miercuri, 24 iunie 2009

Cand Vine Vorba De Tabere...

...se aduce in discutie "Regulamentul".

Cand vad ca se aduce mizeria cu regulamentul in discutie instantaneu il cataloghez nesimtit pe ala care face asta. O data ca regulamentele alea muiste sunt facute cu lingaii la masa...ca deh...ei trebuie sa fie consultati. Sunt de acord ca trebuie sa fie consultati...da' de catre niste medici specialisti...si tratati fiecare dupa gradul de schizofrenie la care a ajuns.
Deci dupa ce tu ca lingau te duci la negocieri si iti negociezi sa apara in regulament ca tu trebuie sa iei bonificatii (aici vorbim de regulamentul din UPT intern), tot tu ai perversitatea sa iesi in fata celor care te acuza si sa zici ca vezi doamne nu ca vrei tu sa iei puncte in plus...dar scrie in Regulament. NESIMTIRE PE FATA!.

Acum sa o lamurim si cu Regulamentul ala National in baza caruia se intelege ca trebuie sa functioneze si impartirea taberelor din UPT. Si ala e facut tot la negociere cu lingaii (aia de la nivel national), doar ca la Bucuresti nu mai merge asa usor cu pupatul in fund…si nu prea da nimeni nici un rahat pe astia de se viseaza “reprezentantii” cuiva. Sa vedem mai exact ce zice regulamentul…ca lingaii mai au o caracteristica…mint cu nerusinare direct in fata…neaga cu seninatate realitatea si isi creaza propriul adevarul convenabil pentru ei.

1. "Pot beneficia de tabere studentii integralisti in functie de rezultatele la invatatura…" AICI E CLAR, cu toate ca este o discutie daca masteranzii sunt studenti (daca masteranzii ar fi studenti, atunci si doctoranzii ar trebui sa fie - lucru cam ciudat avand in vedere bursa lunara de 500 EURO pe care o primesc acestia). Asadar, sa pui pe picior de egalitate un student cu un masterand, ar fi echivalent cu a pune un student cu un doctorand... E logic?

2. "Studentii orfani AU PRIORITATE la obtinerea biletelor de tabara daca sunt integralisti." Asta se traduce prin punctul ala in plus pentru ca zice clar si explicit in regulament ca au prioritate. CLAR SI AICI.

3. "Pot beneficia de tabara studentii care activeaza in cadrul caselor de cultura ale studentilor…" Astea nu ne intereseaza ca nu e cazul.

4. Si la patru vine firul de ata de care trag toti lingaii si de aceea o sa citez exact din regulament: “Pot beneficia de bilete şi studenţii care activează în organizaţii studenţesti SI care au avut rezultate in activitatea de reprezentare al studenţilor., conform rezervărilor operate de DGPS(Direcţia Generală Programe pentru Studenţi)”

Pai bine ma…unde pula mea scrie PRIORITAR la aliniatul in care sunt bagati in seama cei din Ligi? Vreau sa vad eu in baza a ce va dati voi puncte ca niste nesimtiti. Deci la orfani scrie clar AU PRIORITATE…si d’aia le dati 1 punct in plus. Pai voua de ce pula mea va dati tot 1 punct in plus, cand la voi nu scrie nimic. Pur si simplu sunteti DOAR amintiti…"si lingaii pot sa mearga in tabere"…DAR “conform rezervărilor operate de DGPS”…ce o mai insemna si asta. Probabil ca pentru lingai trebuie sa se reserve locuri speciale…undeva intr-un colt fara curent electric si apa potabila.

Ca sa nu mai spun de formularea “studentii din organizatiile studentesti CARE AU AVUT REZULTATE in activitatea de reprezentare”. Pai ce pula mea de rezultate a avut vreun membru de liga? Rezultate in activitatea de reprezentare a studentilor…nu rezultate in party-uri, baluri ale bobocilor, rezervat Bazinul de la Baza 2 exclusiv pentru liga si data pula in brate studentilor care vroiau si ei sa foloseasca facilitatea respectiva, frectii la picior de lemn si alte rahaturi. Deci, in regulamentul ala national...NU s-a pus un punct special pentru "Membrii organizatiilor studentesti" ca sa isi poata da ei puncte in plus si sa mearga in tabara cu media 7 cand cea mai mica medie a fost 8,71. S-a pus clauza respectiva pentru a-i cuprinde si pe cei din organizatiile studentesti care NU se incadreaza la nici unul din celelalte puncte.

Cu asta sper ca s-a lamurit chiar si cel mai retardat cititor al acestui Blog, din orice liga ar fi el, ca e o dovada de nesimtire imensa traficul asta de puncte in plus si muia data studentilor care chiar invata. Adica de ce eu cu media 9 sa nu fiu pe pozitia 1 cand imi iau locul de tabara...ci sa vina unu din specia "soarecul de liga" cu punctele lui in plus si sa treaca in fata mea?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Da, masteranzii si doctoranzii sunt si ei studenti. Si nu avea grija, ca bursa aia de 500 de euro e asigurata din fonduri europene, nu din banii UPT!!!!

Anonim spunea...

Daca masterandul e student atunci de ce nu beneficiaza si el de reducerile la CFR?...Ahhh...acolo nu mai e student.

Anonim spunea...

ReVoLuTiA strikes again...
Bai copile, tu chiar nu te-ai plictisit sa tot ataci ca un cretin pe toata lumea? Care "pula mea" (limbaj demn de un student care are pretentii) e problema ta ma?
MTS are un regulament care este adoptat si in UPT. Simplu ca buna-ziua. Daca nu-ti convine, pune-ti capsorul la lucru si scrie o petitie impotriva regulamentului si gata.

Anonim spunea...

tu ai citit macar articolul? unde scrie in regulamentul MTS ca cei din ligi trebuie sa primeasca bonificatii? la orfani scrie ca au PRIORITATE, la lingai scrie ceva de genu? pai nu scrie, da' ati inventat voi prioritatea.
daca scria ceva legat de handicapati, cum ca ar avea si ei prioritate in acordarea taberelor...atunci eram de acord cu tine ca va puteti da fiecare si cate 5 puncte bonificatie :))

Anonim spunea...

Ca fost membru al unei ligi din UPT, va spun ca e rusinos tot ce se intampla in acestea. Mai sunt unii care incearca sa faca cate ceva, dar majoritatea sunt acolo pentru avantaje personale si distractie. Ceea ce si obtin dupa cum se poate vedea. Nu am fost niciodata in tabara de cand sunt la facultate si nu stiam ce scrie in acest regulament, dar acum subscriu....E PURA NESIMTIRE BONIFICATIA PENTRU TABERE!!!

Livia-Alexandra spunea...

Când vine vorba de tabere, am rămas cu un gust amar după orele nesfârşite de aşteptare de ieri. Regulament, ne-regulament, am respectat toate cerinţele lor şi tot am fost tratată ca vai şi-amar. Sunt dezamăgită de UPT.

Anonim spunea...

Cred ca cei care ar putea evalua cel mai bine situatia cu bonificatiile pentru liga ar fi chiar cei de la Ministerul tineretului si sportului.

In metodologie scrie: "Eventualele nereguli constatate la nivel de universitate sau la nivelul beneficiarului vor fi sancţionate conform legii."

BTW numarul lor de telefon este: +40 21 318 90 000 Fax: +40 21 318 90 001 iar directorul general se numeste Gheorghe RUSESCU