luni, 21 iunie 2010

Meniu La Cantina UPT - Editie Limitata

Nu de mult timp s-a introdus Meniul de (aproximativ) 10 RON la Cantina UPT. O idee buna asteptata de mult si in sfarsit implementata.

Acum cateva zile ideea parea sa nu se sutina si incepeau sa se auda voci care contestau necesitatea unui meniu la un pret rezonabil oferit de Cantina. Astfel, riscam ca din toamna sa ni se spuna, cum s-a mai intamplat inca o data, ca studentii nu cumpara meniul si prefera sa manance altceva sau in alta parte. Nimeni din capetele luminate ale Politehnicii nu isi punea problema de ce studentii nu ar vrea sa manance undeva ieftin si bun.


Care era problema? Lipsa de promovare si informare a studentilor in legatura cu noutatea introdusa.

Evident ca de-a lungul timpului fiecare a fost nevoit sa isi gaseasca un loc unde sa manance, altul decat cel care ar trebui sa i se adreseze: Cantina UPT. Astfel, cand a fost introdus Meniul, nimeni nu a avut de unde sa afle; avand in vedere si lipsa totala de interes din partea Ligilor Studentesti de a ne aduce la cunostinta ceva util noua.

Dupa articolul in care anuntam Meniul De 10 RON situatia s-a schimbat, in sensul ca dupa ora 14:30 nu mai e de gasit. Fie se termina garnitura, fie ciorba, fie salata, undeva mereu da cu minus si oferta se evapora. Deci, in loc sa fie printre putinele locuri care sa ofere un Meniu si in timpul week-endului, Cantina UPT se distinge prin faptul ca are un "Meniul Editie Limitata".


***Ne bucuram inca o data de introducerea Meniului si speram intr-o implementare mai buna a lui. E cam devreme, totusi, sa se termine de la ora 14:30 cand orarul cantinei e pana la 20:00.

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu stiu daca e ceva nou pe la cantina dar de cate ori am mers eu acolo mancarea a fost groaznica

Anonim spunea...

Pt ca te-a crescut ma-ta fara gusturi. Spun asta pt ca dimpotriva, mancarea e excelenta.