duminică, 20 septembrie 2009

[UPDATE] Cazari Universitatea de Vest din Timisoara

Pentru ca in fiecare Top Al Universitatilor din Romania UPT este in urma UVT, iata ca si in cazul cazarilor lucrurile stau la fel. In timp ce la POLI se arunca pisica de la facultati la rectorat sau social si de la social la facultati, la UVT lucrurile prind contur si studentii sunt informati la timp.

Iata repartitiile locurilor in camine pentru Facultatile din cadrul UVT:

- Chimie-Biologie-Geografie:
CLICK AICI PENTRU LISTA

- Sociologie - Psihologie:
CLICK AICI PENTRU ANUL 1
CLICK AICI PENTRU ANUL 2 si 3
CLICK AICI PENTRU MASTER

- Matematica-Informatica:
CLICK AICI PENTRU LISTA

- Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii:
CLICK AICI PENTRU LISTA

- Arte si Design:
CLICK AICI PENTRU LISTA

- Muzica:
CLICK AICI PENTRU LISTA

- Litere, Istorie si Teologie:
CLICK AICI PENTRU LISTA

- Economie si Administrare a Afacerilor:
CLICK AICI PENTRU LISTA CAMIN 12
CLICK AICI PENTRU LISTA CAMIN 15
CLICK AICI PENTRU LISTA CAMIN 17

- Fizica:
CLICK AICI PENTRU LISTA

6 comentarii:

Khaos spunea...

Vestul ne ia in domeniu tehnic, si tot acolo ii ceva teologic baptist(, repet la tehnic,)

Dorin spunea...

In primul rand topul respectiv e tras la sorti, oricum asa pare... cred ca redactorul care l-a scris era microbist altfel nu ar fi pus Universitatea Craiova pe locul 15 si Poli Timisoara pe 16... dar trecand peste penibilul din presa si invatamantul romanesc vreau sa ofer si o explicatie logica de ce cred eu (deci parere personala pt cei care nu isi dau seama) ca cei de la Vest au terminat cu cazarile cand cei de la Poli abia incep.

Din cate stiu eu, desi studentii Politehnicii sunt inghesuiti 6 in camere de 4 din cauza lipsei de locuri, intotdeauna se gaseste loc pentru studenti de la "alte universitati" (majoritari Vest, dar si Medicina si alte ciudatenii de 2 lei "Spiru Haret" wannabes) pentru ca ei platesc mai mult, si probabil stau si mai confortabil (4 in camera de 4, nu 5 sau 6 sau mai multi).Pentru ca sa se stie cine nu a primit loc la Vest in camine si sa aibe timp sa isi aranjeze in caminele UPT trebuie ca cei care au loc la Vest sa afle mai repede, deci listele vor fi gata inaintea listelor de la UPT.

Cutarica spunea...

Vrajeala aia de vest sunt de 3 ori mai corupti decat cei din upt...oricum cred ca suntem toti scarbiti de ce inseama upt

Anonim spunea...

Trebuie sa fie cretin cineva sa nu-si dea seama ca in clasamentul universitatilor tehnice este o eroare, este scris UVT in loc de UPT (care e pe primul loc intre tehnice)? N-ati vazut in textul despre clasamentul universitatilor tehnice remarcarea Politehnicii din Timisoara?
Apropo de ce zice Khaos cum dracu vine sa faci un clasament la gramada si sa compari universitati de arta sau teologie cu universitati tehnice? Astia care au facut clasamentul sunt niste tampiti.

Anonim spunea...

Bai, dar chiar s-a-ntors lumea pe dos? Pai noi studentii timisoreni nu stim unde-i UPT si unde-i UVT ca seriozitate de scoala? E cineva care are dubii ca cea mai buna universitate timisoreana e UPT cu toate pacatele ei? Pai daca i-ai duce pe cei de la scoala de balet la Politehnica ar abandona singuri dupa 2 saptamani vazand cat e de greu la noi si ca nu merge cu cumparare de examene (eu unul n-am auzit nici un coleg sa cumpere examene in Poli dar la Vest...).

Anonim spunea...

loool...pai daca n-ai auzit de examene cumparate in Poli inseamna ca esti surd. probabil nu sunt la fel de multe ca la Vest, dar sunt frate. eu m-am intalnit cu pile si spaga la greu.