luni, 21 iunie 2010

Campanie Umanitara: "Scoate-l Pe Lingau In Oras"

Ne-am obisnuit deja cu noutatile in domeniul prostiei aduse de catre cei din Ligile Studentesti, insa acestea mereu ne mai pregatesc o surpriza.

Pe grupul yahoo al unui an terminal din UPT am surprins o discutie despre Banchet, care privea doua persoane: Iapa Catalin si Cocarla Andrei (primul anul 3 - fostul presedinte al Ligii AC, iar al doilea anul 1 - actualul presedinte al Ligii AC).
Va intrebati, probabil, ce legatura pot avea ei cu un Banchet din acest an? Cei doi erau trecuti pe lista participantilor la una din mesele unde se adunasera toate caracterele din Liga AC, participanti de drept la banchetul in cauza.Acum, pentru oricine a fost la un banchet sau chiar pentru cine nu a fost, se stie ca participa studentii din generatia care termina si, eventual, prietenul sau prietena celor care doresc sa isi petreaca acea seara langa persoana iubita.

Pe lista completa cu participantii la banchetul despre care vorbim, "cei din afara" erau notati ca insotitorii celor cu care vin. Singurii care ieseau din acest tipar erau cei doi studenti scosi in evidenta in imaginea de mai sus; ei nu insoteau pe nimeni, nu faceau parte din generatia care isi sarbatorea finalul facultatii, dar totusi tineau cu tot dinadinsul sa bea/manance si ei ceva cu ocazia asta.

Stam si ne gandim: cat de penibil si marginalizat de toata lumea sa fi, astfel incat sa trebuiasca sa platesti o suma destul de consistenta la un banchet pentru a iesi in oras? (Sau poate ca nici nu au platit nimic si merg acolo in calitate de invitati speciali). Chiar nimeni nu ii cheama pe Catalin si pe Andrei la un suc, incat sunt nevoiti sa mearga la un banchet de sfarsit de an, unde intamplator se vor afla si cativa membrii ai Ligii AC?

Probabil ca acestea sunt urmarile spalarii pe creier practicata in ligile studentesti, unde membrii incep sa se identifice tot mai mult cu "grupul", ajungand sa nu mai insemne nimic ca si indivizi in societate, ci doar in interiorul organizatiilor respective.


***Astfel, ne-am gandit ca ar fi potrivit sa initiem campania "Scoate-l Pe Lingau In Oras", menita sa le ofere posibilitatea si celor care se afla intr-o situatie mai proasta, gen Iapa Catalin si Cocarla Andrei, de a bea o bere cu niste studenti si fara sa fie nevoiti sa mearga la un banchet cu care nu au nici o legatura.

Pentru a stii pe cine sa invitati la o iesire cu gasca, aveti mai jos si o poza (preluata de pe Internet, deci fara a se viola intimitatea vreunuia) cu cei doi:


Luati, totusi, cu rezerve ceea ce spun (in cazul in care vorbiti cu ei) pentru ca obisnuiesc sa evite cu diplomatie adevarul; si nu radeti de limbile lor maro (cunoscatorii stiu de ce).

43 de comentarii:

Anonim spunea...

Ai foarte mare dreptate in multe lucruri pe care le scrii despre ligi, dar in cazul celor 2 imi este mila de ei i-ai desfiintat complet...cred ca nu merita un trament chiar asa de dur, cred ca au facut si lucruri bune chiar daca nu ies in evidenta, pana la urma sunt niste studenti si cu totii gresim, suntem oameni si motto-ul nostru ar trebui sa fie " Respecand pe altii te respecti pe tine insuti"

Anonim spunea...

"Scoate-l Pe Lingau In Oras"

=)))) tare campanie

Piani spunea...

De data asta e urat ce ai facut. Este treaba celor din anul4 ca i-au chemat. Si probabil i-au chemat pentru ca si Manu e in liga si sunt prieteni. Asa ca...aici deja te-ai bagat in viata personala a lor. Fuck off dude. Du-te mai f**e ceva.

