sâmbătă, 13 decembrie 2008

Ridicare Tabere

PROGRAMUL DE DISTRIBUIRE A BILETELOR DE TABĂRĂ PENTRU STUDENŢII TITULARI, la SERVICIUL SOCIAL AL UPT, CAMINUL 4C

Luni 15 decembrie 2008, între orele 11:00 – 15:00

Marţi 16 decembrie 2008, între orele 9:00 - 12:00 şi 13:00 - 15:00

Lista Studentilor Care Au Obtinut Tabara de la Facultatea EE:Lista Studentilor Care Au Obtinut Tabara de la Facultatea Mecanica:Lista Studentilor Care Au Obtinut Tabara de la Facultatea AC:Asteptam si listele de la celelalte facultati...

***La o prima vedere, observam ca Liga AC a fost cea mai darnica in ceea ce priveste Bonificatia Pentru Activitatea de la Liga.
O a doua observatie este ca cel care se ocupa cu impartitul taberelor de la Facultatea de Mecanica este acelasi neobosit Catana Mihai, pe care il regasim peste tot: Vicepresedinte de Liga, Angajat la Rectoratul UPT, Student Fruntaș cu potential de a merge in tabara.

2 comentarii:

Anonim spunea...

stai linistit, nu te mai agita atata, cele 2 rezerve care au punctaj de "activitati liga" s-au retras din cursa pt tabere deci studentii nu vor fi defavorizati din cauza asta.
..exista maxim 1student/facultate (dupa cum se observa) care a fost avantajat prin punctajul acordat de catre liga facultatii unde studiaza, drept urmare a primit loc in tabara.. deci.. hai, permite-mi sa iti zic ca esti penibil cu revolta ta.

Anonim spunea...

Nu ar trebui să existe nici unul favorizat în nici un fel pt activități extra in cadrul ligii sau pentru ca sunt orfani de unul sau ambii părinți - cei de la Ligi nu mai reprezintă pe nimeni de mult, poate doar pe ei iar cei orfani deja primesc bursa socială. Dacă departajarea se face pe bază de performanțe școlare să rămână la ele - de aia nu am nimic împotriva bonificațiilor pt concursuri/olimpiade etc unde reprezintă universitatea.

Așa ca anonimule de la 00:54 permite-mi să-ți zic că ești tu penibil și incorect.