sâmbătă, 20 iunie 2009

Tabere UPT Episodul 1 - AC

Vrei sa ai media 7 dar sa te "descurci" si sa ajungi in fata unui student care a invatat astfel incat are media 8? Nimic mai simplu. In primul rand trebuie sa te afli in Romania, la UPT si sa ai buna inspiratie de a te inscrie intr-o liga. De aici lucrurile decurg cum nu se poate mai pozitiv pentru tine.

Avem in imaginea de mai jos (pe care va trebui sa dati click pentru a o vedea in marime normala) un astfel de exemplu. Sa ne uitam la numele Fierascu Elena Mihaela (7.71) si Enache Florin Cristian (8.00). Membra de liga este avantajata prin adaugarea a 0.5 puncte ajungand astfel in fata studentului care isi castigase locul pe drept.

Exact acelasi lucru se intampla in cazul Fracea Ionut Alexandru (media 7.85). Nu doar ca primeste punctaj urmare a simplului fapt ca este membru intr-o liga (nu am auzit de el sa se fi remarcat cumva), perversitatea si nesimtirea merge mai departe el primind exact atat cat avea nevoie pentru a trece in fata lui Postin Patricia Iulia (media 8.42). De aceasta data 0.5 nu mai era indeajuns si astfel la 7.85 se adauga 0.7.Imaginea marita o puteti vedea si dand CLICK AICI.
Clasament final: lingaii mereu in fata. De ce? Pentru ca, printre altii, chiar presedintele ligii AC Iapa Catalin (media 8.16) s-a ocupat de impartirea "cat mai corecta" a locurilor, avand grija sa isi faca si el loc printre castigatori, tot in detrimentul studentei Postin Patricia Iulia.***Felicitam pe aceasta cale sistemul de acordare a locurilor pentru tabere in UPT si pe cei care au fost intr-atat de nesimtiti incat sa isi voteze in regulament posibilitatea de a obtine punctaj in plus doar pentru ca asa cred ei ca li se cuvine.

16 comentarii:

Anonim spunea...

la chimie s-au dat si +2 puncte.

Dorin spunea...

Super tare! Is curios se aplica si la notele de la examen/licenta? ca asa ma bag si eu la o liga, poate iau 11 la diploma :))

Asa de curiozitate, Iapa ala, cum mormintii ma-sii ii student senator cu media 8,16 si mie mi s-o spus (mai demult ce-i drept, acu' vreo 2 ani) ca tre sa ai medie peste 9 sa poti sa incerci sa intri in Senat? deci probabil trebuie mult mai mult la AC unde sunt medii mari si foarte mari.

Anonim spunea...

dorine ia un aparat foto si du-te la faculta de chimie pe bd parvan. acolo pe usa e afisat. sper sa nu ma fi inselat in privinta la cele 2 pct. ala de a luat punctele a castigan nu st ce concurs de mediu

Dorin spunea...

Nu ma intereseaza pentru ce o luat punctele... daca le-o luat pentru concurs bravo lui si felicitari, daca pt Liga poate sa se impuste. Eu m-am referit la punctele de la AC, singurele care se vad. Nu am nici timp nici chef sa fac poze la usi sa verific pe toti pt ce or primit bonusuri, si nici nu m-am referit la comentariul de mai sus in comentariul meu.

Daca era dupa mine cei care au fost premiati la diverse concursuri la care au reprezntat Politehnica le-as da loc in tabere automat, indiferent de note... sistemu cu puncte in plus e absolut idiot, parerea mea. Daca faci ceva demn de recunostiinta din partea scolii sa ai acces prioritar la facilitatile ei, daca nu sa stai la "coada" dupa meritul scolar.

Am mai spus-o direct si indirect si ma repet daca ii nevoie: Ligile nu reprezinta pe nimeni dect pe ei, nu am avut parte de nimic de pe urma existentei lor, poate eventual de rusine ca sunt coleg cu ei in unele situati sau de nervi cauzati de ei, cat despre voluntariatul membrilor de Liga, daca te oferi voluntar sa faci ceva, nu ar trebui sa te astepti la nimic in schimb, ca nu mai ii voluntariat.

Sper ca comentariu asta mai lung sa combata urmatoarele indicatii gen "ia un aparat foto si...".

Piani spunea...

Sa stii ca sunt foarte suparat pe cacatii ca tine. Depre tine vorbesc autorule de blog. Care nu stii ce e binele. Care cauti numai senzationalul, exact ca si mass media. Voi nu stiti ce e aia inima. Va meritati soarta. Soarta de a putrezi in iad. Salut!

Anca spunea...

