marți, 23 decembrie 2008

Tabere Fara Numar

***Asta daca va intrebati de ce toti cei din Ligi prefera sa nu comenteze impotriva lui Bodin si a altora ca el. De ce sa fie revoltati ca un personaj fara legatura cu vreo liga merge in Tabara, cand si ei au locuri puse de-oparte. Tacerea este cea mai buna alternativa si aduce totodata cele mai multe beneficii.
ANOSR este o asociatie in care au aderat cateva Ligi, adica un soi de COSPOL la nivel national. De unde pana unde si de la cine ajunge aceasta asociatie sa imparta fara numar tabere discretionar?

11 comentarii:

Anonim spunea...

Desteptule, astea sunt locurile care au ramas neocupate DIN TOATA TARA! (adica nu au fost solicitari pentru ele, ADICA studentii nu au vrut sa profite de locurile care s-au pus la dispozitie facultatii lor).
Taberele sunt impartite de catre ANT (Autoritatea Nationala pentru Tineret) care e cu TOTUL altceva decat ANOSR sau ligile componente (pentru ca, in caz ca nu stiai, nu toate ligile studentesti din tara fac parte din ANOSR, dovada fiind si faptul ca toate facultatile de stat din Romania primesc locuri in tabere).
Vezi ca esti prost si te mai si lauzi cu asta.

Anonim spunea...

Anca, iti irosesti energia aiurea. Nu merita osteneala. Crezi ca exista student in Politehica care sa il intereseze asta? Le este mai usor sa comenteze.

Anonim spunea...

hahaha ca sa vezi ce noroc pe capu celor din ligi :-)) hai ma sa-mi dati si mie un loc in tabara daca tot nu s-au ocupat toate. dar nu se poate pentru ca eu nu trebuia sa stiu ca au mai ramas locuri in tabere pentru ca informatia era destinata unui grup inchis si restrans de oameni. problema cu voi nu ar fi doar ca sunteti nesimtiti dar voi credeti ca e si normal sa fiti asa. aici e de fapt marea problema.

Anonim spunea...

daca esti asa de curios, poate te-ai interesa sa vezi cate locuri a primit UNSR-ul (si de craciun si de revelion) si USR-ul

Anonim spunea...

cel putin la fel de multe, ca si aia sunt tot sugaci si lingai.

Anonim spunea...

liga=pierdere de vreme

Dorin spunea...

Câtă nesimțire să ai să zici că studenții nu au vrut să profite de locurile de locurile alea când mulți au fost refuzați pe motiv că nu mai sunt locuri.

Să mă sugeți cu modu' vostru de a ne lua de proști. Țara se scufundă în căcat și voi o să trageți apa.

Anonim spunea...

Craciun fericit!

Anonim spunea...

Nenorocitii astia chiar cred ca discuta cu fraierii!... La Vest a fost bataie destul de mare pe locurile din tabere, peste 2 studenti pe loc, iar ei spun ca nu vor studentii sa mearga in astfel de locuri?!!
Lupta impotriva li(n)g(a)ilor trebuie sa continue! Felicitari celor ce o duc!

Anonim spunea...

nu se face "propaganda" pentru ocuparea locurilor la tabere! studentii trebuie sa intrebe continuu la secretariate sau sa orbecaie dupa o foaie a4 scrisa mic si pusa in locuri ascunse. multumim celor ce se ocupa de tabere, mai ales studentilor

Anonim spunea...

Eu inca nu inteleg de ce anul acesta au fost mai putine locuri in taberele de iarna decat anul trecut.
Si se anunta ca numarul locurilor de tabara pentru aceasta iarna este mai mare decat iarna trecuta....