joi, 10 iunie 2010

Cumparaturi De Criza In Caminul 14

Un mare clasic in viata, nu de mult, spunea:



Si se pare ca spunea bine. Vorbele sale au ajuns pana la urechile Administratoarei din Caminul 14, care nu a mai stat nici un moment pe ganduri si a cumparat un LCD Panasonic pentru a-l agata la intrarea in camin:


Suna cunoscut Caminul 14? Da, e acelasi camin unde avem ales ca Sef de Camin pe Lucian Alexandrescu, un student care a obtinut cazare acolo cu un dosar medical. Ne intrebam: cum un om bolnav poate sa fie sef de camin? Si nu vorbim despre o oarecare gripa, omul este intr-atat de bolnav incat are un dosar medical in urma caruia cineva de la Rectorat i-a aprobat in mod exceptional cererea de a sta in "Camin de 2"; si nu in oricare, ci in Caminul 14.


***Cat despre televizorul aparut brusc, nu se stie cine se uita la el. Nu se stie nici cum ar putea trece cuiva prin cap, cu atat mai mult in aceste vremuri, sa cumpere pentru camin un LCD.
Daca l-ar fi pasat din camera in camera ar mai fi avut o minima logica achizitia, dar vazandu-l agatat in holul de la intrare ne mai ramane doar prostia (sau nesimtirea) ca raspuns la intamplarea din Caminul 14.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Pai ce il opreste sa fie sef de camin? Dosarul medical face parte din lista "aprobarilor". In primul rand sa te iei de aia, nu de beneficiarii ei. Poate unii chiar au motive.

horia spunea...

Dar nu era evident ca pentru unii nu exista criza :))
in special pt cei care nu cheltuie banii lor, ci cheltuie de la buget. acolo dumnezeu cu mila, se arunca cu banii pe prostii.

vezi ca nu e criza si baietii recurg la "vio.. greva" daca li se ia tv-ul :))

Gaby spunea...

Poate s-au gandit la oamenii care vor sa urmareasca CM de Fotbal... cine stie:))

Anonim spunea...

■ E "foarte important" TV-ul la intrare in camin...atat de important incat nu se putea fara.

■ Facem pariu ca si celelalte camine vor dori un "magnific LCD" la intrare ?

Anonim spunea...

...si cica nu sunt bani de switch-uri cu management:) laameeee

Anonim spunea...

Dintr-un anumit punct de vedere este buna achizitia un pic de destindere nu strica,vizionarea unui meci poate lega noi prietenii in camin poate dezvolta o socializare mai buna sunt multe avantaje dar trebuie respectata conditia ca toti sa aiba acces la el si din cate cunosc eu telecomanda o are doar seful de camin iar ceilalti locatari daca ar dori sa urmareasca ceva nu prea au cum sunt dependenti de el cred ca ar trebui gasita o solutie astfel incat accesul sa fie liber dar si cei care folosesc telecomanda sa isi asume responsabilitatea pentru integritatea sau pierderea ei....pe alta parte "in vremuri de criza masuri de criza" !
Si celelalte camine vor dori cu siguranta,din cate am observat majoritatea studentilor agreeaza ideea existentei unui tv( daca este LCD si mai bine :) )doar ca intrebarea este : Ce altceva mai bun s-ar putea face cu banii respectivi in folosul studentilor?!
Daca privim din exterior cred ca este o idee foarte buna,momentul este prost pentru ca situatia este dificila pentru toti!

Anonim spunea...

Mega articol! :))...Pe bune, va plictisiti? Eu stau in 14, nu am avut treaba cu LCD-ul niciodata dar se mai uita unii la meci, se mai asculta muzica, e ok, de ce nu? Caminul e in renovare, deci si camerele vor arata mai bine la anu' si in fond...de ce nu? Nu am nimic in comun, dar nici impotriva celor care au fost cu ideea si nu mi se pare ca e o chestie atat de iesita din comun incat sa scrii articol despre asta. Extraordinar! Au LCD la intrare in camin! Faceti petitie sa il dea jos, ce sa zic...:)) Cat despre Luci, nu stiu cum a intrat in camin, nu stiu nici daca cine a scris articolul are o dovada pentru ceea ce sustine, dar atata timp cat omul isi face treaba si se zbate sa rezolve unele chestii in timp ce altii stau si asteapta sa le cada din cer solutii, eu cred ca nu e cazul sa ne luam de el. Parerea mea!

Anonim spunea...

Are si anonimul de mai sus dreptatea lui. De ce sa nu ne luam avion cand noi nu ne permitem decat o bicicleta in rate? De ce sa nu intre in camin unde media minima e 9 oameni cu media 8 pe dosar medical? De ce sa nu fie sef de camin unul care se da bolnav atat de grav incat are nevoie de spatiu special de a sta?
Corect anonimule, ai dreptate. Te rog eu mult sa pleci din romania cat mai repede pentru ca astia ca tine ne-au adus unde suntem acum.

dulcescu spunea...

e foarte important LCD ul, e necesar pentru sheful de camin si pretenarii lui sa nu mai trebuiasca sa aduca boxe si laptop sa poata face chefuri, acum trebuie doar sa puna televizorul pe taraf tv sau etno si iureshul poate incepe

Anonim spunea...

Televizorul din C14 a fost achizitionat pentru cei care joaca poker noaptea in hol. Apoi daca tot o sa fim someri cu diplome sa ne perfectionam skills-urile pt ce va urma. Toti ciudatii sa se adune in hol la C14 ca sa stie politia unde sunt, logic nu?

Anonim spunea...

asa.. si care e problema daca se joaca poker? e un joc de carti, cum e si crucea, popa prostu sau septica.. dar cum tu esti un incuiat si un tampit, normal ca ti se pare ceva ciudat...