miercuri, 17 decembrie 2008

Inregistrare Date Pentru Retea / Internet


Nume:
(din cartea de identitate - buletin/certificat nastere)
Prenume: (din cartea de identitate - buletin/certificat nastere)
Serie Buletin: (din cartea de identitate - buletin)
Facultate: (din carnetul de student)
An: (de la orarul dupa care mergi la cursuri)
Camera: (de pe legitimatia de camin)
Nr. Matricol: (din carnetul de student)
Adresa MAC (Physical Address): (Start>Run>cmd>ipconfig /all)

***Fiecare student din fiecare Cămin UPT din Complexul Studențesc Timișoara este rugat să ducă aceste date la "Administratorul de Rețea" din caminul său, fie să le transmita prin e-mail dupa cum se recomandă prin afișele care au apărut sau urmeaza să apară in Cămine.

17 comentarii:

Anonim spunea...

de ce trebe toate chestiile astea...seria de buletin?sa fim seriosi...exagerati

Anonim spunea...

eee.... bine ca nu vreti si CNP... Chiar asa ...la ce nevoie de toate detaliile astea?!

Anonim spunea...

ca asa cere UPT!

Anonim spunea...

chestia asta a mai fost acum 4-5 ani...deci nimic nou. o sa stie aia pe ce saituri ai intrat :D

Anonim spunea...

Imi place ca ai pus intre ghilimele Administratorul de Retea. Exact acolo unde ar trebui sa ramana. Pe ce situri intru este problema mea, e un drept garantat de lege.

Anonim spunea...

daca foaia prin care se cer astea nu e semnata/stampilata de nimeni, nu le cere UPT, le cere orice boschetar din tomberonul vecinului.

Vreau sa vad o parafa, amenintari ascunse subtil sub forma "cu cat mai repede, cu atat mai bine pt tine."

Anonim spunea...

* [...] nu amenintari ascunse [...]

Anonim spunea...

Nu ai sa vezi asa ceva pentru ca legal Robul nu poate cere asa ceva. Iar daca o face, am sa il rog sa isi bage internetul in fund, eu nu voi accepta sa imi fie incalcate drepturile.

Anonim spunea...

Treaba cu strangerea datelor se face pentru a responsabiliza studentii din complex in folosirea retelei si a internetului. Poate ca unele chestii sunt cerute cam aiurea...ok...
Da' va intreb...cand la cazare unu' de la un calculator v'a cerut adresa de email si numaru de telefon...le'ati dat? Eu cred ca le'ati dat de are acum catana cui sa dea invite pe nu stiu ce grup fantoma al ligilor.
Daca cei care sunteti acum contrariati ca vi se cer datele astea...ati fost si atunci la fel de contrariati...atunci zic OK sunteti niste oameni verticali. Da' daca atunci ati dat linistiti numaru de telefon si emailul asa aiurea...si acum strambati din nas...e cam aiurea.
Macar acum vi se cer datele cu explicatia ca astfel se va sti cine omoara reteaua tuturor...atunci la cazari s'au luat cu japca niste date personale fara nici o explicatie, pentru ca un ins sau doi sa aiba cu ce sa se joace.

Anonim spunea...

na atunci hai sa nu le dam datele...avem o solidaritate in acest sens? sau unii care o sa se vada fara mess o sa dezerteza?

Anonim spunea...

nu inteleg de ce sa nu iti dai datele. care e problema de fapt? esti dat in urmarire generala si nu vrei sa fi gasit sau care e problema?

Anonim spunea...

Oricum se poate afla cine si de unde, utilizeaza cineva un computer.

Anonim spunea...

da...daca ne caram cu laptop-ul de la un etaj la altul si verificam switch-urile. si dupa ce depistam care cablu corespunde MAC-ului cu probleme, o luam de-a lungul cablului pana la camera cu pricina :D

Anonim spunea...

da de ce trebuie MAC? dc nu e suficient pppoe, fiecare cu user si parola lui, date pe baza numarului matricol? AStfep, daca e nevoie de date suplimentare, ele se pot lua de la poli. Nu simt nevoia perversa de a informa administratorii de sistem unde locuiesc si ce tel. am atata timp cat nu eu sunt cel care dauneaza retelei.

Pt Anonim din 18 decembrie 2008 11:45.. Nu, nu vreau sa fiu gasit de spam si de tot felul de "ai castigat o ceapa si-un cacat, trimite 10 mesaje la 1234 ca sa-ti ridici premiu`".

Anonim spunea...

Ka, deja vorbesti de investitii si Poli nu e pregatita sa investeasca in ceva calumea. Daca vii cu o solutie buna, care poate fi facuta pe jumatate (...ca peste tot in Romanica), iar apoi sa mai si mearga, o sa fii apreciat. :)

Lasand gluma la o parte, da, si solutia cu PPOE ar putea fi luata in considerare de mai marii universitatii.

Anonim spunea...

Pentru ultimii 2 anonimi, sunteti varza!

Nu va mai dati cu parerea, puneti branca si invatati ca sunteti pe langa subiect!

Mitza_003 spunea...

Asta e ca se te arda cand faci cine stie ce magarii pe net. Oricum astia cu netu' iti monitorizeaza traficul, clar!!