joi, 11 iunie 2009

Tabere Studentesti Pentru Vara 2009

Ca in fiecare an, imparteala taberelor studentesti este momentul la care Ligile ies din nou in fata. Sfatul nostru pentru cei interesati este sa stea cu ochiii pe desfasurarea repartizarilor incepand din prima si pana in ultima zi.

11.06.2009 - 17.06.2009 Secretariatele Facultăţilor / Dep. Comunicare vor primi cereri pentru tabere (în programul de funcţionare cu publicul)

18.06.2009
Se întruneşte comisia pentru repartizare a taberelor (Oare din cine este compusa?), analizează cererile şi afişează listele provizorii ale beneficiarilor (nu mai tarziu de ora 17)

19.06.2009 La secretariatele facultăţilor / Dep. Comunicare, între orele 8:00-10:00, se pot depune contestaţii, după care acestea vor fi analizate şi în aceeaşi zi se vor afişa la avizier listele finale (nu mai tarziu de ora 12:30). În aceeaşi zi, 19.06.2008 (nu mai tarziu de ora 14:00), listele finale ale beneficiarilor vor fi transmise la Rectorat, cabinetul 310 de către comisia de tabără pe facultate (Oare din cine este compusa?)

22.06.2009 - 23.06.2009 Titularii îsi vor putea ridica biletele de tabără de la Serviciul Social al Universităţii Politehnica din Timişoara. Serviciul Social are obligaţia de a afişa un orar până cel târziu 19.06.2009

24.06.2009 La Rectoratul UPT, etaj 3 camera 310, eventualele bilete neridicate de către titulari vor fi distribuite studenţilor aflaţi pe listele de rezervă.

DESCARCA DE AICI CEREREA TIP



***Urmare a experientelor din anii trecuti, stim inca de pe acum ca o sa fie destule manevre pe sub masa pentru ca anumite personaje sa se simta bine. Este de ajuns ca persoana de contact pentru informatii despre tabere este Florin BODIN si nici nu mai e nevoie sa adaugam că Cătana Mihai dimpreuna cu Craciun Andrei mişună si ei prin rectorat platiti frumos de catre UPT pentru serviciile prestate.
Ei ne demonstreaza ce inseamna o cariera stralucita de reprezentant al studentilor, dar mai ales cat de scurt este drumul dintre a sustine cauza studentului in fata Conducerii UPT si a deveni angajat cu acte in regula al UPT. Ne mai miram ca ori de cate ori un student are o problema de rezolvat trebuie sa mearga pe cont propriu si sa o rezolve?

5 comentarii:

Anonim spunea...

membrii ligilor studentesti au u 1) punct in plus fata de studentul de rand. deci daca un student are 9.50 media lui de integralist si unu de la liga are 8.75 +1(de la liga)=9.75 si i-a luat locul. Cei care inca mai sunteti studenti faceti ceva ca sa dispara acest lucru. Ligile sunt ONG-uri si nu vad de ce trebuie cineva rasplatit pentru ceea ce face (daca face) voluntar ! nu e obligatoriu sa mergeti la liga, dar ca fost membru de liga va recomand sa nu pierdeti vremea pe acolo ci mai bine sa mergeti la BEST unde se fac intreceri sau si mai bine sa va vedeti de treaba. ligile nu reprezinta nici un student

Anonim spunea...

bai...iara ati inceput cu Bodin asta?.......

Anonim spunea...

ce dracu, alte subiecte si atatea nereguli cate sunt in complexul asta nu vedeti...?
Asta e singura noastra problema?
fugi domle de aici, subiectele astea sunt expirate...

Anonim spunea...

Ha ha ha ... halal subiect. Bai indivizilor, stiti ca sunt maxim 5 puncte pe liga? ooo ... stai, asta nu trebuia sa stie lumea. Sau nu tre sa mai stie lumea ca in ultimii 2 ani si ceva, s-au consumat CEL MULT 2,5 puncte, cel putin in cazul AC si LSFMT ...

Si inca un subiect de care nu ar trebui sa stie lumea ... cei de la mecanica au dat taberele cu toata lumea in amfiteatru, si le-au dat posibilitatea sa aleaga cu seriile si locatiile in fata, in functie de medie ... SI ASTA FARA SA FIE OBLIGATI DE NIME ... Si astea sunt numai cateva lucruri pe care lumea nu trebuie sa le stie ... ca deh, lumea tre sa creada ce le spuneti voi. Doar ce stiti voi e bine si frumos, si roz si toti restu sunt prosti si tampiti ...

Dorin spunea...

Anonimule, tu nu pricepi ca nu ar trebui sa aiba nici un punct. Cu ce is ei mai buni ca un student care poate sa aibe media pt tabere pana la 10, de ei tre sa aibe pana la 11?

Cat despre "sacrificiul" enorm de 2.5 puncte pe care l-au facut... ii ca si cum as zice "nu am furat tot... am luat numa' jumate".

Pentru binele studentimii din Poli Ligile ar trebui dizolvate, sa dispara de tot.