cum o sa arate generatia urmatoare de oameni politici, aruncati o privire in Ligile Studentesti si o sa vedeti personajele care va vor cersi votul peste 5 - 10 ani. O sa ducem dorul unora ca Iliescu, Basescu, Geoana, Tariceanu, "Vanghele", etc.

9 comentarii:

adizzy spunea...

hei hei roulul chestei aleia blogul saptamanii este promovarea blogurilor nu vad onania in povestea asta si sunt dezamagita de tine ca ai spus asta...si mai ceva majoritatea care se perindeaza pe tm 99 blog sunt deja de mult incheiati cu faculta si 90% nu au terminat poli ca sa vad ce asemanare poti face cu liga..plus de asta ma simt eu ca cititor fidel chiar folower al al tau blog jignita de ce ai scris si sunt sigura ca nu sunt singura ...leagate de compleex si de facultatii nu de cei care sunt inafara sistemului si chiar nu avd ce are promovare cu onania...

ovi sirb spunea...

Să înţeleg că nu te-a chemat nimeni la circle jerk şi te-ai supărat niţel?

Hai că te chemăm când jucăm Biscuitele, promit. Şi te şi las să-l câştigi.

daimon spunea...

+1 @ovi

Anonim spunea...

hahahaha atacati-va :))

Dorin spunea...

adizzy.... orice regula are si exceptii :)

Tu esti una din ele de exemplu, vorbesti frumos si nu ataci... spre deosebire de comentatorii de sub tine (dara aluzii tembele la care probabil le-o fugit mintea la unii)

Anonim spunea...

eu cred ca mai potrivit era BOTANISTUL :)))))))))

nuzzu spunea...

Ehe, Complex, ghici cum se numeste platforma celor de la Google pentru facut bloguri?

Anonim spunea...

bine zis complex, direct la tinta :)))

complexTM spunea...

Pentru adizzy: nu e cazul sa te simti in vreun fel pentru ca articolul se refera la Blogerii care in timpul liber sunt si onanisti, nu la Blogeri in general.

Pentru ovi sirb: din cate am putut observa, dintr-un motiv care ne scapa esti foarte pupat in fund de diversi pupincuristi in cur. Ai un blog cel putin neinteresant, penibil, nu exista nici un motiv pentru care cineva ar vrea sa citeasca macar un articol de pe el.

Esti deosebit de prost daca tu ai inteles ca Blogul "complextm" ar vrea sa fie indexat in haznaua comuna a voastra. Sau probabil in lipsa altor argumente ai apelat la copilariile pe care le-ai afirmat.