sâmbătă, 20 decembrie 2008

Diferențe

Pentru ca se apropie sfarsitul anului din punct de vedere calendaristic, am aruncat o privire in statistici:

Primul caz de studiat este cel al site-ului ANOSR (Adunătura Națională de Organizații Stupide din România):Un al doilea caz remarcabil este al site-ului Ligii AC:

***Din pacate celelalte ligi fie nu au site, fie nu vor sa se stie cati vizitatori au. Acum ca am vazut ca se poate sa ai ZERO vizitatori intr-o saptamana intelegem de ce subiectul audientei online nu este unul placut pentru Li[n]gi.
Cu siguranta nici audienta offline nu difera cu mult. Partea penibila din toata aceasta poveste o consituie aerul de superioritate pe care, totusi, il au anumiti membrii din anumite ligi. De unde vine aceasta superioritate inchipuita a lor este greu de inteles, dar probabil ca sunt deja cazuri tratabile pe cale medicala.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Anosr e un mare parazit. Credibilitate foarte scazuta. Din cate stiu, junii de la U.N.S.R prind puteri din ce in ce mai mari.
Daca ne uitam ce "personalitati" sunt in conducerea Anosr-ului, observam cat de puternici sunt.

Anonim spunea...

mai copilasi, da voi nu ati vazut ca la LigaAC nu mai au tag-ul de trafic.ro pe site si ca l-au scos, pacat ca omiti si lucrul asta

Anonim spunea...

Acceptand ca l-au scos de pe site, acest lucru s-a intamplat in ultimele 30 de zile deoarece observam vizitatori inregistrati in aceasta perioada.

Oricum ar fi, numarul maxim de vizitatori pe site a fost 129 intr-o zi. Jenant de putini pentru o Liga cu atatea aere.

Anonim spunea...

Pai de ce daca org studentesti care sunt in Poli fac parte din ANOSR, de ce sa nu ne ducem la concurenta, ca doar suntem romani. De ce sa incercam sa facem ceva, cand putem sa tagem cu ochiul in curtea vecinului? Pt ca la noi in ograda e mizerie si nu ne plac, hai sa ne mintim singuri. De ce sa nu facem ceva pt studentii din Poli? Mai bine sa facem ceva pt o alta org mama ca sigur ne v ajuta....Poftim cultura...tipic romani..si peste cativa ani sa lucram in aceasi echipa? Oameni buni gata cu comunismul si cu gandirea asta!!! Sau pt ce a fost revolutia? Dah....DEschideti`va mintea...Avem ceva de facut!!!!!

Dorin spunea...

Nu le deschizi mintea decat cu securea. Mai bine dizolva ei organizatiile astea si-si fac o biserica... macar asa nu ne deranjeaza si pot sa isi tina timpu' la fel de ocupat dand impresia ca fac ceva util.