joi, 17 iunie 2010

Meniu De 10 RON La Cantina UPT

S-a intamplat minunea. Avem, in sfarsit, meniul de 10 RON la Cantina UPT. In acest moment putem spune ca este cel mai bun raport pret/mancare existent in Complexul Studentesc Timisoara.


A fost anuntat undeva? Ligile studentesti, atat de ingrijorate de binele studentilor, au binevoit sa aminteasca de introducerea meniului de 10 ron la Cantina UPT? NU.

Probabil ca se spera ca studentii sa nu afle si apoi sa se renunte la acest meniu din lipsa de interes din partea "clientilor". Bineinteles ca nimeni nu s-ar intreba in acel moment de ce un astfel de meniu avantajos nu a avut cautare.


***Daca am fost acuzati pana acum ca vedem doar partile negative ale lucrurilor, iata ca si atunci cand se intampla ceva bun ii dam aceeasi atentie. Din pacate lucrurile bune sunt foarte rare la Universitatea Politehnica din Timisoara.

5 comentarii:

User1921 spunea...

Da, bun lucru, dar mai rau e ca scoala se termina, meniul acesta trebuia introdus la inceputul anului scolar, nu acum, cand pleaca majoritatea...

Anonim spunea...

Acum au aparut cartofii noi :))

Anonim spunea...

good point :)

oricum totul se bucura de o promovare pe cinste. si dupa o luna, doua, o sa vina robu sa ne spuna cat de nerentabil e, si ca e pe minus, iar in final o sa il scoata.

Anonim spunea...

Daca chiar vroiau sa faca un meniu pentru studenti trebuia sa il faca la 5-6 lei. Nu vad nici un avantaj. Peste tot in complex unde exista meniul zilei are acelasi pret 10 lei, deci...

CaLiN Nebunu spunea...

Ba eu cred ca tu esti cam prost putin mai mult. Te-ai cam saturat sa dai la laba si ai zis si tu sa-ti faci blog