vineri, 18 iunie 2010

Avantajul De A Fi Lingau

Distribuirea taberelor e momentul in care avantajul de a fi lingau isi face simtita prezenta cel mai bine. Stiti povestile celor din ligi in care ei se jertfesc pe altarul reprezentarii studentesti?

"Experiența costă! Costă timp, costă examene luate la a 2-a prezentare, uneori la a 3-a, costă energie, costă entuziasm ... dar ignoranța costă mai mult! Am refuzat nenumărate oportunități personale, pentru că am înțeles un lucru: experiența este neprețuită. Șansa de a împărți timp prețios din viață cu oameni a căror entuziasm este uneori copleșitor, modul în care vei reuși să înveți că nu suntem la fel dar trebuie să lucrăm împreună, modul în care înveți să tratezi diverse situații ... "

Cuvintele de mai sus apartin unui fost presedinte de liga studenteasca, actualmente angajat UPT la Televiziunea Universitatii (unde pune in aplicare cu succes cunostintele acumulate in anii de studiu la Facultatea de Mecanica cantand ode domnului rector Robu) si cazat intr-o garsoniera UPT drept rasplata pentru activitatea sa intensa in interesul cui trebuia. Dovada a faptului ca a refuzat nenumarate oportunitati personale, mai putin cele oferite de UPT. El este si reprezentativ pentru ceea ce inseamna un student intr-o universitate. Sau nu?

Tot Universitatea noastra a oferit o sansa si unui alt absolvent al Facultatii de Mecanica de a conduce un departament de comunicare din cadrul Rectoratului. Plin de oameni competenti in UPT care fac ceea ce au invatat, nu?

Acum sa vedem cum poti sa urci de pe pozitia 67 pana pe 26 doar pentru ca te-ai remarcat prin pupat in fund, zambit frumos si batut joc de studenti. Daca o sa dati CLICK AICI o sa vedeti clasamentul cu studentii de la Facultatea de Automatica si Caculatoare care s-au aratat interesati sa mearga in tabara.

O sa observati pe pozitia 26 pe Iapa Catalin (fost presedinte al Ligii AC) cu media 7.71, deci foarte probabil sa mearga in tabara in locul unui alt student cu medie mult mai mare:Cine a dat un astfel de punctaj nesimtit astfel incat cu 7.71 sa urce peste studenti cu media 9?


Daca sunteti de la Facultatea de Mecanica si ati depus o cerere pentru tabara de vara dati CLICK AICI pentru clasamentul in functie de medie si alte bonificatii. Ai media sub 9 si vrei sa ii depasesti pe alti studenti care nu au pupat in fund, ci au invatat pentru examene? Nimic mai simplu: te inscrii in liga si ai asigurat exact punctajul in plus de care ai nevoie.


Pentru alte facultati:

- Electronica si Telecomunicatii

- Chimie

- MPT (are nu mai putin de 7 studenti cu punctaj in plus pentru activitati la Liga; nu stiam ca Liga de la MPT are atatia membrii in total)


***Intrebarea este: se poate face contestatie pe motiv de nesimtire extrema?

20 de comentarii:

Anonim spunea...

un mic update: craciun nu are dreptul sa fie doctorand la zi si in acelasi timp angajat. probabil nu mai lucreaza la teleu, bursa fiind suficient de mare :D

Anonim spunea...

Andrei Cocarla, cum de nu apare pe lista? De la media 3.50 pornind, e mai greu sa ajungi la puncte de nivelul lui 9.00...

Anonim spunea...

in caz ca e cineva interesat: azi, 18.06.2010, ora 22.00, amfiteatrul D1 va avea loc o intalnire cu dl. rector Robu. (daca va intrebati de ce nu ati fost anuntati, e pentru ca sunt invitati doar studentii din ligi, consilieri, senatori, si studentii cu medii mari.)

Anonim spunea...

Pentru anonimul cu intalnirea lu' Robu: FALS, un coleg de-al meu de camera de la IS (ingineria sistemelor), AC, a fost sunat de catre Decanat si invitat la intalnire. Si nu are cine stie ce medie gigantica... So...

