joi, 4 decembrie 2008

Burse De Studiu In Strainatate

***Se pare ca Facultatea de Mecanica si persoane din acea zona au reusit sa monopolizeze tot ceea ce inseamna informare si chiar decizie in UPT. Unde te intorci si in subsolul fiecarui e-mail care anunta ceva se gaseste un nume de personaj care a avut sau inca mai are legatura cu Mecanica. Simplă întamplare sau mai mult de atat? Restul "reprezentantilor" unde sunt?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Iar va luati de mecanica? Deja sunteti penibili. Gasiti ceva interesant, ca am inceput sa dau skip la pagina voastra. Erati interesanti, dar deja o dati in Lambada....

Anonim spunea...

Bine ca te dai de gol, li[n]gaule. Subiectul este "Burse De Studiu in Strainatate" si e destul de clar. Lucruri evidente sunt scoase la lumina, de asemenea. Nu e evident ca putregaiul si putreziciunea a invadat peste tot la Politehnica? Ma refer si la cei ce sunt, sau au fost la liga de la Mecanica.

Daca pe de o parte cadrele didactice, profi, sau asistenti, ori angajati la rectorat isi rezolva odraslele, cunostintele si clientela pentru obtinerea burselor in strainatate, asa cum si le rezolva sa stea singuri in camera in camine Garsoniera, sau C de doua persoane, mai vin si parazitii astia de la mecanica....e prea mult...

Omule nu mai incapem in tara asta de pile, cunostinte si relatii. Sa va fie rusine, mizeriilor!

Anonim spunea...

Yeap, bursele pe dincolo se rezolva ca pe vremuri. Sa-i vezi cum stau la coada la pupat in fund pe la DPRI.

Ba era chiar si un cuplu (surpriza, din Li[n]ga de la Mecanica) care au "prins" o bursa Erasmus in acelasi oras. Sa-i vezi la testul de Engleza cum nu stiau sa lege doua vorbe.

Mai are rost sa discutam de criteriile pe care sunt selectati studentii? NU.

Anonim spunea...

Anonimule, nu e vorba de dat de gol sau de pupat pe cineva in fund, e vb ca subiectul princial al acestui blog e mecanica si deja plictisiti lumea...get a life...gasiti si alte subiecte interesante...

Anonim spunea...

Daca tu renunti la ajutor, pile si orice altfel de ajutor sau relatie, sa ma anunti....Dumnezeu e sus si vede...si btw my dear, nu sunt buni, dar uita`te la barna ta....

Anonim spunea...

Auzi nene, aparent esti Craciun. Tu si cu pretena'ta sunteti cei ce au primit bursa Erasmus si nu ati fost in stare sa ziceti doua cuvinete coerent la testele de Engleza? Do you speak English? Dupa ca faceti Universitatea de rahat, ne-ati facut natia si tara de toata jena prin tarile unde v-ati aranjat bursa respectiva!

Asa ca nu esti in masura sa ma arati pe mine cu degetul, mai ales ca nu am facut parte si nu fac parte din clica voastra a parvenitilor, marlani. OK? Ahh...iarasi English...stiu ca nu prea te stii. Bine?

Anonim spunea...

nu dati in Craciun ca nu el a fost. erau alti doi pupincuristi dar nu le mai tin minte numele :)

Anonim spunea...

Sunt tot cel de la 21:51.

Bine, daca zici tu ca ala nu era Craciun, asa o fi. Daca e cum zici tu, imi cer scuze!

Nu ne zici si noua cine era totusi cuplul de parveniti? Ca numai Craciun si cu pretena-sa din cate stiu erau un cuplu la LSFMT. Uimeste-ne putin!

Anonim spunea...

Incepe sesiunea curand....ne mai batem capul? Poate putina engleza nu strica sa invatam...