Anonim spunea...

"anu4" nu era de aceeasi parere ca i-ar fi invitat :)) si daca "manu" vrea sa stea cu gasca de la liga o poate face la un suc in oras nu la banchetul unui an. asta in cazul in care ei mai si scot mufa din sediul ligii si deplasari cu secta-liga.
hai sa isi cheme fiecare la banchet cate 2 - 3 prieteni sa vedem unde ajungem.

Anonim spunea...

Aici chiar ai dreptate, total aiurea s-au dus.. vai si amar!

Anca spunea...

Ma si intrebam cand o sa apara postul asta :) nici nu ma mira de ce a aparut.

Guess what dumbass, meniul a costat 130 lei si fiecare si l-au platit prin transfer bancar si nu au venit numai pentru Manu, ci si pentru alti prieteni (inclusiv eu) pe care ii au in generatia noastra, care a absolvit acum ;) Deci nu inteleg de unde pana unde concluzia, cred ca e ceva in neregula cu sistemul tau de judecata.

Nu ai desfiintat pe nimeni, ci doar pe tine, ca esti un plictisit.

Anca spunea...

Ah am uitat sa lamuresc ceva pentru miile de vizitatori zilnici ai tai. Ceva ce tu ai stiut cu siguranta, avand in vedere ca ai urmarit discutia (sau cu multa amabilitate ti-a transmis-o prietenul din anul 4): fiecare din ei a venit ca insotitor pentru cate o fata.

"They didn't invite me with them" frustration? Paranoia much?

wtf spunea...

130 de lei sa mergi la un banchet cu care nu ai legatura? :)) cine e looseru din toata situatia asta? cel care observa sau cel care da atatia bani sa iasa in oras?

Anonim spunea...

corect , prezenta lor acolo era obligatorie ..

pai ce ar fi un banchet dedicat celor ce termina faculta , fara prezenta celor din ani neterminali??

in legetura cu "fiecare din ei a venit ca insotitor pentru cate o fata" , in 99,9% din cazuri , perechea la o astfel de ocazie e o persoana pe care o futi / vrei s-o futi ..

sa inteleg ca Anca si-a pus-o cu iapa sau cocarla ? sau poate e nesatula si i-a rezolvat pe amandoi , asta daca nu asteapta pana la maritis sa bage salamu in gaurica..

Anca spunea...

^ din pacate, nu vorbim la acelasi nivel (inteligenta si rationament), ca altfel poate as fi eliminat din neclaritatile tale.

Unknown spunea...

Draga Silviu, imi pare rau ca ti-a stat mancarea in gat la Banchet.
Data viitoare, poate o sa ai tu bunavointa sa organizezi manifestari de genu acesta.

Dar, ai asa putin taria de caracter si semneaza-te atunci cand spui/scrii ceva.

spor la licenta sa ai! (sper sa nu mai fii stanjenit acolo -la prezentare-, nu o sa mai fie oameni din liga...sau poate o sa ai o surpriza..)

Anonim spunea...

Aici chiar ai gafat. Pentru ca a fost banchetul celor de la CTI si daca unul din ei ar fi vrut puteau sa il cheme si pe BOSS, asa ca nu inteleg de ce te bagi la chestia asta.Sincer mai documenteaza-te. Poate cineva nu a fost de acord , dar meniurile au fost platite asa ca cei doi nu au mancat de la gura altora. Daca ai ceva cu cei doi intalniti-va undeva si bateti-va, dar nu-ti bate joc de 100 de oameni. Si sincer mai de graba l-as chema pe BOSS la banchet decat pe u.:d

Sasa Stoianov Alecsandar spunea...

