duminică, 14 decembrie 2008

Tabere - Puncte Magice de la Liga

Va spuneam cateva articole mai jos despre Punctul Magic de la Liga, care poate face uneori diferenta. Avem acum si Regulamentul din cadrul UPT in baza caruia se fac aceste lucruri.Am subliniat cateva aspecte din acest Regulament. In primul rand, el vine in contradictie cu Metodologia impusa de catre Agentia pentru Sprijinirea Studentilor din care am extras urmatorul pasaj:Daca in Regulamentul General, care ar trebui sa se aplice intocmai, se precizeaza ca pot face parte din comisia care distribuie taberele "reprezentanti ai studentilor" (adica inclusiv sefi de an sau studenti senatori) , in Regulamentul inchipuit in cadrul UPT cercul se restrange EXCLUSIV la "reprezentantii organizatiei legal constituite din fiecare facultate". Astfel, s-a evitat cazul in care un Sef de An (care putem spune ca are o legitimitate de reprezentare de 100 de ori mai mare decat cea a unui individ dintr-o Liga) ar putea sa strice împărțelile.


***Asadar, manevra este clara si foarte simpla: Bodin Florin, actualmente angajat in cadrul Rectoratului UPT, a girat acest Regulament autointitulându-se "Reprezentant al Organizatiilor Studentesti" pe vremea cand inca mima acest lucru. Câte hârtii a mai semnat Bodin in numele studentilor, dar de fapt in defavoarea lor, asta numai el poate sa stie.
Nu este foarte clar cine a propus acest regulament, cine l-a discutat si cine a fost de acord cu el, dar in mod sigur observam cine l-a aprobat. Semnatura studentului senator lipseste, dar pana la urma ce mai conteaza o semnatura in plus sau in minus cand deja actul a fost agreeat de catre doua figuri reprezentative ale Universitatii "Politehnica" din Timisoara?

Niciun comentariu: