vineri, 25 iunie 2010

Argumente In Argumentatie

Pentru ca uneori unii spun mai bine anumite lucruri decat o facem noi, de bun simt este sa ii citam pentru a impartasi mai departe opinia:

"Prostul vehement e un animal simplu. Enervant dar simplu. Te-ai certat cu unul, te-ai certat cu toţi. Au aceleaşi contraargumente care sfidează logica de clasa a 9a.

Frustrarea


Ai impresia că poşetele sunt inutile? Eşti un frustrat! Ţi se pare că Ada Milea e un băiat urât care cântă poponării pentru hipioate cu păr la pizdă? Eşti un frustrat! Dacă ceva nu e în concordanţă cu ordinea raţională a lumii în care prostul vehement crede cu tărie, e din cauză că tu, ăla care îi spui că nu are dreptate şi că o proastă mamă în nefast moment l-a fătat pe cur, eşti un frustrat.


Cretinii iubesc cuvântul frustrat, deşi majoritatea habar n-au ce înseamnă. Au mirosit ei psihologie de la Bebe Sexologu’ când aşteptau să înceapă „Lacrimi de Iubire” pe Acasă şi gata, au înţeles mecanismul. Nu, proştilor. Frustrarea nu e aşa cum credeţi voi. Frustrarea este un lucru bun. Este baza pe care se crează cam orice mecanism motivaţional. E componenta emoţională fără de care am putea sta în propriul căcat liniştiţi. Stai şi te joci la farmville ca un gheu prost. Ai un examen. Ştii asta, şi te simţi prost că ai o datorie pe care nu vrei să ţi-o îndeplineşti. Asta e o frustrare care se adună ca o tensiune internă până îţi ridici hoitul şi te duci să-ţi faci treaba. Tot căcatul ăsta de lume este construit pe frustrări. Mereu cînd cineva zice „dă-te-n rasa mă-tii de prost, o faci greşit. Ia, plimbă carcasa că fac io cum trebuie”, aia e o frustrare. Majoritatea căcaturilor făcute corect din orgoliu, din simţul dreptăţii, de nervi, de orice cu componentă emoţională vin din frustrări. Dacă nu erau ele încă mai pictam pereţii peşterii cu căcat. Dar ce vrea cu adevărat imbecilul să zică prin „eşti un frustrat” este „eşti un nefutut” că în mintea lui simplă şi netedă a auzit din filmele cu proşti de o chestie care se cheamă frustrare sexuală şi îşi imaginează că aia e frustrarea, cînd stai acasă şi plângi că Maricica nu-ţi dă pizdă.


Şi ce legătură are asta cu toată argumentarea, mă întrebaţi? Păi simplu. Omul prost e mulţumit cu satisfacerea nevoilor primare. El nu înţelege cum ai putea fi deranjat de ceva dacă ai maţul plin, capul odihnit şi coaiele stoarse. Mai exact, singurul motiv pentru care orice pe lumea asta ar putea să te deranjeze este faptul că eşti nefutut. Cum, coaie, să ai vreo neplăcere în lume dacă te fuţi? Ce, ai nevoie de mai mult în viaţă? E aberant să fii futut şi să scrii că Dan Puric e un căcat de om! Ăsta e raţionamentul omului care respiră pe gură. Dacă ai futut nu ai probleme şi toate problemele se rezolvă futând.
" [Sursa: piticigratis.com]


***Se aude, lingailor?

4 comentarii:

Anonim spunea...

hehe si tu citesti piticigratis? :) genial tipu, cam vulgar dar genial

Anonim spunea...

nu numai tu citesti piticigratis :)

Ka spunea...

Invata sa spui "am gresit". Vei fi de 1000 ori omul care esti acum.
Totusi, e un lucru greu de realizat.. chiar pentru cei mai multi dintre noi.

Nu esti obligat sa recunosti nimic in fata nimanui. Dar, daca vezi ca gresesti.. sfatul meu este sa te opresti. Si daca vrei sa fii justitiarul, masculul alfa al revolutiei intru dreptate si adevar care te pretinzi a fi.. stai dracului drept si suporta consecintele faptelor tale. Nu te mai eschiva folosindu-te de sofisme ieftine, atacuri la persoana, oameni de paie si alte cele.

Nu stiu ce parere au colegii mei, dar eu iti propun o solutie practica pentru a rezolva dilema "cine mananca cacat, cine nu".
Te invit frumos luni si marti sa faci un sondaj de opinie printre studentii din anul 4, care atunci isi vor prezenta lucrarea de licenta. Asa ai avea sansa sa dai glas suferintei celor 100 de studenti oripilati de prezenta "intrusilor" la banchet.

Pofta buna.

horia spunea...

super tare postarea asta despre frustrare :))))