luni, 22 decembrie 2008

Bodin S-a Rezolvat Pentru Revelion

Va prezentam in acest articol cea mai mare nesimtire si totodata ilegalitate facuta de catre Liga de la Mecanica din ultima perioada. Speram ca pe aceasta cale cineva din Conducerea UPT sa sesizeze aceste fapte si sa nu ramana cu mainile in sân.

Comandamentele pentru Tabere sunt o găselniță a Ligilor pentru a putea profita si ei cumva. Astfel, in fiecare locatie sunt trimisi reprezentanti ai Ligilor Studentesti pentru a "supraveghea" ceea ce se intampla. Cu alte cuvinte: pentru ca nu sunt in stare sa mearga intr-o tabara urmare a rezultatelor bune la invatatura, lingaii din ligi au gasit o modalitate sa mearga si ei GRATIS in diverse locuri.

Iata pe cine regasim in Comandamentele de Iarna 2008, adica cine sunt cei din Ligi care merg GRATIS in taberele unde ar trebui sa mearga EXCLUSIV studentii cu anumite medii:***Asadar, Bodin Florin, care nu mai are absolut nici o legatura cu Liga de la Mecanica sau cu o alta Liga din UPT fiind ANGAJAT al rectoratului UPT (ca pupator in fund profesionist) apare ca trimis de catre o Liga intr-o tabara de Revelion. Faptul ca si Catana Mihai apare pe aceasta lista nu ne mai mira aproape deloc.
Dintre toti studentii Universitatii "Politehnica" din Timisoara, lingăii sefi care au profitat cel mai mult de pe urma mimării reprezentarii studentesti ajung sa mearga GRATUIT si fara nici un motiv real in Tabere.


Daca aceste lucruri raman si de acesta data fara nici o urmare o sa avem inca o dovada ca la noi se poate intampla orice, ca mereu cei care pupa unde trebuie reusesc sa aiba tot felul de beneficii personale NEMERITATE.

Este adevarat ca Bodin si Catana au castigat un Revelion Gratis la "Tombola Nesimtirii", dar pot fi siguri ca au castigat si deplinul nostru DISPREȚ. Macar pe acesta il merita cu prisosință.

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Sunt curios de unde ati facut rost de fwd acestui mail, pt ca atata timp cat voi nu aveti treaba cu organizatiile studentesti, aceste infomatii nu va sunt accesibile. Nu este grup public! Anyway...Speechless!

Anonim spunea...

banuiesc ca si membri unei organizati studentesti devenite un JEG se simt si fac cunoscute toate smenariile. "Nu este grup public!" ce inseamna asta ? aveti intentii ascunse? sunteti masoneria studentilor? va e frica? ia sa fiti voi transparenti sau sa nu mai fiti deloc

Anonim spunea...

Merita sa e rupem un picior si sa-i batem cu el. Dupa care luam o pusca si urcam niste nivele mai sus... la conducatori (mai mult sau mai putin supremi) ...

Anonim spunea...

Greseala mea..de ce sa deshizi ochii la un om? Fereste`te de oamenii prosti ca sunt cei mai fuduli. Frica? Da!!! De oameni tampiti si idioti ca tine!!! In loc sa citesti ce am scris...Tu cauti nod in papura! Da`i Doamne minte! Chiar fost in masurasa vb!

Anonim spunea...

Voi chiar nu aveti ce face? Cred ca asta e treaba voastra de zi cu zi: sa urmariti ligile politehnici. abia asteptati sa gasiti un subiect despre care sa puteti barfi. Trebuie sa fiti foarte frustrati:)) altfel nu-mi explic... daca nu-ti convine ceva, de ce nu te implici, de ce nu ai intrat in vreo liga? da poate ca nu te duce capu' mai mult. bine ca sa critici stii. :)) si mai vorbesti de tara asta in care traim... pai cu asa idioti ca tine... normal ca sunt de acord!!!

Anonim spunea...

bah frate, dar ce cauta un angajat la POLI in chestiile ligii?

Anonim spunea...

astfel de informatii probabil ca sunt vehiculate numai pe grupurile care nu sunt publice studentilor. sa nu vada fiecare mizeria din ligi si pe mizerabilii care profita.

Anonim spunea...

bai acuma chiar ca sunteti penali cu fazele astea.... nu are nicio treaba taberele repartizate universitatilor cu coamndamentele.... asa ca nu vad care e treaba cu sa se sesizeze conducerea UPT samd.... locurile de comandament sunt separat de locurile de tabara repartizate universitatilor....

