miercuri, 9 iunie 2010

Probleme Ridicare La Intalnirea Cu Robu Si (Ne)Rezolvate

Intr-un final au aparut adunate intr-o lista problemele ridicate la intalnirea cu domnul rector Robu [dati CLICK pe imagine pentru a mari]:


***In mod ciudat lipseste cea mai importanta promisiune a domnului Robu facuta la acea intalnire: "Din 1 iunie se va introduce meniul de 10 RON la Cantina UPT".

Nu intelegem daca a fost o promisiune electorala (nu se apropie, totusi, nici un fel de alegeri) sau politicianismul i-a intrat Rectorului UPT asa de bine sub piele incat simte nevoia sa spuna lucruri ireale, dar care sunt pe placul celor care il asculta.


Bineinteles ca Ligile Studentesti nu si-au pus intrebarea legitima "Unde a disparut promisiunea cu Meniul de 10 RON?". Intrebarea trebuia pusa, de fapt, domnului Robu; dar cine sa i-o puna?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar vreau să văd când se vor implementa toate acestea :))

În mod special faza cu aparatele de bruiat - pe care nu le văd la examene niciodată - şi telecomenzile de la bariera de lângă 2MV.

Tare mi se pare că sunt vorbe goale.

Anonim spunea...

Din caminul 9 nu a fost nici un iscusit din conducere care sa ceara amenajarea unei bucatarii si a unei sali de lectura corespunzatoare!!!
Vai si amar!!!

Anonim spunea...

Ba or fost... Sala de lectura s-o facut... (sa fim seriosi cat de certat cu colegu' de camera sa fii ca sa stai in sala de lectura zi-lumina)... Bucataria se zvoneste ca nu or fost de acord studentii care stau la oficiu cu ea... si ceva scuze de bani.

Anonim spunea...

21. ce e tarchetul? :)

Anonim spunea...

Tarchet= Definitie noua de la "Linoleum" doar ca se fixeza cu "prenandez" si compus din mai multe straturi,un strat poros pentru a absorbi vibratiile si un strat protectiv pentru asigurarea impermeabilitatii + ca este ignifug,dar este usor deteriorabil daca stingi tigara lasi urma etc, d-nele care asigura curatenia spun ca este usor de intretinut ca se spala usor ...parerea mea ca este ca acest tarchet este o mare porcarie,16 Euro metru patrat ...luam marmura de banii astia

Anonim spunea...

OMG!
Zice ce vreti dar cum sa se rezolve ceva in Complexul lui Papura Voda cand nici macar o o amarata de lista nu se poate intocmi corect, in limba romana.
Ca sa vedeti la ce ma refer:
pg 3 pct 16 : lista cu OBTIONALE ( la naiba in puii mei, se scrie optionale);
pg 1 pct 4 : sunt PRE (?!) putine locuri de parcare ;
pg 2 pct 9 : se vor lua masurile necesare diminuarii problemei ( dar REMEDIEREA nu e buna?, doar diminuam, adica tanti de la secretariat o sa tipe cu volumu dat la minim?);
pg 2 pct 11 : se vor achizitiona aparate de BRUIAT SUPLIMENTAR ( poate aparate de bruiat suplimentare, ca aparatele sunt supimentare , nu bruiatul);
pg 2 pct 13 : de ce sa te mai intrebi daca sa dai bursele anual, cand la pct 6 spui ca bursierii nu vor fi penalizati daca le intarzie bursele. Sa inteleg ca se poate plati anual caminul?!

Anonim spunea...

nush cum ii trb cu telecomenzi pt bariera ,,da in vecii vecilor nu or sa dea mai bn nu mai inchid bariera [bineinteles ca o sa dea ..poate contracost .NU GRATIS.]..da ar mai fii ceva ..ce mm masi inchid poarta din spate adik din fata parkplace...ca se intra mai usor si mai lejer nu mai ii blocam pe astea cu terenurile pizdi si mai avem si pb cu toti grasi cu x6 si x5 care le parcheaza chiar langa bariera de nu ai loc de burtile si tractoarele lor??

Anonim spunea...

pg 2 pct 13 : de ce sa te mai intrebi daca sa dai bursele anual, cand la pct 6 spui ca bursierii nu vor fi penalizati daca le intarzie bursele. Sa inteleg ca se poate plati anual caminul?!

punctul 12 se referea la faptul ca bursele sa se dea pe un an sau pe cate un semestru


cat despre meniu s-a spus ca este inca in dezbatere modalitatea de implementare.. deci mai asteptam un pic

Anonim spunea...

http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/nicolae-robu-se-viseaza-ministru-al-educatiei/cn/news-20100611-10153606