Bai gunoiule, care esti un gunoi,

@Anonim care se ia de Anca- Eu, spre deosebire de Anca, imi permit sa ma cobor la nivelul tau. Bai tie nu tia bagat nimeni salamu in curul ila al tau de vorbesti asa? Dar cum iti permiti sa jignesti pe cineva in halu ista? Daca esti mare in pisda uite asta-i adresa mea de mail sas_delija@yahoo.co.uk iti astept un mail cu locul si data cand te bat, asta daca ai macar atata omenie in tine sa stai in spatele cuvintelor tale. Cat tupeu in tara asta!!!! Ai ceva de spus si nici macar sa te semnezi!!! De mult n-am vazut un jegos ca tine si abia astept sa-ti dau drumul la ciclu.

stundenta an 4 CTI spunea...

Nu stiu ce f**e pe altii grija cine vine la noi la banchet!!!
Fiecare avea dreptul sa vina cu o persoana insotitoare si nu cred ca numarul de insotitori a fost mai mare decat numarul de studenti ... dar cand nu esti printre invitati te oftici si faci gura mare ...
Vezi boule, daca erai mai dragut poate te lua si pe tine amicul tau, care e coleg cu noi, la banchet, sa mai socializezi si tu!!!! Cat despre amicul tau .. parca si el a venit tot singur ...

ComplexTM spunea...

anonimului (22 iunie 2010, 10:21): Cine isi bate joc de 100 de oameni? Mai exact. Crezi ca daca voi (3 insi de la Liga) va solidarizati total aiurea cu cei doi, acelasi lucru e valabil si pentru restul colegilor din an? O sa ai o surpriza: majoritatea va considera niste lingai.

Pentru ca postarea aceasta a deranjat (dupa cum era si de asteptat) pe cei vizati, trebuie sa fie lamurite cateva lucuri:

1. Subiectul a fost vazut de noi direct pe grupul in cauza si se refera LA CEI DOI DIN LIGA AC. E dreptul protagonistilor sa banuiasca pe colegul X sau colega Y ca ar fi "parat", dar nu are nici o legatura cu realitatea.

2. Sa mergeti mai departe si sa credeti ca unul dintre colegii care au ridicat problema pe grup ar fi dat subiectul Blogului este o alta dovada de prostie din partea voastra, a celor vizati. E de inteles, totusi, ca aveti si voi nevoie de persoane pe care sa va revarsati ciuda ca v-ati facut din nou de rahat.

3. Am considerat ca e un subiect mult prea penibil pentru a fi publicat. Insa, cand prostul e si fudul, merita sa-i aduci aminte ca nu e decat un prost fudul.

4. Renuntati la spiritul de turma in care cei din Liga AC va adunati ca "Ceata lui Pitigoi - dai in unul tipa doi" si incercati sa ii implicati si pe altii care nu au nici o legatura. Nu demonstrati nici solidaritate si nici nu il ajutati pe cel/cei in cauza, ci doar aratati ca aveti un comportament de clasa a 5-a primara.

Anca spunea...

"E de inteles, totusi, ca aveti si voi nevoie de persoane pe care sa va revarsati ciuda ca v-ati facut din nou de rahat."

Mai exact, cu ce s-au/ne-am facut de rahat?

PS. Nustiuce13 nu apare pe grupul nostru ;)

Anonim spunea...

DRAGA ComplexTM :
1) NU SUNT IN LIGA AC, nici macar nu cochetez cu LIGA AC.(asta ca sa iti intre bine in cap :D )
2) Daca vreau chem pe cine vreau la banchet;
3) Portile celor 2 au fost platite, sunt acte doveditoare;
4) Am fost la banchet si sincer nici nu mi-am dat seama de prezenta lor.
5) Simt ca iti bati joc de 100 de persoane pentru ca legi conflictele tale cu LIGA AC de banchetul promotiei 2010 sectia CTI.
6) Imi place blogul tau si ce faci aici , dar sincer iao mai usor cu obsesiile tale pentru ligi. Ai fii putut foarte frumos sa intrebi pe cineva din cei care au fost la banchet si sa vezi parerea lor. Daca chiar iti doresti sa ajungi un adevarat revolutionat al complexului , invata sa cauti si alte pareri, atat contra cat si pro.
7) REPET DE 10000...0 DE ORI 1);

Ka, "membru" An 4. spunea...