Anonim spunea...

de ce am crede ca informatiile din lista postata de tine pe blog sunt veridice.... asa fac si eu un tabel cu tot felul de prostii... scriu acolo numele lu Bodin sau mai stiu eu al cui pe care vreau sa il fac de kko....shi gata, uite ce a facut x sau y....ce e cu tabelul ala? de unde e?

Anonim spunea...

Nu e cinstit pentru ca am colegi de camera care au medii babane si nu au prins loc ... ca sa nu mai spun ca sunt medii de peste 8

Anonim spunea...

Daca ar fi luat bilet de tabara ati fi avut dreptate, pt alea criteriul este media. Dar a primit comandament ceea ce e cu totu alta mancare de peste. Criteriul este strict activitatea in cadrul organizatiilor. Ori din cate stiu eu Bodin este vicepresedinte la ANOSR, sa a fost, ceva de genul asta....
Apoi dragilor, universitatile nu au treaba cu comandamentele. Eu zic sa va documentati mai bine inainte de a arunca cu rahat! Altfel riscati sa nu va mai creada nimeni la un moment dat

Anonim spunea...

sa inteleg ca cei care sunt angajati, indiferent unde nu au dreptul la tebere, burse si alte facilitati pe care le are un student? ca eu am colegi care sunt angajati si stiu ca beneficiaza de facilitatile astea sau care e adevarul?

Anonim spunea...

sa le trag la muie lu robu bodin si compania!

Anonim spunea...

1. Comandamentele sunt inventii ale Ligilor pentru a profita si pentru a putea merge in tabere chiar daca rezultatele lor la invatatura nu ii recomanda pentru asta.

2. Modalitatea in care anumiti membri din ligi merg in aceste Comandamente este una bazata pe pupat in fund unde trebuie.

3. Bodin Florin este Angajat in Cadrul UPT, acest lucru fiind incompatibil cu implicarea sa intr-o liga studenteasca.

4. Faptul ca Bodin Florin apare intr-un Comandament din partea unei ligi constituie o incalcare flagranta a oricarui regulament sau bun simt.

5. Este de datoria celorlalte ligi din UPT sa ia atitudine si sa condamne nesimtirea unora ca Bodin si Catana, chiar cu riscul de a rezulta un conflict cu acestia.

6. De data asta s-a aflat public de manevra facuta de catre Bodin. Sa ne gandim cate astfel de ticalosii s-au mai facut si se vor mai face fara ca noi sa stim de ele.

7. Toate aceste lucruri se intampla urmare a faptului ca in Ligi nu exista personalitati puternice care sa ii trimita pe marginea terenului pe cei care murdaresc imaginea repezentarii studentesti.

Anonim spunea...

Oameni buni, Bodin NU mai este student, e un doctorand care, pe langa bursa aia "mica", mai primeste si un salar de la rectorat. El e trecut pe lista din partea LSFMT. Pai cum poate el sa fie si membru in liga si angajat in cadrul facultatii, si sa mai si mearga prin comandamente?

Pe cine credeti ca reprezinta el? Pe cel care i-a dat un post de doctorand, o garsoniera si un salar de la rectorat, sau pe cei care il arata cu degetul ca e un nesimtit si jumatate?

Anonim spunea...

Din pacate pentru toti studentii viata si regulile din complexul universitar si procesul de invatamant universitar(UPT) Timisoara se desfasoara dupa aceleasi reguli din jungla,eu cred ca sunt cateva lucruri care trebuie sa fie cat mai transparente:
-in tabere ar trebui sa mearga doar acei studenti care intradevar au dovedit in urma procesului de studiu ca merita acest lucru..de asta sunt taberele ca sa recompenseze munca acelor studenti
-cred si mi se pare nedrept ca d-nul Bodin si d-nul Catana sa primeasca comandament de tabara...din pacate ANOSR este acela care decide acest lucru comandamentele le apartin
-transparenta informatiei care circula prin departamentele ligilor ar trebui sa fie prin definitie lizibila tuturor studentilor ..nu inteleg de ce se face tam-tam pentru o lista care avea un circuit bine prestabilit care a cazut in mana cui nu trebuia ...asta imi da de gandit daca intradevar se incearca musamalizarea unor anumite lucruri
EU SPER CA IN CEL MAI SCURT TIMP ACESTE LUCRURI SA INCETEZE TRANSPARENTA SA FIE TRANSPARENTA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE NU DOAR FRIMITURI IAR ANUMITI OAMENI CARE AU FACUT,AU LUCRAT,AU PROMOVAT MISCAREA STUDENTEASCA PE CARE LE-AU RIDICAT LA UN ANUMIT NIVEL LA UN ANUMIT TIMP SA REALIZEZE CA SUNT DEPASITE DE SITUATIE SI SA RESEMNEZE CU GANDUL CA SUNT NECESARI OAMENI NOI SI TINERI (CARE NU POT FI INVINUITI DE APARTENTE,CARE AR TREBUI SA REPREZINTE GENERATIA LOR )LA TIMPURI NOI SI CERINTE NOI

