vineri, 5 decembrie 2008

Sa Luam Atitudine

De fiecare data cand se intampla sa ploua, drumul spre cladirea ELECTRO a UPT este un calvar. Aceasta situatie dureaza deja de o perioada buna de timp, probabil si pentru ca Bodin, Catana, Craciun sau alti "oameni de bine" asemeni lor nu au prea des de a face cu trotuarul pe care merge orice student din Complex spre (dinspre) Facultate. Daca macar cele trei personaje ar merge prin aceste balti in traseul lor spre Rectorat si ar ajunge acolo cu pantofii murdari, probabil ca s-ar lua masuri in regim de urgență.

Pe altcineva cu putere de reprezentare se pare ca nu deranjeaza faptul ca pana la cursuri un student trebuie sa faca față mai multor probe: de saritura in lungime, de echilibristica, de mers pe apa.

***Daca si voi v-ati saturat sa faceti slalom printre bălți, accesati
Pagina de Contact a Primariei Timisoara sau Sectiunea Sugestii si Reclamatii si scrieti fiecare din voi despre aceasta problema. Impreuna vom reusi cu siguranta sa dam un semnal ca nu suntem pasivi in fata nesimtirii unora si ne putem reprezenta singuri.

Poate ar fi o buna ocazie sa amintim si de Problema Semaforului care a ramas la fel de prost programat de la instalarea sa si pana in ziua de azi.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Ma indoiesc ca o sa sesizeze cineva cu privire la problema asta. eu nu trec pe acolo foarte des , deci nu m-a deranjat problema aceasta.
Dar o s-o propun pentru rezolvare.

Apropo , legat de semafor : culoarea verde pentru automobile tine 50 de secunde pana sa se schimbe. deci scorul este 50-20 , putin mai strans :)

Anonim spunea...

Inainte ziceai ca "se baga in treaba consiliului complexului studentului, vai, ce oroare, ce nasoli is". Acum cum zici tu ca-i bine?

Anyway.. ati vazut ca au asfaltat dupa ce au carpit nushce tzava de apa? Poate ar trebui sa perforam tzevile de apa intre faculta si camin ca sa se rezolve problema :p

O saptamana am merge cu barca la scoala (nimic nou), dar dup-aia.. :D

Anonim spunea...

Am completat cererea..sa vedem acum ce se va intampla. Pana acum cati suntem, oare 10 care au sesizat problema..?

Sorin spunea...

Poi hai sa ii chemam pe cei de la Prigat sa organizam o olimpiada a studentilor la sarit balti, evitat noroaie si injurat "consilieri si factori de decizie locali"

Acum vorbind serios un eveniment de genu "adoptat gropi" sau pus indicatoare rutiere sau de ce nu pus semafor pe trotuar... poate un semn cu "drum in lucru" sau orice astfel de lucru iesit din comun va atrage atentia presei --> cu timp de antena si cu intrebari incomode din partea ziaristilor, a doua zi vezi pe Primar si pe consilieri la lopata sau macar langa cei ce lucreaza...

Anonim spunea...

Da...super idee...trebuie atrasa cumva atentia... Organizatiile studentesti va bagati? Sa fie ceva funny si totusi cu impact.

Anonim spunea...

Eu zic sa puneam un panou cu inscriptia: "50 de metri studenti"

miliz spunea...

Salutare, am adaugat problema pe http://schimbalumea.ro/problems/view/78 . Putem vota, propune solutii, vota solutiile. Cine stie poate iese ceva, cred ca de noi toti depinde.

Subscriu si eu in calitate de biciclist care evita soseaua aglomerata din cand in cand pe alee.

Mile

Anonim spunea...

Interesanta idea cu panourile , semnele de circulatie ciudate.
Eu unul ma bag.
Sunt curios de rezultat.
Eu pot chema televiziunea dupa ce s-a facut ;)

Anonim spunea...

Daca vreti sa rezolvati problema sesizati-o lui Robu nu mai bateti apa-n piua degeaba. Eu m-am lamurit de mult ca doar Robu rezolva lucrurile cu adevarat, altii doar vorbesc.

daimon spunea...

da, right, Robu ne astupa gropile :))

problema este si a UVT'istilor, trecem si noi prin gropile alea ..

putin ajutor ar fi de apreciat, numerele de pe Bulevardul Parvan intre care e trotuarul ala. se pare ca petitiile la primarie sunt tiparite, sau oricum eventualele linkuri (catre poze online, spre exemplu), nu sunt bagate in seama. deci cuvinte, multe cuvinte.

Anonim spunea...

Pt Alex Milotin: oricine poate chema televiziunea :)

Anonim spunea...

bai frate, mai nou tot ce in jurul lui poli pe o arie de cativa km patrati tine de poli. trotuarul e domeniu public si primaria se ocupa de gestiunea lui. asa ca nu mai criticati de dragul criticatului

Anonim spunea...

Si Consiliul Consultativ al studentilor din cartierul Complex ce pazeste, ca nu am mai auzit de el de la alegeri?

Anonim spunea...

aia e in concediu bre. ie plecati in tabere ca tot studentul pupincurist. si in final ramane doar functia de ei. priviti mai sus (in ierarhie) in asa-zisul stat demorcratic Romania.

spalatul la cur e o moda. fiecare cat poate. si apoi zic ca ei "au luat ciocolata" pentru noi (...si numai pentur NOI) toti.

spor la treaba baieti! ATENTIE...sa nu uitati sevetelele (ce v-ati face fara ele?)!!!

Anonim spunea...

Drumu' e al primariei.. bre. S-a cerut in repetate randuri solutionarea problemei. Rezultatul a fost unul.. non-negativ.. nul.
Cautand un asa zis motiv, am dat peste asta:

"Pista pentru biciclişti va merge de la bulevardul Vasile Pârvan până la Spitalul Judeţean. Am ales să o facem prin îngustarea trotuarului pentru a nu se reduce din spaţiile verzi, în unele locuri sunt copaci la marginea carosabilului. Cam într-o lună va fi gata. La toate trotuarele pe care le refacem, acolo unde putem, tehnic, vom face şi piste pentru biciclişti. Trotuarul trebuie să fie de minim un metru, dar noi mergem pe 1,2 metri, pistele vor fi marcate corespunzător."

( http://www.timisoreni.net/piste-pentru-biclisti-in-timisoara/ )

Cine stie.. poate-poate.