Voi sper ca ati observat ca in tabara unde a prins loc Elena a ramas si un loc liber, nu? Nemailuand in considerare si faptul ca Elena a fost una din cele doua coordonatoare care au pus la cale evenimentul "Ceaiul de 5 credite" - eveniment care a adunat undeva pe la 300 studenti, companii mari din Timisoara si profesori, pentru prezentarea locurilor de practica. Dar lucrurile bune nu se vad... e asa de tipic!

Pe de alta parte, cei doi care au prins loc in tabara cu Patricia (si au fost premiati si cu cateva puncte pentru activitatea in organizatie) cred ca vor primi mai multi cartofi la pranz fata de Patricia, nu? "Destrimentul studentei Postin Patricia". Sunteti amuzanti :)

Anonim spunea...

anca fhathaa cand vezi ca nu mai e destul sa ai o medie buna si niste smecheri ti-o iau in fata, chiar si numai pe o lista, parca e putin frustrant. dar tu esti de la liga, nu poti intelege nuantele astea. ai nevoie de un training sau un workshop sau o spirala missa ca sa get the point.

Dorin spunea...

Citat din Anca, dar corectat:
"evenimentul "Ceaiul de 5 credite" clona a evenimentului similar organizat de BEST de pe 222.4credite.ro - eveniment care a adunat undeva pe la 300 membrii de ligi & friends disperati dupa un loc de munca, aceleasi companii mari din Timisoara care cauta sclavi si profesori, pentru prezentarea locurilor de practica"

Si in completare, daca tot organizati o laba de eveniment care sa ajute la gasirea unui loc de practica, mai dati si pe la scoala poate aflati si voi ca practica are 4 credite nu 5.

Mai clar in caz ca cei in cauza nu s-au prins: nu o pus-o nimeni sa organizeze un eveniment cvasi-inutil deci nu ar trebui sa cerseasca puncte suplimentare.

Bagati-va in cap daca esti in Liga nu esti supra-student, nu ar trebui sa ai niciun beneficiu material si atata timp cat nu ai castigat nici un pic de respect de la studentii pe care pretinzi ca ii reprezinti nu ai nici o justificare sa mai fi in Liga (sau sa existe vreo Liga).

Anonim spunea...

VI CIUDA CA NU ATI LUAT SI VOI LOCURI IN TABARA?

HAI LIGA AC!!!
CEI MAI TARI DIN UPT!!!

Anonim spunea...

Ar trebui sa ne fiti recunoscatori la cate a facut Liga AC pentru voi bai....
Comentati ampulea fara sa stiti ce inseamna Liga AC.
Am avut si avem cei mai tari presedinti:Angel Codrean, Misu Valcea si Catalin Iapa

Traiasca LIGA AC!

Anonim spunea...

Ligaac e cea mai tare din Timisoara. Toti membri au primit tabara.Hai liga ac!

Manu spunea...

Pt. ultimii 3 anonimi:
La felul cum v-ati exprimat se vede "calitatea" ligii!
Ca in reclama aia : "N-ai cu cine, niste tarani..."

Anonim spunea...

Fratiilor nu va mai agitati atat ca nu are rost. Daca vreti si voi chestii ca lumea intrati in liga si gata nu va mai agitati ca nu are rost. Mai bine dormiti sau beti .
Ii prea fain in studentie sa te mai agiti cu chestii de genu.

Anca spunea...

Dorin, sunt convinsa ca n-ai auzit de Ceaiul de la ora 5, asa-i? ;) curios, unii au mai auzit si de o chestie care se numeste "joc de cuvinte" :O

Anonim spunea...

De ce oare liga ac are tupeul sa faca atatea chestii?
:)))

Dorin spunea...

Deși am zis ca nu mai raspund... cand cineva mi se adreseaza pe nume ma simt nevoit. Anca, draga, am auzit de ceaiu de la ora 5, am inteles si "jocul de cuvinte". Contrar asteptarilor nu sunt atat de prost cat ati vrea voi sa fiu.

Acuma o sa fiu mai direct, jocul respectiv de cuvinte este prost, la fel cum este si cel care l-a gandit... cred ca am supraestimat actiunea respectiva, este prost la fel ca cel care a copiat idea de la altii. Daca ligile ar fi facut ceva gandit de ei ar fi ceva incredibil, dar voi sunteti incapabili sa ganditi, asa ca furati si din prostie incercati sa mascati cu nume retarde si nepotrivite.

Ultimul meu indemn din ce o sa fie de data asta ultimu comentariu la adresa ligilor:
Faceti singura chestie utila pentru studentii pe care aveti impresia ca ii reprezentati: DESFIINTATI-VA si vedetiva de viata voastra si numai a voastra, lasati meritele individuale sa vorbeasca si stabileasca clasamente si lasati pe cine vrea sa faca ceva pentru studenti sa faca.