vineri, 11 iunie 2010

Taberele De Vara 2010 UPT si UVT

In perioada 11 - 17 Iunie 2010 se vor primi la secretariatele facultatilor cererile pentru tabere. Fiecare student care doreste sa mearga in tabara va completa cerea de AICI [Dati CLICK Pentru A Downloada Cererea Tip] si o va depune la secretariatul facultatii sale.

In data de 18 Iunie 2010 se vor afisa listele cu studentii eligibili, adica cei care se incadreaza din punctul de vedere al mediei si pot beneficia de tabara.

Momentan nu se stiu locatiile si perioadele taberelor, ci se cunoaste doar metodologia de acordare a lor. Speram ca in cat mai scurt timp vom avea toate informatiile.

In cazul Universitatii de Vest din Timisoara se incalca flagrant Metodologia de Repartizare a Locurilor de Tabara prin interventia OSUG-ului, adica a organizatiei studentesti care activeaza in cadrul acestei universitati.

Iata cat de mizerabili sunt cei din Liga de la Vest si ce noua metodologie au inventat ei:

"Studentii care doresc loc in taberele de vara 2010, trebuie sa-si depuna dosarul continand cererea si daca este cazul, actele doveditoare pentru caz social sau/si activitati extracurriculare la sediul OSUT (UVT, cam. 247) pana la data de 16 iunie, ora 16:00, sau sa le trimita prin mail la adresa tabere_osut@yahoo.com pana la data de 15 iunie, ora 16:00. Cei care-si trimit cererea prin mail trebuie sa ataseze si actele doveditoare scanate (daca este cazul). Cei care nu au primit confirmarea primirii cererii de tabara pana in data de 15 iunie, ora 18:00, sunt rugati sa retrimita cererea pana in data de 16 iunie, ora 16:00."

Cererea tip in cazul Universitatii de Vest, ilegala si imorala din punctul nostru de vedere, o puteti downloada dand CLICK AICI.

Avem in imaginea de mai jos un extras din Metodologia oficiala transmisa de la Minister, unde se specifica foarte clar faptul ca cererile trebuie sa fie depuse de catre studenti la secretariatele universitatilor:


***Speram ca se va sesiza cineva in legatura cu nesimtirea Organizatiei Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara de a obstructiona studentii in obtinerea unei tabere.

Dupa esecul jenant avut cu StudentFest-ul si restul prestatiilor penibile pe care le-au avut cu fiecare ocazie, OSUG-ul se pare ca nu inceteaza in a-si da importanta ori de cate ori se poate. Acum, insa, ei chiar savarsesc o ilegalitate nerespectand un Ordin de Ministru.

6 comentarii:

Andrew spunea...

OSUT a castigat dreptul de a se ocupa de tabere TOCMAI CA SA NU FACA SECRETARIATELE MARSAVII si sa n-ajunga ca in alte facultati tot felu de nepotei prin taberele alea !!!

TOATE punctajele, aplicantii si locurile pentru tabere vor fi PUBLICE si afisate pe www.osut.ro !

Asa ca mai informeazate inainte sa arunci cu noroi fara sa ai habar despre ce vorbesti !

Me spunea...

S-a facut licitatie pentru drepturile de gestionare ale locurilor din tabere ca pentru drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal? Cand a avut loc ca vroiam sa particip si eu.
Sa faca marsavii secretarele? Tu ai citit, macar, metodologia aia oficiala sau crezi ca te adresezi unor spalati pe creier de la tine din liga? Tot ce trebuie facut e ca studentii sa isi depuna cereri...dupa care ei sa fie asezati pe lista in ordinea mediilor. Ce marsavii? Ce cauta osut in toata treaba asta? Daca fac secretarele marsavii...da...luati atitudine, fratilor, aia intr'adevar e treaba voastra. Da' lasati'le sa isi faca treaba lor nu va bagati unde nu va fierbe oala.

Anonim spunea...

Cei de la master se pot inscrie pentru tabere???

Anonim spunea...

Conform cu regulamentul UPT-ului ,da, si studentii la master beneficiaza de tabere

Anonim spunea...

OSUT a castigat dreptul de a se ocupa de tabere???? CUM? OSUT si-a castigat cel mult dreptul de a fi printre cele mai proaste organizatii studentesti din romania.

Anonim spunea...

Nu pot sa nu scriu. Azi, din greseala, am dat peste Analog TV si era ceva de la TeleU pe acolo. Si faza tare: la final era lista cu editori, cameramani, etc., si dupa toate alea scris mare larg, cat tot ecranul: Coordonator General NICOALE ROBU. Deci va rog aplauze, plecaciuni si doua limbi la cur pentru SuperTata ROBU. Uite cum se sug banii statului. Sa se ia cu marinarul mana si se duca.