marți, 15 iunie 2010

S-a Deschis Sezonul La Baza 2

E vara, e soare, e rost de mers la Baza Sportiva 2 a UPT. Ce gasim la Baza 2? Patru terenuri de tenis si doua bazine de inot, din care unu este in aer liber. Accesul se face pe baza de card si amprenta (cand aparatele de verificare functioneaza), niste sisteme foarte scumpe de ultima generatie.

La o problema, insa, se pare ca nu s-a gandit nimeni: cum ajung studentii pana la Baza 2. Poti beneficia de oferta superba a UPT daca reusesti sa ajungi pana acolo fara sa fi calcat de o masina.

Da, pana la Baza 2 esti nevoit sa mergi pe o strada care nu are trotuar si sa speri ca nu vei fi tu urmatorul subiect de pe tion.ro "Alta victima pe soselele Timisoarei".


***De ce nu se face nimic de ani de zile? Poate pentru ca cei care ar trebui sa schimbe ceva ajung pana la Baza 2 cu masina, nu pe jos.

Mai tineti minte cum arata acum ceva vreme trotuarul pe care mergem cu totii spre facultate? Dati CLICK AICI pentru o rememorare.

6 comentarii:

Anonim spunea...

E sesiune, sunt examene grele. Nu exista timp de baza 2 [:P]

Anonim spunea...

Atata cautati nod in papura la orice. Bine ca e! Vreti sa asfalteze UPT-ul si strazile si trotuarele din oras?

Anonim spunea...

aia tine de primarie..

Anonim spunea...

Sa nu mergeti sa faceti card pt bazin la Baza 2. Eu am fost de doua ori: odata "nu mergea sistemul", si altadata, cand ar trebuit sa astept 30-40 minute ca sa intru [(altii mergeau ca sa-si prelungeasca valabilitatea adeverintei medicale), pe langa faptul ca orice om mai in varsta (ma refer ca e mai batran decat un student) vin si se bag acolo, si nu mai conteaza ca e o coada de vreo 10-12 studenti; asa ca sa tu astepti si mai mult; asta e mentalitatea oamenilor...], imi zice baiatu, ca nu se mai fac acolo la el cardurile, ci ca mai nou se fac la facultati. nici un anunt si nici un afisaj nu este pus ca sa nu stai acolo degeaba la o caldura de 30 de grade o jumate de ora. La intrebarea mea: La faculta unde tre sa ma duc sa fac card? Nu a putut sa raspunda... BRAVO UPT!

Anonim spunea...

Degeaba tot zici de trotuarul ala pana la faculta. Si eu ca membru al LSFETc am fost la primarie si mi-a batut gura pentru el. Asa ca mai lasa-ne.

Anonim spunea...

unde ati citit in articolul asta ca spune cineva ca trotuarul trebuie facut de upt? la care convine sa mearga pana la baza 2 cu frica in san sa nu-l loveasca masina ii doresc chiar sa-l loveasca o masina sa nu se mai bucure ca boul "bine ca e!"