marți, 11 noiembrie 2008

Presedintele "Face-Tot"

Am gasit ca fiind amuzanta Scrisoarea de Intentie depusa pentru candidatura de catre actualul presedinte al Ligii AC si de aceea o si publicam pentru a va binedispune.

Am incercuit enumerarea de realizari pe care candidatul le atribuie propriei sale persoane. Ramane atunci sa ne intrebam: ce au facut restul membrilor ligii AC din moment ce actualul presedinte Catalin Iapa le-a facut pe toate?

Pe langa greseli de exprimare ("am facut bursele") sau greseli gramaticale ("promovato") candidatul tine sa ne accentueze faptul ca a luat parte la niste sedinte la care a participat chiar "Domnul Rector" in persoana. Din pacate, presedintele Ligii AC a uitat sa ne precizeze si la cate scaune distanta a stat de Robu sau daca i s-a adresat direct vreodata si daca da, atunci cate cuvinte au schimbat in timpul dialogului.

***Se vede treaba ca Liga AC a ramas "pe maini bune" dupa demisia de onoare pe care si-a dat-o fostul presedinte, sub pretextul plecarii la ANOSR. Probabil dupa ce va intelege lumea care sunt capabilitatile actualului ocupant al scaunului de presedinte se va retrage si el spre alte locuri.

2 comentarii:

Anonim spunea...

IAPA ? WTF LOL

Anonim spunea...

oameni plictisiti.