duminică, 21 iunie 2009

Tabere UPT Episodul 2 - Mecanica

Daca aveati cumva impresia ca Liga AC a monopolizat toata nesimtirea studenteasca, inseamna ca nu sunteti la curent cu ultimele limite in domeniu. Cand vine vorba de nesimtire, in mod automat gandul ne duce la Liga de la Mecanica si mai ales la presedintele acestei ligi Catana Mihai.

Aici nu se merge cu jumatati de masura si membrii de liga primesc fara alte discutii 1 punct in plus la punctaj. Astfel, Militaru Corina Iuliana (media 6.71) reuseste sa ii lase in urma pe colegii ei cu medii peste 7, beneficiind de punctul de aur.

Dar cel care, de fapt, sparge toate topurile nesimtirii si acum si pe cele ale repartizarilor de tabere este, bineinteles, Catana Mihai. Acesta a reusit prin puterile sale sa aibe media 7 in anul VI, dupa cum figureaza in tabelul de mai jos. Credeam ca la Mecanica avem doar forma scurta de invatamant si forma lunga, insa Catana Mihai este dovada vie a introducerii formei "foarte lungi" de invatamant, de 6 ani (nu degeaba Bodin Florin ii este mentor).Asadar, cu punctul magic de la liga adaugat mediei sale de 7, studentul magic ajunge sa ii depaseasca in clasamentul de pe lista pe toti ceilalti studenti cu medii mult mai mari, situandu-se strategic pe locul 2 intre doi studenti cu media 10. Nu se plaseaza nici macar dupa cei doi studenti, ci intre ei ca sa nu avem cumva vreo indoiala ca a ajuns pe acea pozitie dintr-o greseala. Intelegem, deci, ca la Mecanica 7+1=10. Stiam ca Catana Mihai de unul singur nu valoreaza nimic si ii place sa se lipeasca de diverse persoane sau grupuri pentru a-si da importanta, dar nu credeam ca va uza de aceasta strategie si cand vine vorba de taberele studentesti.
Imaginea marita o puteti vedea si dand CLICK AICI.
Daca in comisia de impartire a taberelor de la AC avem de a face cu Decanul, Prodecanul, si Secretarul, in cazul Ligii de la Mecanica lucrurile se rezolva in familie. Din cei patru membrii din comisia de repartizare a taberelor de la Facultatea de Mecanica, trei membrii provin de la Liga.

***Daca in cazul politicienilor acestia incearca sa nu fie nesimtiti la modul cel mai evident pentru ca mai au o oarecare teama fata de electorat sau presa, in cazul Ligilor Studentesti nesimtirea se simte la ea acasa si atinge mereu limite superioare pentru ca nu exista teama de nimic.

Credeti ca o sa se intample ceva urmare a faptului ca Catana Mihai a ajuns cu media 7 pe locul 2 in tabelul de repartizare a taberelor? Evident NU. El va merge linistit si fara nici o problema la munte in Sinaia, fara sa aibe vreo remuscare ca in locul lui putea merge un student care chiar merita asta.
Nu este nici prima si, probabil, nici ultima data cand o sa se intample (dupa anul VI poate urma si anul VII, VIII, etc.).

16 comentarii:

Anonim spunea...

Bai voi astia cui liga si blogu, ca ce chestie dati voi adresele de mail si numeele de telefon la toata lumea. Ce cauta e-mailurile si nrele alea de tel la voi pe site.
Eu vas da in judecata pe toti!

Anonim spunea...

Ce avet ma cu corina.e fata faina.numa un prost poate comenta ceva despreea.
sau probabil ci ciuda ca ai incercat si nu tio mers. muhah ha ha

marius spunea...

:)) exact asa apar si pe siteul ligii de la mecanica. da-i si pe aia in judecata :))

Anonim spunea...

uite ma ca a scos datele de contact :)) ce ai patit, te-ai udat la pantaloni?

Anonim spunea...

aaa deci voi copiati de pe alte siteuri? cum se numeste asta? :)))

Anonim spunea...

si inca si pe site-ul alora de la mecanica :)))))

Anonim spunea...