Anonim spunea...

Nu este corect sa-i aratam cu degetul doar pe cei din Liga Mecanicilor.. Cu sau fara Bodin - angajat sau student- nu doar ei se prevaleaza de jegul numit comandament ca sa pupe niste locuri in taberele studentesti de iarna/vara.
Haideti sa indreptam aratatorul si catre Osut-isti, ia uitati cu si acesti paraziti ai UVT-ului isi trimit indivizi in aceste comandamente. Pe fatza si fara rusine. Osut este parazitul UVT-ului, fiind asemenea "fratilor" din Poli. Daca nu veti atrage voi atentia asupra acestei organizatii PROFITABILE - nu non-guvernamentale- vom pregati noi un material despre ei si despre lucrurile cu care dumnealor se ocupa.

Anonim spunea...

Student inseamna: licenta, master doctorat, conform ciclului Bologna. Intr-o liga, fiind asa cum ii spune si numele: liga studentilor, se pot inscrie toti studentii, fara niciun fel de constrangeri. Adica nu conteaza ce religie ai, ce convingeri politice, ce orientari sexuale ai, ce nationalitate esti,unde lucrezi samd. Asa este corect, ca toti studentii si toate ciclurile sa fie reprezentate. Ca atere aici nu cred ca aveti dreptate cu Bodin, care: 1.este student; 2. Nu ii este interzis niciunui student sa sa inscrie in liga, ca atare nu vad de ce lui Bodin i-ar fi, cu atat mai mult ca a fost presedintele acesteia.

Si vedeti ca nu toata lumea care citeste acest blog NU CUNOASTE DATELE PROBLEMEI ASA CUM CREDETI VOI! Asa ca nu mai veniti cu tot felul de minciuni sau nu induceti lumea in eroare.

O sa dau cateva exemple pentru ca cunosc activitatea ligilor din Timisoara, si il cunosc si pe Florin Bodin pentru care am toata stima. Mi-ar fi placut ca si la mine in liga sa fie o persoana ca el. Cinste lui, a facut foarte multe pentru studenti iar acum voi il faceti aici cu ou si otet. Spuneam de exemple: Se vorbea aici de bursa pe care Bodin o are ca doctorand. Fals, e doctorand la fara frecventa, ca atare nu primeste nicio bursa, ba din contra isi plateste doctoratul.... si exemplele minciunilor voastre pot continua. Ce sa intelege de aici? Ca ce faceti voi de fapt?

Anonim spunea...

Vad aici destule persoane, sau mai stiu eu, poate cateva persoane care tot posteaza mereu, dar nu vad pe nimeni care sa spuna si altceva decat sa dea cu noroi. Oare ligile astea bine chiar nu au facut nimic? Va legati adineauri de tot felul de probleme din Complex sau de aleea de pe Bulevardul V Parvan; Unde e Consiliul de cartier? Ce a facut acesta de cand a fost investit? Eu stau de mai bine de 3 ani in Complex, fratele meu a terminat acum doi ani si era sef de palier ca si mine; si stiu ca atunci cand Bodin se implica sa faca ceva impreuna cu cei de la ligi, se si vedeau rezultate. Cel mai concret exemplu sunt chiar lucrarile care s-au facut anul acesta in Complex. Va intrebati oare cine a stat pe la usile primariei, cine a colindat impreuna cu comisiile din primarie Complexul si a cerut an de an asfaltari, plantari de pomi, inchiderea birturilor, ingrijirea si pastrarea spatiului verde, demolarea teraselor si multe altele. S-au organizat atatea dezbateri publice la Mecanica sau la Primarie cu decizionalii in ceea ce priveste rezolvarea problemelor din Complex, si de fiecare data se rezolva cate ceva. sa nu uitam de gratuitatea pe RATT. Eu nu mai sunt membru al ligii pentru ca acum si lucrez si timpul nu mai imi permite, dar stiu cum stau cu aderat lucrurile, sau cel putin asta cred pana la proba contrarie. Nu inteleg insa o chestie: de ce ligile nu intervin si nu riposteaza la neadevarurile care se scriu aici despre ele. Sau poate ca nu se coboara in mocirla asta.... si asta e posibil

Anonim spunea...

