joi, 13 noiembrie 2008

Caminul 14C Intra In Renovare

In timp ce Complexul Studentesc este "paralizat" din cauza lucrarilor ce se desfasoara la reteaua de Internet, locatarii Caminului 14C au primit zilele acestea o veste mai putin placuta.
Incepand de luni 17.11.2008 se vor incepe lucrari de renovare in camin, astfel un anumit numar de camere urmeaza a fi eliberate. Cei care au bucuria de a sta in camerele norocoase vor afla in curand care sunt solutiile pentru ei.
***Intre timp nimeni nu stie mai multe detalii, studentii sunt ultimii care afla ce le va rezerva viitorul.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca e prea dur specificat ca "Complexul Studentesc este paralizat" de lucrarile la reteaua de calculatoare. (Nu Internet, cu i mare). La reteaua aia eu unu i-as spune "retzeloi baban" ca nu e mai mult de atat. :-)).

Sa intelegem ca inainte de 2004 cand s-au conectat prima data toate caminele intr-o retea unitara, Complexul nu exista? :-D. Who the heck' cares?

Anonim spunea...

stau in c14, pe aici e un santier continuu. daca se renoveaza camere sa ofere alternative pentru cazare altfel sa nu-l renoveze. acesta este al 5lea an care il petrec in caminele upt si pot spune ca majoritatea lucrarilor ce le-am prins in camin erau prin sesiune ( nu e vb de c14 aici) nu mi se pare corect ca un camin sa fie renovat cu studenti cazati in el . pentru toate astea cine e vinovat?

Anonim spunea...

batuti in cap astia,nu alta

Anonim spunea...

Eu stau in 8C si din pacate si caminu 8C a intrat in renovare... ne pune sa ne mutam in fumoare... au facut acolo o asa numita "camera" si mai baga si cate 4 persoane intr-o camera foarte mica... fara ghiuveta, fara nimic...

O sa innebunim acolo 4 in camera aia extraordinar de mica, de abia avem loc cate 2 in camere, apai 4...

Nu mai gandesc oamenii astia....