@Complext TM
Oricum ai intoarce-o, te-ai fript de data asta, pacat ca nu ti se vede "arama" mai des.
Nu suntem 3 insi din liga care ne-am bucurat de prezenta celor doi (care, de altfel, si-au platit-o la fel ca oricare alt insotitor). Suntem ZECI, membri sau nu ai ligii.

Cei 3 insi proverbiali(hai sa zicem ca-s 5, conform unui poll de pe grup, dar ma indoiesc ca toti acestia intra in categoria asta) sunt cei care s-au simtit indignati de prezenta lor. Nici cat negru sub unghie nu era o "majoritate covarsitoare" de oameni tristi din cauza lor.

@Anonim - 21 iunie 2010, 22:04
Tu sa-ti tii banchetul la iesirea din oras spre Arad. Sunt sigur ca te vei distra de minune.
In ce cafea ai citit de ai tras concluzia logicaca ca insotitorii trebuie neaparat sa fie din ani terminali? Se aplica si pentru profesori?

Me spunea...

anco...in primu rand sunt surprins ca tu stii IDul meu da' eu nu iti stiu IDu tau.

Vad ca ai tinut sa anunti aici lumea ca eu nu sunt pe grupul vostru. Vrei sa intru? Daca tot ai IDu imi puteai spune pe mess si intram daca iti face tie placere...

Sfatul meu e sa faceti o sedinta la liga voastra in care sa stabiliti o data cine scrie aici pe blog si a doua oara cum de s'a aflat de manevra voastra minune :)) Chiar cred ca e un sfat bun...sa va puneti si voi de acord ca altfel e cam aiurea sa veniti fiecare cu alte nume. O sa ajungeti sa banuiti pe fiecare coleg de an care nu e in liga voastra.

Si in final sa'mi zic si eu parerea pe subiect...Serios acuma...de ce plm sa dai un milion ca sa te duci la un banchet daca nu esti din generatia aia? E ca si cum te'ai duce la o nunta numa' pentru ca cunosti pe cativa dintre invitati... Chiar sa n'ai alte de facut? Pai numa' cand ma gandesc ca de banii dati puteau bea si manca in oras nimim 3 seri baietii astia doi...

Anca spunea...

Rationamentele tale ma fac sa cred ca tu n-ai auzit de "prieteni", respectiv notiunea de "prietenie", in viata ta.

Dar asta nu ma face trista ;) toate lucrurile pe lumea asta se intampla cu un motiv.

Ah, si, multiple personality? Good, then I guess you have some friends after all :p

Anonim spunea...

ce penibili sunt oamenii care sunt atat de inteligenti si competenti incat nu sunt in stare sa scrie 3 propozitii in aceasi limba

cei cu un "nivel(inteligenta si rationament)" de clasa 11-12 mai faceau chestii de astea

Me spunea...

anca...din cate vad a devenit obisnuintza la voi sa jigniti si sa acuzati pe cine apucati. Cam asa fac toate vietuitoarele cand vad ca sunt expuse unui pericol...ataca din disperare.
Daca tu te vezi cu prietenii numai la banchet si la nunta...e problema ta. Se pare ca va trebui sa dai cate un milion si ceva de fiecare data cand o sa vrei sa iesi undeva cu ei...trist.
Hai da tu un exemplu de cum se face si spune'mi in fata cand ma vezi ca am personalitati multiple...nu asa in comentarii pe un blog oarecare. Oricum ai reusit sa pui virgula si inainte si dupa un "si"...ceea ce demonstreaza o inalta calificare in ale scrisului. Da' trag nadejde ca abilitatile tale de vorbit in public castigate in activitatea de la liga sunt mai dezvoltate... si ar trebui sa te ajute sa iti expui coerent un punct de vedere live.

Ka spunea...

Mie mi se par corect puse.

Ah, chiar asa, multiple personality?

