sâmbătă, 5 iunie 2010

Inca O Liga Studenteasca In UPT - "Asociatia De La 4"

Probabil singura facultate din UPT care nu avea inca o liga, Arhitectura, intra si ea in randul lumii. Trei studenti inimosi - Sabău Ioan-Sergiu, Isopescu Bogdan-Liviu si Spiridon Alexandra - au pus bazele unei "asociatii" dupa cum spun ei, liga dupa cum ne suna noua, care sa ii reprezinte pe studentii de la Arhitectura.

Formularul de inscriere in Liga arata asa:
Au si un Blog unde afiseaza diverse activitati pe care le intreprind, dar in mod ciudat la postari lipseste posibilitatea de a comenta. Asta poate rezulta dintr-o oarecare ingamfare pe care o au cei care vor sa ii reprezinte pe studenti, insa nu le ofera acestora posibilitatea de a interactiona.


***Scopurile sunt marete, la fel cum sunt scrise si in statuturile celorlalte Ligi Studentesti din UPT. Ce s-a ales de acestea din urma stim cu totii, ce va fi cu "Asociatia de la 4" urmeaza sa vedem.

Avand in vedere ca numele asociatiei era rezervat pana in data de 28.05.2010, speram ca intre timp au reusit sa inregistreze cu acte in regula initiativa. Ar fi neplacut sa afle ca denumirea nu mai este disponibila si sa fie nevoiti sa isi schimbe numele in "Asociatia de la Parter" sau "Asociatia de Locatari de la 4".

Un comentariu:

Anonim spunea...

Noi la AC avem aceeasi liga dar un nou presedinte, Andrei Cocarla anul1. Este un student eminent, singurul din an care a avut la laboratorul de programare nota 5 si
a promovat la prezentarea a II-a cu
-5 la examen. Este un reprezentant pe cinste! E nevoie de astefl de oamneni.

Rezultatele extraordinare se vad pe pagina a 2-a aici:
http://www.company10b.com/horia/file/Rezultate%20an1%20CTI%20PC%202009-2010-07.05.2010.pdf