miercuri, 17 decembrie 2008

Revelion Studentesc

" Tarca Andrei Anul 1 IC, Organizeaza in seara de Anul Nou "Petrecere de Revelion cu studenti". Localul California Snack Bar (peste drum de Smile Express, intre Caminele C8 si C9) recent deschis are o capacitate de 100 de locuri.

Un PRET acceptabil, pe gustul tuturor :
100 lei pt Baieti , 80 de lei pentru fete, suma in care este cuprins meniul si bautura.

Pentru cei interesati luati legatura cu Tarca Andrei (a.k.a. Andy) la numarul de telefon
0753326536 sau prin e-mail/id mess : dadaandy01@yahoo.com pana Sambata 20.12.2008, iar pentru a va rezerva un loc intreaga suma v-a trebui platita pana in data de 24.12.2008. "

***Speram ca este ceva facut pentru studenti si din care sa nu profite nimeni. Daca se intampla sa fie altfel, va rugam sa ne spuneti.

LATER EDIT: Nu exista nici un parteneriat cu "bodega" in cauza. Anuntul este primit pe adresa de e-mail si l-am publicat deoarece venea din partea unui student.
Într-adevăr barăcile din Complex ar trebui mai degraba boicotate decât promovate, dar până la urmă cu totii le susținem cumpărând produsele lor.

8 comentarii:

Anonim spunea...

sa inteleg ca ati facut parteneriat cu bodegile din Complex ....sau ce e cu anuntzul asta?

Anonim spunea...

Acolo unde este bidega aia"California Snack Bar" era candva spatiu verde. luand parte la evenimenta in acele locuri nu faceti decat sa incurajati aparitia bodegilor in complex. Acestea ar trebui boicotate !

Anonim spunea...

Daca si pe asta il boicotati atunci nu stiu ce sa mai zic.
Eu unul o sa merg pentru ca alta alternativa nu am.

Revelionul este organizat de un student de la Chimie , si s-au anuntat pana acum 64 de oameni , ceea ce este un lucru foarte bun.

ktx spunea...

WTF ? "suma v-a trebui platita"

Anonim spunea...

Astia-s aia de ma stresau cu drujba pacii de asta vara pana in ziua de azi... cei superstitiosi recomand sa nu mearga acolo... la cate blesteme are numa' de la mine nu m-ar mira daca s-ar darama de la sine :))

Anonim spunea...

Alex Milotin esti prea mic sa sti ce vb acolo. Cand aveam sesiune aia taiau cu drujba lemne, bateau cu ciocanul..ne-au luat spatiul verde cu braduti...era fain acolo si acum unu destept de la chimie s-a gandit sa faca revelionul acolo. de ce le dati bani fratilor la nenorocitii aia? wtf get a life

Anonim spunea...

Alex Milotin esti prea mic sa sti ce vb acolo. Cand aveam sesiune aia taiau cu drujba lemne, bateau cu ciocanul..ne-au luat spatiul verde cu braduti...era fain acolo si acum unu destept de la chimie s-a gandit sa faca revelionul acolo. de ce le dati bani fratilor la nenorocitii aia? wtf get a job... si lasa li(n)ga ca nu e de tine

Anonim spunea...

Auzi bah, tu ala de la 10.19, watch your words!

Alex a avut decenta sa posteze neanonim si sa infrunte problemele cu capul sus si coloana vertebrala dreapta, asa ca eu unul am tot respectul pentru el.

Si tu unde ai fost cand ti s-a violat spatiul verde? De ce nu ai luat atitudine si nu ai depus o cerere/plangere scrisa la Politehnica, ori primarie? Vii aici si latri la un om care are decenta sa posteze neanonim, cand tu esti anonim.