joi, 20 noiembrie 2008

Seara Studenteasca?

Sa citim si noi niste mesaje care in mod normal nu ar trebui sa ajunga la indemana unui student obisnuit. Ele se adreseaza exclusiv celor care profita in scopuri PERSONALE de pe urma Reprezentarii Studentesti:

***Noi, studentii, cate mese gratis avem rezervate in "No Name" sau "Youtopia"? "Intrare+masa+bautura"? Sa nu ne mai miram ca toti cei din ligi sunt o apa si un pamant si odata intrati in sistemul respectiv se constituie in niste găşti in care fiecare il sustine pe fiecare cand cineva ii acuza de ceva.
Noi platim, ei obtin gratis. Suntem noi mai prosti si ei mai destepti? Parerea noastra este ca sunt doar mai nesimtiti.

11 comentarii:

Anonim spunea...

... cine il organizeaza?

Anonim spunea...

ce e asa anormal ca oamenii din ansamblul de organizatii care organizeaza seara studenteasca (si inca doar o parte din ei!), ei sa poata intra liber?...

Anonim spunea...

Organizeaza? ce organizeaza? voi din ligi aveti in vocabular 10 cuvinte dintre care 8 sunt organizare. ce organizati? mergeti acolo ca milogii gratis si punct.

Anonim spunea...

pai de ce crezi ca toate evenimentele s-au mutat din Park Place in No Name?! ca fiecare sa se bucure de ce primeste...unii fac clienti, altii se prostitueaza pentru o masa si o bere gratis.

Anonim spunea...

Hai sictir, mah!
Un "event" de genu' asta il organiza un om fara probleme, deci unu' singur sa intre pe gratis! ceilalti Lingai sa scoata banu' la intrare. dreq de pomanagii...

@blog-admin : scuza-mi limbajul deloc civilizat, dar cu astia nu se poate pune altfel problema.

Anonim spunea...

Astazi mi-am amintit de blogul asta si am zis sa vad ce mai e...
Din pacate (pentru cine nu stiu) pe langa cei care chiar fac ceva, cei care chiar ORGANIZEAZA un eveniment, sunt si "Profitorii", iar formularea email-ului reiese ca ar proveni de la un asa-zis ORGANIZATOR.
Cei care chiar participa la organizare au multa bataie de cap, am avut ocazia sa vad ce inseamna.
Ar trebui luat exemplu de la VEST, [desi cineva intr-un comentariu in cadrul unui alt subiect numea UVT-ul entitate inexistenta :)] unde organizatorii balurilor de exemplu au asigurata intrarea si atat.
Un singur reprezentant are consumatia gratuita, cel care face parte din juriu, alaturi de sponsori, profesori. Oricum consumatia lor este din banii sponosorilor, deci nu pe banii studentilor, am ramas uimit cand am vazut asta sincer :)
Oricum presupun ca au o limita la consumatie, altfel ar fi de ajuns 1 sa aiba gratuitate, ca merge de 10 ori la bar si gata...
Nu incerc sa iau apararea nimanui, dar ar trebui formulate altfel acuzatiile, deoarece cunosc persoane din cadrul ligilor care chiar fac ceva, chiar isi dau interesul pe langa cei care sunt in ligi doar pt "intrarea gratis" si mi se pare nedrept sa ii bagam in aceeasi oala.
PS: Cunosc din pacate 2 persoane care chiar fac ceva si 3 profitori... sunt curios cati stiti voi.

Anonim spunea...

rog pe careva sa imi explice si mie in ce consta organizarea asta despre care se vorbeste in cazul asa numitelor seri studentesti din no name sau youtopia. ce anume organizeaza cei de la ligi? cluburile alea isi fac programul normal fara sa aiba nevoie de aportul organizatoric al unora de la liga. sa fim seriosi. sunt doar pretexte pentru a profita.

Anonim spunea...

ligile fac reclama, primesc din partea administratorilor acestor cluburi afise, flyere si alte materiale promotionale pe care le raspandesc peste tot, iar pentru asta au masa si ceva bautura (bere ca e mai ieftina)...

Anonim spunea...

bah sobolanilor...dak suntetzi asa tari si mari...mai iesiti si voi odata la lumina si organizati voi ceva...sa vedem cati vin?...va zic eu..zero(oameni)!!!de ce?pentru k nu stiti ce inseamna organizare..kti din astia care tot dau in ligi au facut altceva in viata decat sa stea cu botu in comp...sa va spun tot eu..zero!!!de ce?pentru k nu stiti cum se face..voi vorbiti sa va aflati in treaba...kti stiu kte nopti nedormite au la activ cei de la ligi pt un anumit proiect sau pt un party bine organizat..va spun eu..zero...voi sunteti prea incapatanati,prea prosti si prea frustrati..nu aveti cum sa faceti lucru asta..adik sa ORGANIZATI..si k si vulpea...dak nu ajungi la struguri..normal ca sunt acri!!!hai sictir pupincuristii dracu!!!pentru mine sunteti niste papagali...niste tarani frustrati kre nu au viata!!!dak aveti tupeu..puneti mana si faceti!!!sa vedem si noi si sa luam exemplu de la voi!!!(dak avem ce) papagalilor!!!uitati-va bine k aveti pene pe spate..si ce chestie chiar sunt viu colorate...cred k de la prea multa prostie!!!

vaidenoiromanii spunea...

Ligile sunt foarte bune la organizat evenimente "beton". Dar cand vine vorba de dat cu pumnul in masa pe undeva pe la Poli, toti se fofileaza si se ascund ca iepurii. Asa ca s-au facut frate cu cine trebuie, si au viitorul garantat. De cati ani nu a mai fost o greva in Poli? Va zic eu: de cand sunt "atotmultumitii" la putere.

PS: Va dau si eu o idee de curs ce merita "organizat": "Cursuri GRATUITE de limba Romana".

Anonim spunea...

ce disperat e ala de la liga. a rupt doua tasaturi pana sa termine de scris comentariul :-)) calmati-va ba ca va comportati ca niste posedati cand cineva incearca sa ii exorcizeze.