Lamureste-ma, te rog... sunt si contrariat, si curios.

Fratele geaman al lui Sasa Stoianov Alecsandar spunea...

sunteti toti niste ratati si blogul asta e de cacat. da' nici nu e de mirare.

Anca spunea...

emilian, dupa atata perseverenta (intai mi-ai propus sa vorbim pe mess, apoi sa ne intalnim ca sa vorbim), incep sa ma gandesc daca nu cumva ti-ai dori sa te chem cu mine ca insotitor pentru banchetul celor care acum sunt anul 3.

da, ai auzit bine, shoc si groaza, la anul si insotitorii vor putea aduce alti insotitori la randul lor, inchipuie-ti ce calamitate! vor merge si mai multi membri ai ligii!

ma gandesc cu compasiune la cum si daca vor rezista reporterii vostri la fata locului cu atatea subiecte de senzatie.

over and out, pentru carora stiu ca le place pe ascuns romgleza ;)

Al treilea frate al lui Sasa Stoianov Al spunea...

corect ,blogul asta e de cacat ..

noi stim intotdeauna care e treaba

Ioana I spunea...

Mai baieti tin sa va anunt ca banchetul nostru a fost superb, toata lumea a dansat si s-a simtit bine, nu a ramas nimeni fara bani si fara casa pentru ca a platit sa se distreze cu prietenii sau colegii.
Anca e o draguta de fata care n-ar face nimic nesabuit sau nesimtit, pentru ca tine la sentimentele celor din jurul ei, e doar de apreciat, tot respectul Ancu'.
Dar na voi puteti continua cu replici rautacioase ca si asa e urat afara si ce-ar fi de facut pe o vreme ca asta decat de comentat in nestiinta de cauza!
O seara faina!

Cosmin Traistaru spunea...

ba pula esti tare, ai un morcov in cur si faci misto de oameni cu initiativa!
sau
varinta cea mai buna
sunteti o gasca de gay si va place sa faceti trenuletzu!!

altcumva nu vad cum aveti atata rabdare sa faceti misto de ce fac alti...

Anonim spunea...

Hai sa o muiim pe ancaaaaaaa !!! si restul linagilor .l.

Protectorul Ancutei spunea...

Pentru ratatul de anonim:Ai putea sa dispari in lumea ta virtuala, plina de anonimat, de tot felul de specimene frustrate ca tine si ai putea acolo sa ti dezvolti limbajul tau suburban , de mahala si de tiganie...Cat despre Ancutza ,ea e o fata deosebita,de apreciat, iar tu esti un nimik, un frustrat lipsit de bunele maniere,lipsit de cei 7 ani de acasa si probabil crescut intr-o zona debusolata, intunecata si plina de gandaci asemanatori personalitatii tale..Eu spre deosebire de tine o cunosc si ii stiu calitatile Ancutzei si ea niciodata nu ar fi facut un lucru care sa nu fie in conformitate cu cerintele banchetului..In fine,pentru un redus este greu sa inteleaga si sa vorbeasca cu discernamant.In final te as sfatui sa ti vezi de treaba ta,adica de lucrurile marunte pe care cerebelul le poate produce!!!

Moni spunea...

Cred ca va e si voua rusine de cat de redusi si prost crescuti sunteti de aceea postati ca Anonim.
Habar nu am cine se ocupa de acest blog, nu ma priveste. Ideea e ca ar fi ok sa te concentrezi pe subiecte care chiar conteaza pentru complex.
Legat de cei 2 invitati la banchet din toti cei 100+ care am participat, daca a framantat pe 2-3 oameni prezenta lor...DACA!
Daca nu esti cu noi in an chiar nu inteleg ce te priveste pe tine cine vine la banchetul nostru...mai ales ca, desi ai mai auzit-o de o mie de ori o mai zic si eu o data, si-au platit meniul. Ce treaba aveti voi ca au platit 130 ron pentru o seara? a fost un eveniment special...e ca si cand m-as plange eu ca altii dau zeci de ron pe tigari...pentru mine nu face nici un sens dar in fond si la urma urmei ce treaba am eu? is banii lor, treaba lor.
Iar daca esti coleg cu noi de an...chiar ca nu as vrea de nici o culoare sa stiu cine esti, nu as vrea sa raman cu o amintire atat de proasta exact cand mai avem un pas pana la finalul facultatii.

