luni, 15 iunie 2009

Excursie GRATIS la Palatul Parlamentului

În perioada 22 – 23 iunie 2009 se va organiza o excursie la Palatul Parlamentului destinată reprezentanţilor studenţilor din Universitatea Politehnica din Timişoara. Prin reprezentanţi ai studenţilor în UPT se înţelege:

- studenţii senatori

- studenţii consilieri

- conducerile ligilor

- reprezentanţii de an (şefii de an)

- membrii comitetelor de cămin


***Inca un exemplu prin care observam cum "reprezentantii" nostri sunt mângâiati duios pe creştet pentru a nu face probleme conducerii UPT. Noi, studentii, nu putem sa le oferim excursii gratuite sau posturi platite in UPT si nici nu ni se ofera astfel de gratuitati, pentru ca nu insemnam nimic decat niste surse de muls bani.
Asa stau lucrurile atat in Universitatea Politehnica din Timisoara cat si in societatea romaneasca: cei ALESI de catre cei multi incaseaza toate beneficiile posibile, pe cand cei multi incaseaza toate flegmele si datoriile de platit.

6 comentarii:

Dorin spunea...

Ii vechi anuntu asta... era atarnat pe usa administratiei de la camin de 2-3 saptamani... lasa-i sa se duca, hotii mici se intalnesc cu hotii mari sa impartaseasca experienta si intelepciune :))

adizzy spunea...

da am vazut anuntul ..prima data cand am citit titlul..yuhu aplic si eu...apoi..mda iara numa ei..nici nu avea rost sa ne mai zica puteau sa se anunte doar ei intre ei ...

Anonim spunea...

:)) normal ca nu are nici un farmec sa iti bati joc de cineva daca nu stie ca iti bati joc de el. ne-au spus ca sa vedem ce primesc ei si noi nu.

Dorin spunea...

Pai si atunci cum se mai laudau ... mai mult poate ii acuzau autorii blogului de lipsa de transparenta :))

Cristian spunea...

Nu inteleg ce vi se pare ciudat...
In teorie (si poate in practica) "alesii" fac ceva. Sunt voluntari... e normal sa li se ofere anumite facilitati. Asa cum daca esti sef de palier, nu platesti cazare. In loc sa va plangeti, implicati-va si schimbati ceva.

Dorin spunea...

Daca-s alesi nu-s voluntari (doar la candidatura te poti oferi voluntar) si atunci au obligatia sa faca ceva pt ca de aceea au fost alesi... in cazul asta inteleg ca ar putea avea anumite beneficii DACA FAC CEVA UTIL.

Dar dintre cei de acolo singurii pe care eu tin minte sa ii fi ales cei multi, sunt sefii de palier/camin, restul sunt numiti nu alesi, si atunci de ce sa primeasca vreo facilitate... daca eu zic ca-s un zeu intre oameni o sa sacrificati un miel pe luna in numele meu?

Daca sunt voluntari inseamna ca s-au oferit sa faca ceva fara sa primeasca ceva in schimb, altfel nu ar fi voluntariat... daca DUPA CE AU FACUT CEVA primesc o rasplata e ok.

Pt Cristian:
http://dexonline.ro/search.php?cuv=voluntar
nu scrie nicaieri acolo ca "e normal sa li se ofere anumite facilitati".