joi, 11 decembrie 2008

Autobuzul cu Shaorma

Da, este adevarat! A venit in Complex autobuzul cu shaorma si a parcat in cel mai central loc al Complexului Studentesc, peste drum de "Happy", pe colț.Puteam crede foarte usor ca o familie din strainatate a gresit locatia si a naufragiat in cel mai nepotrivit loc cu RV-ul (Recreational Vehicle - Vehicul Recreational sau Rulota). Insa, pentru a nu exista discutii, ne este afisata si autorizatia in virtutea careia se poate intampla o astfel de nesimtire. Asta ca sa stim ca traim in Romania si lucrurile cele mai inimaginabile se fac "cu acte in regula".Din autorizatia de mai sus putem intelege ca e cazul sa fim linistiti pentru ca deranjul estetic va fi pe termen limitat "73 de zile", adica pana in 31 decembrie 2008. Asadar, ar trebui sa credem ca dupa ce o sa revenim din vacanta o sa dispara adunatura de fiare pe roti.

Dar observam cu surprindere ca se angajeaza "Personal Pentru Fast-Food". Pentru 20 de zile cate mai sunt pana in 31 decembrie 2008? Intelegeti sfidarea? Se stie inca de la bun inceput ca "Autorizatia Temporara" nu este deloc temporara si prelungirea ei va veni in mod natural asa cum s-a intamplat in toate celelalte cazuri.

***Avem, deci, cea mai proaspătă apariție din Complex in materie de jignire a bunului gust (simț). Se pare că înmulțirea Shaormariilor si barăcilor de tot felul este de neoprit. Suntem prea mici si neputincioși in fața imensei nesimțiri a celor care permit să se întâmple astfel de lucruri.

Poate că singura soluție va fi să dăm noi o șpagă mai mare "Acolo unde trebuie" pentru a ne putea păstra spațiul din Campusul Universitar, pentru că oricum in numele nostru nu vorbește nimeni. Cauza noastră, a studenților, nu a fost și nu va fi susținută așa cum se cuvine atâta timp cât suntem reprezentați de cine suntem reprezentați.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Asta mai lipsea... de parca n-ar fi destule

daimon spunea...

de neoprit?

n-aveti benzina si brichete?

Anonim spunea...

http://ww2.listafirme.ro/catalog/j989126_glig_mgm_comex_srl.htm

are sediul pe str cluj*** , de ci e pe aproape. :) ciuhandu alias ciolandru iar ne-a tras-o

Anonim spunea...

revin: GLIG MGM COMEX SRL


Timisoara, Str. Cluj, nr.5, Ap.11,

Anonim spunea...

revin 2 :
vedeti aici numele patronului :
http://www.primariatm.ro/du.php?t=cu&y=2006&s=601
e ultima linie

Anonim spunea...

Datele financiare despre firma sunt...

Cifra de afaceri 155327
Venituri totale 155327
Cheltuieli totale 129435
Profitul brut al exercitiului 25892
Pierderea bruta a exercitiului
Profitul net al exercitiului 22793
...
Datorii Total 76618 :))

Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J35/535/2004

AGENTUL ECONOMIC CU CODUL UNIC DE IDENTIFICARE 16196648
---------------------------------

Asadar, e o firma cu un singur angajat declarat :-), deci practic daca ne uitam la datele financiare putem sa ne dam seama ca are angajati la negru.

Pe de alta parte voi vedeti ce profit net are? Inseamna ca mai au si alte activitati ... si multe ilegale :-).

Sunt usor de indepartat astia, pacat nu avem ligi care sa faca treaba ...., ci doar ligi care isi dau acordul in numele studentilor pentru amplasarea unor astfel de ...activitati, fara sa consulte studentii...

Anonim spunea...

Unde e Consiliul de cartier sau cum ii zicea la chestia aia?
Sau nu in competenta lor intra treaba asta?

Anonim spunea...

...putem sa nu utilizam.. "serviciile" lor, si isi vor cauta ciolan in alta parte.

Anonim spunea...

Si cum ziceai....pana cand avea autorizatie? Mi se pare ca de o luna nu mai e valabila...pai da...inca o data ai avut dreptate :)) Cel putin eu tot acolo vad masina