vineri, 7 noiembrie 2008

Socotelile Unui Reprezentant

Cineva care nu face diferenta intre "domiciliu" si "resedinta" a vandut un pont ANOSR-ului (Pe scurt o adunatura de Ligi, printre care si cele din UPT) in care se anunta ca potrivit unui text de lege studentii nu vor mai putea vota decat in localitatile de unde provin.
Iata cum intelege presedintele acestei adunaturi de Ligi sa faca fata presupusei probleme:
"Una ar fi sa facem o serie de proteste prin tara.
O a doua ar fi sa cererm ministerului sa dea o minivacanta studentilor (27,28 noiembrie) pentru ca studentii sa poata sa vada un minim din campania electorala si sa poata vota si informat.
O a treia ar fi sa abandonam subiectul si sa ne concentram pe alte activitati.
[...]
Problema la a treia varianta este in primul rand continuitatea actiunilor. Am vrut sa facem o campanie de constientizare a studentilor cu privire la dreptul de a vota, in ochii presei trebuie sa raspundem cu ceva la astfel de situatii, sa venim cu solutii..."(Vorbele lui Haj Mihai Cezar - Presedinte ANOSR, Citat in unele publicatii drept Cezar Mihai Hâz - ca dovada a neimportantei persoanei sale).

***Ati inteles care sunt preocuparile nesimtitilor din astfel de Organizatii: sa dea bine in "ochii presei", sa vina cu ceva solutii oricum ar fi ele, intr-un cuvant "sa ne facem ca lucram", sau in acest caz "sa ne prefacem ca reprezentam".
Nu ne mira faptul ca ANOSR a devenit Lada de Gunoi chiar si a Ligilor de la noi din Timisoara:
Socaciu Adrian - Vicepresedinte Financiar ANOSR
Vilcea Mihai - Vicepresedinte Educational ANOSR
si mai nou Craciun Andrei - Vicepresedinte PR ANOSR.

3 comentarii:

Anonim spunea...

FIECARE A VOTEZE ACOLO UNDE ARE ADRESA SCRISA IN BULETIN ! NU MI SE PARE CORECT CA UNU' DIN CIUMAFAIA DE CAMPIE SA VOTEZE IN TIMISOARA DOAR CA ARE O VIZA DE FLOTANT. IN FELUL ACESTA BALANTA SE INCLINA IN FAVOAREA "BASTINASILOR" CARE AU DREPTUL SA-SI ALEAGA PE CEI CARE II VOR REPREZENTA. DE LA ACEASTA CHESTIUNE AS EXCLUDE ALEGERILE PREZIDENTIALE PENTRU CA ELE VIZEAZA DOAR O PERSOANA NU COLEGII ELECTORALE SAU ALTE SMECHERII

Anonim spunea...

ANOSR nu e ONG(Organizatie non guvernamentala) adica ce se paga iei in chesti de politica ????
Din cate stiu unui ONG ii cam este interzis astfel de chesti

Anonim spunea...

Pt anonimu' cu "CIUMAFAIA DE CAMPIE": pt studenti, adresa din buletin valabila este cea de pe viza de flotant. In anul acela (si majoritatea studentiilor si in anii urmatori) sunt locatari in orasul in care isi desfasoara studiile (Timisoara in cazul de fata). Deci mi se pare normal sa-si voteze reprezentantii in orasul in care isi desfasoara viata de zi cu zi...

Nu cred ca "BASTINASII" se simt amenintati, cel putin nu majoritatea... doar cei cu interese.