joi, 18 decembrie 2008

Fara Burse De Sarbatori

Daca sunt printre voi studenti care asteptau sa le intre bursele pe carduri ii anuntam cu parere de rau ca Bursele NU vor intra. Cel putin pana la sfarsitul acestui an se pare ca fondurile pentru burse sunt (ca prin minune) blocate.

Daca anii trecuti in luna Decembrie nu se platea caminul, iata ca acum brusc trebuie sa il platim.

In timp ce studentii nu isi primesc bursele si nu mai beneficiaza de gratuitatea caminului in ultima luna a anului, in UPT se organizeaza pentru angajati Party-uri de Craciun. De ce? Pentru ca pot si au nesimtirea sa o faca.


***A trecut campania electorala, au trecut alegerile, bine ati venit in realitate. Multumim pe aceasta cale celor din Ligi care ne bateau obrazul ca nu vrem sa mergem la vot. "Vrei sa schimbi ceva? Mergi la VOT!" Asa sunau sloganurile imbecile de acum putina vreme.

10 comentarii:

Anonim spunea...

nu sunteti de acord? nu s a schimbat nimik? nu intra bursele... se plateste caminul... este schimbare... doar ca nu cea oe care o asteptam... si cine a mers la vot? sub 40% din populatia romaninei cu drept de vot... asta inseamna cei care sunt in partide... si familiile... restul romomanilor nu sunt reprezentati in tara asta... cum de multe ori s a spus: "avem o tara bogata" si sunt de acord... de 20 de ani fura din ea... si tot nu se termina...

Anonim spunea...

eu am fost la vot si sunt student. sa zicem ca am fost convins de indemnurile patriotice ale ligilor, adica ANOSR. urmatoarea data ma mai duc? cum imi pot explica ce se intampla acum cei care m-au convins sa ma duc la vot? isi cer macar scuze pentru faptul ca m-au pacalit, ca m-au dus cu zaharelul, ca mi-au vandut gogosi?

Anonim spunea...

muie OSUT !

Anonim spunea...

e o greseala mai sus in postare. gratuitatea pe luna decembrie era data de cresterea subventiei de la stat, care ne-o dadeau toata intr-o luna, taxa de camin ramanand neschimbata pe parcurs. desigur, atunci se puneau afise prin care ni se amintea de "managementul impecabil" care a dus la aceasta gratuitate.

penibil, din moment ce nu sunt in stare sa puna niste preturi decente la o cantina A STUDENTILOR.

Anonim spunea...

votul de anul asta a fost o cacealma. ati vazut si voi cate negocieri si "draga tolo" , smenareli ...deja putem spune ca nu mai avem prim ministru ci doar un presedinte jucator....adio democratie

Anonim spunea...

Probabil ca bursele vor intra in conturi prin 22-23 decembrie.
In rest, numai de "bine" OSUT-ului si celorlalti care ne indemnau sa "ne exercitam" dreptul constitutional. Se pare ca urmeaza surprize-surprize.. dar veti afla la momentul oportun.

Anonim spunea...

Cat e o bursa? Se bazeaza careva pe ea?

Anonim spunea...

e destul cat sa o simti la buzunar ca student.

Anonim spunea...

V-ar placea voua sa nu intre bursele ca sa aveti motive sa va plangeti dar ... iata ca au intrat!
Eu am fost la vot si o sa ma duc si data viitoare chiar daca pdl-ul cu care am votat m-a dezamagit facand cardasie cu psd-ul, pt. ca nu stiu alta cale decat votul sa influentez o catime acolo lucrurile. Sper ca acest guvern chiar daca este dubios sa fie mai bun ca cel pnl-ist sub care, sa fim obiectivi n-a fost rau deloc.

Anonim spunea...

SUPERB! Cred ca este o performanta majora pentru tot colectivul politehnicii atunci cand primim bursa pe luna octombrie in luna decembrie. Sincere felicitari. Chiar nu avem niciun motiv sa ne plangem.

Inca odata demonstrati ca sunteti atotmultumiti si cu jumatati de masura.