Bine ca se fac cunoscute toate mizeriile celor de la Mecanica, lumea trebuie sa stie.

Anonim spunea...

sora mea e studenta la mecanica si a prins tabara fara niciunfel de pile si nu este membra la liga studentilor. ba chiar mi-a spus ca i-au chemat in amfiteatru si acolo de fata cu toata lumea au impartit taberele

Anonim spunea...

ma da pa altii nu ii vedeti decat ac si mecanica?

Anonim spunea...

L-am intrebat pe dl. Robu daca considera corect ca studentii de la master care sunt de fapt ingineri sa primeasca bilete de tabara si mi-a spus ca nu este corect si ca se va documenta cum stau lucrurile si daca se confirma chestia asta va interveni si va anula repartitiile in neregula.

Anonim spunea...

Biletele sunt trimise de MTS pentru studenti... ori masteranzi sunt studenti si ei nu?

Anonim spunea...

extras din metodologia ministerului:" Repartizarea locurilor de tabără pentru instituţiile de învăţământ superior
DGPS (Direcţia Generală de Programe pentru Studenţi) repartizează locurile de tabără pe universităţi, proporţional cu numărul de studenţi fizici existenţi în învăţământul de zi ce sunt finanţaţi de la bugetul de stat în data de 15 Iunie 2009 . Repartizarea numărului de locuri de tabără în cadrul instituţiei de învăţământ superior se face de către universitate, pe facultăţi, proporţional cu numărul studenţilor la cursuri de zi înmatriculaţi pe locurile finanţate de la bugetul de stat al fiecărei facultăţi.

Daca vrei sa probezi intra pe:http://www.mts.gov.ro/mts/Directia_Generala_Programe_pentru_Studenti

Nu vorbiti fara sa cunoasteti datele problemei. Si masteranzi au dreptul la tabara.

Anonim spunea...

pai ba prietene...asta cu regulamentele... studentii in an terminal nu sunt tot studenti? ei de ce nu au fost acceptati pentru tabere? ca asa li s-a sculat pula la 3 insi din ligi...au decretat ei ca masteranzii primesc tabere si cei din ani terminali nu.

Anonim spunea...

cei din anii terminali primesc tabara doar in iarna.

Anonim spunea...

ba ce drek va mai c....ti atata pe voi... au ramas atatea tabere pe care nu le vrea nimeni.... care e problema voastra. Nu indepliniti conditiile si sunteti frustrati ca nu primiti si voi?

este cineva care avea dreptu' sa primeasca tabara si nu a primit?

ia ma taca-va fleanca odata!

Corina spunea...

Chiar asa, din cate stiu au mai ramas 2 locuri vacante la mare... In + daca nu sunt ocupate toate locurile, se dau inapoi la minister si nu beneficiaza nimeni de ele. Daca se pot consuma toate biletele de ce sa nu se consume? Orice student de la Mecanica care a vrut sa mearga in tabara si a avut medie cat de cat a mers.
In ceea ce priveste clasificare lui Mihai pe locul 2 pe mine nu ma deranjeaza, ca doar nu mi-a luat de la gura ca s-a pus in fata mea pe lista aia... si daca ati fi fost mai atenti ati fi stiut ca asta e a 2-a lista. Eu am participat numai la a 2-a 'imparteala' a biletelor si probabil de asta apar sub el. Iar in caz ca nu ati aflat inca anul 1 master este acelasi lucru cu anul VI pentru UPT. V-ati sesizat voi din oficiu sa faceti ordine si disciplina in curtea altora.
Probabil ca are si LSFM lipsurile ei, nu zic nu.. dar daca nu stiti, mai bine nu vorbiti, pentru ca sincer nu cred ca articolul asta a fost scris de un student de la Mecanica nemultumit de cum se poarta liga cu el, altfel ar fi fost prezenti si la alegerea reprezentantilor si la intalnirile ligii care sunt date publice si la care poate participa orice student de la Mecanica.