Anonim spunea...

mai frate , vad ca sunt destui care sar in aparerea "paratilor" , ceea ce e bine ca de aia traim in democratie(cica) ..

insa daca stai sa te gandesti la cei 2 in cauza , cocarla si iapa , nu pot sa inteleg cum de ii apara destul de multa lume(din totalul comentariilor) .. insa se observa ca lumea dezbate ideea in sine , si nu cazul de fata cu cei doi invitati

acel cocarla e prost de da in gropi , dar da in gropi RAU DE TOT , dupa cum se vede si in acel interviu pentru analog tv postat pe acest blog..

iapa acum 13-14 luni cand au mai avut ligile o greva ca sa mai pupe in fund pe cine trebuie , intra ca disperatu in toate camerele din camin si lipea afise cu greva pe geamuri , fara sa-i intrebe ceva pe cei care stateau in camerele respective

pai cu astfel de oameni ne pierdem noi timpul ?

Valeriu Chis spunea...

Stati putin sa lamurim ceva: grupul nostru, al celor din anul IV CTI e un grup privat, iar continutul lui e de asemenea privat. Sub ce pretext ne comentati voi aici conversatiile si deciziile noastre *private* ?

Si inca ceva: inafara de Misu, Anca, Manu si Silviu nu si-a mai exprimat nimeni parerea in vreun fel vis-a-vis de prezenta celor doi la banchet. Asa ca, @ComplexTM "majoritatea va considera niste lingai." de care vorbeai nu exista. Promotia 2010 CTI *nu a considerat nimic* asa ca nu ne mai pune tu vorbe in gura.

Deci: daca nu faci parte din grupul nostru, nu ai avea, tehnic, dreptul sa ne comentezi in public discutiile. Iar daca faci, semneaza-te dom'le sa stim si noi despre cine-i vorba. Ca-i usor sa dai cu gura din spatele anonimatului.

Dhany spunea...

"deci": tu, asta cu "Campanie Umanitara: "Scoate-l Pe Lingau In Oras"", mi se pare ca esti un pic cam prost si plin de rautate! pai daca eu am un prieten foarte bun(din liga, din alt an, vecin etc), nu am voie sa-l chem banchet?! de cand insotitor inseamna iubit/iubita?!(am convenit la nivel de an, ca putem veni cu cineva) daca veneau pe spinarea ta, te-as fi inteles cat de cat(puteai zice: "Ba eu is mai prost(lucru plauzibil) si platesc, iar altul vine pe spatele meu!" X-( ). a trebuit sa stai in picioare, pt ca nu ai avut loc din cauza celor doi?! te roade invidia si esti plin de ura(poate candva ti-ai dorit sa fii in liga, si nu ai reusit din motive subiective sau obiective, iar acum tie ciuda pe toti "ligarii")! iti dau un sfat: Nu-ti mai aduna ura in inima, ca toata viata vei fi trist si frustrat! adios

ComplexTM spunea...

Pentru cei care se incapataneaza sa nu inteleaga un lucru simplu e nevoie de repetarea unei idei: pentru oamenii normali exista si alte ocazii de a te vedea/iesi in oras/bea bere/povesti cu prietenii decat sa mergi la un banchet.

Ar fi interesant din partea organizatorilor niste dovezi prin care sa se ateste ca toti cei care au participat la acel banchet (exceptand profesorii, bineinteles) au platit ceea ce se cuvenea sa se plateasca. Totodata, cateva chitante si facturi ar fi si ele binevenite, prin care sa dovedeasca faptul ca toti banii incasati au fost si cheltuiti cum se cuvine. Nu ne sunt noua necesare aceste lucruri, insa poate ca ar fi o dovada de responsabilitate fata de colegii participanti la banchet, avand in vedere discutiile iscate pe aceasta tema.

