vineri, 19 decembrie 2008

Seriozitate

La una din Saormariile din Complex suntem întâmpinați de urmatorul anunț:
***Poate ar fi normal ca si noi, studentii, sa ne putem rezerva dreptul de a locui intr-un Campus Universitar aerisit si verde, nu impanzit de baraci si bodegi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Serviciul de Publicitate şi Comerţ din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara continuă aplicarea legislaţiei în vigoare în cazul proprietarilor de terase care nu au achitat taxa de ocupare a domeniului public. Astfel, marţi 28.10.2008, a fost ridicată terasa sezonieră din Complexul Studenţesc (Aleea Studenţilor), care aparţine societăţii SC VASEMIV SRL. Societatea respectivă a fost de mai multe ori somată şi invitată la sediul Primăriei Municipiului Timişoara pentru a -şi achita taxele de ocupare a domeniului public, darn u a venit la nicio întâlnire şi nu a plătit niciun leu din suma aferentă anului 2008.
SC. VASEMIV SRL (e numele de pe stampila)
Firma are şi un proces în derulare cu municipalitatea pentru recuperarea taxelor.
Terasa a fost ridicată de către reprezentanţii Serviciului de Publicitate şi Comerţ, împreună cu Biroul Executori din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.
În această lună, au fost invitate la Primăria Municipiului Timişoara un număr de cinci societăţi comerciale care au terase pe domeniul public şi nu au achitat taxele legale. În caz contrar, municipalitatea va demara procedurile legale de demolare.
Serviciul Publicitate şi Comerţ verifică permanent activitatea de comerţ de pe raza municipiului, iar cu o săptămână în urmă, 16 octombrie 2008 a început demolarea a cinci terase din Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii cu taxe totale neachitate în sumă de 4 763 lei, dar procedura s-a sistat deoarece patronii unor terase vizate din zonele amintite au achitat între timp obligaţiile scadente.

Anonim spunea...

sper ca va mai aduceti aminte de Cocoana (ala cu Ferrari). a fost mutat in Dolj pentru judecarea cazului, si a fost scos cu basmaua curata.

asta e ROMANIA! tara in care infractorii umbla pe strada si te sfideaza pe fata.

Anonim spunea...

Am vazut la PRO TV ca l-a arestat pe patronul de la toneta de la caminul 14 pentru... ce credeti? Trafic de persoane.... deci chiar credeati ca acesti sacali care au tot felul de afaceri prin Complex traiesc din afacerea cu shaorma?