E grav fratilor daca Bodin e doctorand la fara frecventa si are garsoniera de la Poli.

Cum e posibil sa fii angajat la Poli, dar in acelasi timp sa reprezinti si studentii? Chestiile astea doua se bat cap in cap. Poli e a statului, liga ar trebui sa fie a studentilor. Dar de vreo 4 ani liga nu mai este a studentilor, este Liga Rectoratului UPT. De 4 ani in sus tot ce zice Poli e perfect, tot ce zice Robu e perfect, toata lumea e super multumita de orice. Ei apara cuvantul UPT nu cuvantul studentilor (candva s'ar fi facut o greva pentru preturile de rahat de la cantina, dar acum nimeni nu misca un deget pentru asta, iar cantina e aproape goala tot timpul, etc, etc).

Toate merg ca pe roate. Renovam o camera de camin (C8 si C14) in DOUA luni (altii si'au renovat casa intr'o luna). De fapt e si logic sa fie asa, ca doar nu poti cere 1 miliard (ca idee) pe 3 saptamani de lucru, trebuie sa aratam ca lucrarea e de durata ca sa aputem justifica anumite lucruri.

Dar ei nu pot face gura aici pentru ca o sa le bata cineva degetul pe obraz si o sa zica: "Fratilor, eu v-am 'facut oameni' asa ca: ciocu' mic".

Consecintele le vede toata lumea: Bodin la rectorat, Andrei la TeleU, Catana misca si el ceva pe'acolo (eu nu l'am vazut decat secretara la mecanica), Socaciu a reinventat OSTL si acu e la ANOSR (unde sunt licentele de AllPlan bah Soca? ca lumea a dat 90RON si i'ai lasat cu ochii'n soare), Valcea ie mobil, altii sunt studenti senatori si isi permit orice in camin (masina de spalat merge pana dimineata la 4 numai pentru ei). Avizi dupa functii. Nu e suficient una, dar sa faca treaba, ci au nevoie de zece ca sa nu faca mai nimic si sa se laude cu cate au facut ei.

Fratilor, puteti zice ce vreti, dar sunteti la fel de corupti ca toti politicienii din tara asta.

Anonim spunea...

Anonim @ 22 decembrie 2008 10:20
"va e frica? ia sa fiti voi transparenti sau sa nu mai fiti deloc"
Te luam pe tine drept model de transparenta, Anonimule? Ia sa nu fii tu deloc, ipocritule.


Anonim @ 23 decembrie 2008 13:25
"Cum e posibil sa fii angajat la Poli, dar in acelasi timp sa reprezinti si studentii?"

Simplu. E student. Nu are importanta daca e angajat la Poli, daca e angajat la shaormeria din subsolul blocului sau daca e popa. A fi somer nu este o necesitate pentru a reprezenta studentii.

Anonim spunea...

pai nu e asa simplu. nimeni nu a zis ca tre sa fii somer ca sa reprezinti studentii.

dar mi se pare aberant ca statutul ligii sa permita ca un angajat al universitatii sa reprezinte studentii in fata universitatii.

Anonim spunea...

Da? Si in mod normal intr-o companie, institutie ce o fi... liderul de sindicat e din alta parte, membrii sindicatului sunt angajati in alta parte... deci aberatii

Anonim spunea...

fa si tu diferenta intre un sindicat si o liga. daca toti studentii ar lua salar de la universitate atunci probabil liga ar fi totuna cu sindicat. mai incearca, te rog, sa faci diferenta si intre o companie si institutie.

se pare ca voi cautati portite prin care sa puteti face ce vreti. la fel fac si cei care conduc tara.

Anonim spunea...

imi place de cei din liga: atunci cand e vorba de interesul lor toti sunt studenti, inclusiv master si doctorat. dar cand ma duc la secretariat la faculta si intreb de legitimatie de transport CFR, atunci nu mai sunt student.