Banuiala este ca cei doi, Iapa si Cocarla, nu aveau de ce sa vina la un banchet decat daca o faceau gratis, invitati de colegii lor de liga (care, coincidenta, s-au ocupat de organizare). Presupunerea vine din simplul fapt ca, odata invatati sa profite de pe urma studentilor pentru a castiga functii si onoruri, nu ar fi ceva exclus sa si manance/bea pe spatele lor. Deci, e o presupunere nu o acuza.

Anonim spunea...

Am citit si eu comentariile alaturate. Si din ce am inteles, oamenii au vrut sa fie alaturi de cei mai buni prieteni, intr-un moment foarte important pentru un absolvent. Dar tu, ComplexTM, nu poti sa renunti la idea ta si repeti ca un retardat ca putea sa iasa la un suc. Tu intelegi ce inseamna sa ai prieteni? Incepe sa imi fie mila de tine...

MMC spunea...

Bai retartdat, tampit, si frustrat de copil ce esti tu draga ComplexTM, ce drq te fute pe tine grija cum si de ce si ce au cautat baietii la banchet? te roade ca nu ai fost in locul lor? pentru ca au putut! si tu afirmi ca pe banii colegilor de an IV, asa si? pula mea daca stai si calculezi 260:100 si ceva cati am fost inseamna ca fiecare dintre noi am "iesit GAURA" 2.6RON, frate nu stiu ce ne faceam fara banii aia. mai termin-o in pula mea, inchide topicu, sun-o pe mata si zi ca are un copil retartdat. Sfatul meu, daca nu aruncate drq de pe undeva, corpul B este o solutie optima!!

Anonim spunea...

wooww dar vai ce disperati incep sa devina aparatorii celor doi milogi :=)) oare ideea ca ar trebui sa dea socoteala pentru banii incasati si cheltuiti ii face sa fie atat de inversunati? :D

Valcaneantu Razvan spunea...

Sunteti penibili

Gorgan spunea...

Ba idiotilor, ce pizda mami voastre va trebuie voua sa va certifice organizatorii de la banchet ce au facut cu banii, care din an are nelamuriri cere explicatii pe grup da nu veniti voi toti idiotii sa cereti voi socoteala ca sunteti smecheri si nush ce va fute pe voi grija cine o venit la banchet, sunteti ca niste babe de alea de la tara care nu au ce face si barfesc in continuu, iesiti draqului la un suc ca dupa cate se vede voi nu sunteti oameni normali si nu aveti cu cine sa va petreceti timpul liber

Anonim spunea...

Ce exprimari de mahala. Voi sunteti proaspetii ingineri iesiti din poli? BRAVO! Felul cum va exprimati ar face mandru pe oricine ;)

vv spunea...

e o presupunere penibila si plina de injurii. si nu sunt ligist. daca te afecteaza asa mult de ce nu intri in liga? atunci cred ca totul ar fi ok. aaa sau e prea tarziu si acum regreti ca nu te mai primes? nasol

Anonim spunea...

Wooden tables аrе typically heаviеr, but oftеn look better and сan bе more stаble than metal tables?
?? As a massage therapist you can reasonably exρect
a staгting salагy of about $39,000, though this will ѵary dеpending οn thе stаte where you work.
Visiting a showroom, if possіble, iѕ always the
best ideа??? A gift уou can givе yourself
oνer and ovеr agaіn and one that yοu can really enjоy.
Ѕhunned by friends or familу. The initіal ѕtirrіngs thаt led to
this development began at the turn of the twentieth century!
! Thiѕ law protects thе rights of patіentѕ with autism and proviԁes guiԁelineѕ
to assiѕt in their education.

Stop by mу wеbpаge ... Sensual Massage In London
My website ... tantric massage in london