vineri, 12 decembrie 2008

WTF is That ?



***Discoteca in aer liber? Nu! Este Noul Parc de la Mecanica si aranjamentul său de luminițe multicolore. O dovada de bun gust desăvârșit.

10 comentarii:

Anonim spunea...

pff, jenant. Cum sa investesti atatia bani si sa arate la final ca o sorcova? PENIBIL

Anonim spunea...

pe langa fantanile alea albastre au aparut si becurile de discoteca :))

Anonim spunea...

Daca stai pe banca in parcul ala seara te dor ochii de la becuri... Las ca e bine ca merge netu prost dar bani de beculete sunt...

Anonim spunea...

merge netu prost... auzi la el... :)) pai normal ca merge prost mai copile daca tu n-ai viata sociala si stai toata ziua pe comp :))

Anonim spunea...

asta cu viata sociala sigur a fost unu de la liga :-)) lasa ca au cei din ligi viata sociala pe spatele nostru.

Anonim spunea...

Problema e terenu ala gol ?

De ce dracu nu il deschid odata ?

Anonim spunea...

i-auzi tu...viata sociala. bai baiete, mai studiaza si tu. s-au promis echipamente ultra-mega-super-performante, si, in final, au ajuns niste desktop-uri HP. crede-ma ca totusi viata sociala nu as vrea sa o pierd in parc la Poli. sau?

Anonim spunea...

http://img125.imageshack.us/my.php?image=catanasg3.png

Cum dracu tot asta face liste cu toate. E activ...cica are activitate la liga. Acum i-o fi si lui rusine sa mai ceara tabara.

Anonim spunea...

ma pula, viata sociala nu are legatura cu liga. Daca stai toata ziua la calculator si nu iesi pe afara, nu ai viata sociala... ce legatura are asta cu liga? nu ai de cine sa te legi?

Echipamentele ultra-mega-super performante cum le zici tu sunt intradevar niste desktop-uri HP cu procesoare cu VIRTUALIZARE, o tehnologie pe care buzunarul tau aproape sigur nu si-o permite... si in plus, acele desktop-uri pot realiza de 10 ori mai multe si complexe operatii decat cele care se fac in cadrul activitatilor obisnuite. in plus, ce credeai ca o sa aduca? in loc de fiecare desktop HP voiai sa aduca cate un cluster cu 16 procesoare si 32 GB ram, si 10 kg de hdd-uri? de ce? ca sa coste mult si sa stai tu pe net cand esti la laborator? ah nu.... sa faci 2+2 in matlab

Anonim spunea...

ComplexTM, eu sunt de parere ca esti exagerat de frustrat si ar trebui sa te spanzuri cat mai repede.

imi cer scuze pentru vizitele pe care ti le-am facut pe blog. Inca odata scuze, promit sa n-o mai fac