marți, 16 iunie 2009

Departamentul Vanzari?

De curand au avut loc alegeri pentru "posturile de conducere" din Liga AC. Dupa cum ne-am obisnuit deja, concurenta a fost foarte mare osciland de la 0 (zero) la 1 (un singur) candidat pe loc.

Chiar daca in statutul ligii sunt definite urmatoarele Departamente:Am observat cu surprindere o candidatura pentru un Departament cu un nume cel putin neobisnuit pentru o Liga Studenteasca:***Asadar, s-a dat liber la Vanzari in cadrul Ligii AC. Ramane de vazut daca este vorba despre vandut examene, vandut gogoşi sau vandut reprezentarea studenteasca pentru beneficii personale, asa cum s-a intamplat in cazul Ligii de la Mecanica.

6 comentarii:

Anonim spunea...

departamentul vanzari nu face decat sa obtina sponsorizari (cand au un eveniment si apar sponsori pe afis)
cel putin asa e prin alte locuri

Alina spunea...

Din cate stiu eu, e normal ca intr-un ONG sa existe un dep. de vanzari. La unele se numeste Fundraising, dar se ocupa cu aceleasi lucruri, in principal strangerea de fonduri pentru evenimentele organizate prin proiecte de finantare, sponsorizari, colaborari de tip barter etc.

Cosmin spunea...

te rog frumos de acum in colo cand mai faci referire la LigaAC sa pui si un link ori www.ligaac.ro ori http://portal.ligaac.ro.

Nu are rost sa schimbi un statut de 2 ori, o data cand adaugi un departament si a 2 oara la cateva sapt dupa, cand ai ales coordonatorul !!!

Luca spunea...

Ce sa faci cu studentii in sesiune?! Cauta motive de cearta si intriga.

Mereu Mecanica. De ce nu se numeste blogul Mecanica.blogspot.com? In Mecanica se cumpara examenul, in Mecanica studentii sunt retardati mintal...
Oare e singura facultate din toata Politehnica? Mai se arunca cate o pastila despre AC si cam atat.

Hai sa va spun eu cum si ce faceti voi. Ca m-ati invatat si pe mine deja. Se intra frumusel pe Yahoo Messenger, de la un prieten, un coleg de modul, de palier afli ca princhindelul de anul I, maxim II[ca daca e prea mare deja omul nu va mai baga in seama decat in p***a ma`tii] si incepeti sa il trageti de limbuta, sa ii vindeti gogosele si asa poate, poate faceti rost de un mail, de o vorba in plus.

Daca ati fi cu adevarat seriosi, ati sta de vb cu respectivii oameni de care va luati si ati discuta direct cu ei. Ahh nu se poate? Nu va baga in seama si va ignora? Jos palaria pt asta, macar au invatat sa fie diplomati.
Daca voi credeti ca ne faceti bine aratandu`ne doar ca lucrurile nu merg bine, va inselati, degeaba arati cu degetul spre un munte de nisip care cade sa se prabuseasca, daca voi, "mintile stralucite" ale complexului nu puneti mana sa faceti ceva.

Ce reusiti sa faceti prin acest blog? Sa invrajbiti lumea. Romanii sunt un popor caruia ii place sa se uite in curtea vecinului, sa stea sa comenteze de ce nu s`a intamplat altfel, dar cand vine vb de munca nimeni nu se inghesuie...De fapt trebuie sa ne formam undeva si cu principiile astea...initial stam 7 ani acasa...dupa ajungem si in Facultate unde ajungem sa invatam ce inseamna sa fii parte din turma si sa iti fie frica sa spui si mai ales sa FACI ceva pt cei din jur.

Toate au un sfarsit...la unii vine mai repede, la altii mai tarziu. Dumnezeu nu da cu parul :|

Anonim spunea...

Luca era gay --> http://www.youtube.com/watch?v=Qh2nXrStlBE

dan spunea...

link exchange?