Anonim spunea...

am o intebare: decanatul de la AC a sunat pe fiecare student in parte, in loc sa puna un afis? stundentii se suna atunci cand e o anumita selectie. in acest caz, media sau activitate la liga consiliu sau senat. asa ca anonimule ori esti prost informat ori esti rau voitor!

Anonim spunea...

de la constructii nu ai?

Anonim spunea...

Replay pt anonim: Chiar el mi-a spus ca l-au sunat. Si prost oi fi tu, daca e sa incepem cu de astea.

Anonim spunea...

*prost informat

Anonim spunea...

legat de situatia lui mr iapa, nu e nici moral si nici deontologic sa faci parte dintrun juriu si sa fii in acelasi timp concurent. pana si cel mai jalnic concurs stipuleaza in regulament ca angajatii, rudele acestora si colaboratorii nu au voie sa participe. cu alte cuvinte intro societate deontologica oamenii din ligi nu ar avea dreptul la tabere. cum se poate ca un orfan sa primeasca un punct in plus, la fel ca un secretar general LFSMT? trauda de a-ti fi pierdut un parinte e egala cu "chinurile muncii" de secretar?! RUSINE

Alex spunea...

Ce tare...nu stiam ca punctajul 8,57 al domnisoare Blaj Alina-Nicoleta este mai mare ca si 9,57 chiar daca nu are nici un bonus

Anonim spunea...

si la mpt nesimtirea e in toi http://lsfmpt.ro/ - linkul de download in dr pt tabere.

ETCsiRetardatul spunea...

Ba cacanarilor si frustratilor. Pe voi mereu va fute grija de AC, Mecanica. Dar ETC-ul ca a dat 1 punct pt membru BC, nu ii bai, dar ii bai pt LSFMT ca a facut asta. Dobitocilor si la ETC ii aia secretara general ca si la LSFMT, dar de ce sa spunem...... De ce nu ati publicat si rezultatele de la ETC in discursul vostru jenant? Sau ei is putin favorizati...cu mai multe clickuri si asteptari sa vei ceva concret. Degeaba ii dregeti pe aia din ETC, ca rade omul cu curul de liga voastra de rahat. Notele in UPT is pana la 10, nu avem nevoie de 11 sau 10.50. Cine ii breaz acum?.....Cu siguranta nu retardatii de ETC.....

ComplexTM spunea...

Pentru ca postarea tindea sa devina mult prea incarcata am ales sa punem doar link spre celelalte liste. Va urma un articol in care vor fi insirati nominal toti cei care au beneficiat de bonificatii nesimtite.

Gaby spunea...

la ETc vad ca presedintii lingailor nu au "profitat" de statut, nu apar in lista, da cine stie...

Anonim spunea...

Pai pe ETC-isti ii reprezinta marea masa ce isi pica anul. Normal ca nu vezi presedintele ca nu se baga la tabara, cand nu isi trece anul!!!

Anonim spunea...

In legatura cu intalnirea cu rectorul de aseara. Din cate am vazut si auzit, au fost invitati studentii cu medii mari din toate facultatile, studentii cu bursa sociala (cel putin pana aici nu vad de ce ar avea cineva o problema), comitetele de camine, studentii senatori, ceva membri de ligi si cei care s-au ocupat de caravana UPT. S-au impartit bilete la concertul Phoenix de joi, cate unul de persoana.

Anonim spunea...

da ma omule ai si tu dreptatea ta...da informeaza lumea ca nu doar membri din ligi primesc punctaj ci si studentii care fac parte din alte ONG-uri studentesti (care nu neaparat sa fie ligi) sau studentii care activeaza in Casele de Cultura ale Studentilor...nu ii prima data cand oferi jumatati,care iti convin, de informatie

Anonim spunea...

doar ca aici nu era vorba despre asta. cati din studentii de pe listele puse aici au primit punctaje pentru ca activeaza in alte ONG-uri decat in lingile studentesti?

Anonim spunea...

da aia nu ii problema nimanui, ca studentii nu sunt in alte ONG-uri sau CCS-uri....a fost vreun student in situatia respectiva si nu a primit punctaj in plus? sau vreun student care a castigat diferite premii la olinpiade sau concursuri?

Cosmin Traistaru spunea...

pile ... nepile tu sugi pula ei merg in vacanta!!!