duminică, 23 noiembrie 2008

Reprezentativitate

Recent a avut loc "inaugurarea" noului site al Ligii AC. Simplu si aerisit din lipsa de realizari concrete, pagina web surprinde prin altceva.

Suntem intâmpinaţi pe prima pagina a site-ului de aceasta imagine cu cei care, probabil, constituie ceea ce noi numim Liga AC. Daca mai exista membri care nu au fost inclusi in aceasta poza, in mod cert acestia "se bucura" de o totala lipsa de respect din partea colegilor de organizatie prezenti in "tabloul de familie".

***Am numarat 14 si ne-am intrebat: "Noi Câţi Suntem?" Unde este reprezentativitatea unei Ligi cu 14 membri care se aleg ei intre ei si isi spun unul altuia cat de frumosi sau destepţi sunt?

Liga AC este, totusi, un caz mai fericit. In UPT exista ligi chiar si cu 2 - 3 membri (Vezi Liga de la Mecanica) si care sustin ca reprezinta studentii.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Mananca RAM-i si procesor site-u' ala zici ca-i Vista :))

Plus ca nu stiu de ce zici ca ii "aerisit din lipsa de realizari concrete" ca scrie acolo ca oamenii lucreaza, nici timp de poze nu au :P

Nu avem de ce sa ne plangem de site... putea fi mai rau... sa il fi facut in silverlight, nu in flash si linkurile de la Contact puteau sa mearga... adica puteau chiar fi contactati :))

Da' sa nu fiu chiar negativist 100% site-u' arata ok, sper sa vina si ziua in care sa aiba cu ce sa-l umple.

Anonim spunea...

Situl e simpatic . Daca nu mi-ar fi asa de antipatici astia din ligi , poate m-as fi bucurat de el.

Anonim spunea...

vad ca stii sa numeri, bravo
ia incearca sa treci pe la o sedinta in care vin toti membrii, sa vedem atunci mai stii sa numeri?

Anonim spunea...

ar trebui sa te ocupi de lucruri mult mai importante si utile pentru studenti, domnule impartitor al dreptatii...
tu ce faci aici este cam labareala ca sa ma exprim licentios :D

Anonim spunea...

Deci frustrare mare cum e in cei anti-Liga AC rar mai gasesti...dak l-ati vedea pe proprietarul blogului si pe ligaii lui....ati rade de numa..dupa fata iti dai seama kta frustrare poate sa incapa in ei...asta e..nu-i nik..o sa propun ligii sa faca un proiect kre sa ajute si frustrati k voi sa ajunga sa se afirme in societate poate pe la 30-40 de ani(mai repede nu cred k aveti nici o sansa)....

Anonim spunea...

Salut,

Fiecare e indreptatit la propria lui parere, dar ar fi dragut daca te-ai informa mai amanuntit cu privire la proiectele ligii si la numarul studentilor din organizatie.
Da, cei din liga ar putea face mai multe pentru studentii din poli, dar nu poti spune ca nu fac nimic si ca toate actiunile lor un scop ascuns.
De ce nu postezi articole despre fiecare proiect al ligii? Ar fi greu sa postezi un articol obiectiv? Adica e deja evident ca nu vrei decat sa critici (nu constructiv ci in detrimentul celor care chiar incearca sa faca ceva bun pentru studenti). Ai putea incerca sa scri si despre ce fac bun cei mult blamati pe acest blog: xeroxul gratuit din poli care e destinat studentilor. Oare de ce nu am vazut nimic pe aceasta tema?... hmmm... poate pentru ca fac si astia din liga ceva bun...

Cam atat pentru moment,
Valentina

Anonim spunea...

Pentru inadaptatul social de la Liga AC (24 noiembrie 2008 22:50) care spera ca prin aderarea la o astfel de organizatie o sa scape de problemele sale: acesta este un Blog. Daca cei care scriu aici sunt frustrati sau oricum altcumva o fac sub umbrela unui Blog de pe Internet.

Daca voi, cei din unele Ligi, sunteti nesimtiti si profitati de pozitia voastra in scopuri personale o faceti sub umbrela unei Organizatii Studentesti. Sunteti liberi sa va practicati parvenitismul si capacitatile de lingai in ocazii si organizatii private, dar atunci nu ati mai insemna nimic.

Voi nu sunteti si nu veti fi niciodata nimic mai mult decat "X de la Liga Y". Voi sunteti niste anonimi cu nume, niste vietati care capuseaza Reprezentarea Studenteasca fara de care nu ati mai exista. Va construiti totul pe spatele studentilor pentru care nu faceti nimic.

Reactiile celor din Ligi asemeni celei de mai sus se constituie intr-un spectacol mizerabil al unor indivizi pentru care o pozitie dintr-o Liga (in care stiu foarte bine cum au ajuns, dar probabil incearca sa uite) inseamna ocazia de a fi superiori celorlalti.

Anonim spunea...

Pentru Valentina: complextm@yahoo.com este adresa de e-mail publica la care fiecare organizatie studenteasca, fiecare student, fiecare cititor al Blogului poate scrie orice considera ca ca trebuie sa fie facut cunoscut, comentat, laudat, blamat, etc.

Majoritatea celor scrise pe acest Blog sunt primite de la studenti. S-a mai spus faptul ca aici se va promova orice actiune facuta cu adevarat pentru studenti, cu o conditie: ca ea sa ne fie adusa la cunostinta.

Anonim spunea...

pretene...io zic sa nu mai vorbesti cu prietenii imaginari k nu prea iese bne...cred k "vocile" te-au mintit knd ti-au spus k esti sanatos!!! sincer...imi pare rau sa te anunt dar km delirezi...cred k un control la capatzana te-ar ajuta foarte mult!!!numa bine...saluta-ti prietenii imaginari din partea mea!!! =)) (cu dedicatie pt complextm)

vaidenoiromanii spunea...

Ai noroc ca esti in Poli si nu sunt cursuri pentru studenti agramati...

Anonim spunea...

Pentru cei din liga AC, cei care mai misca ceva inspre bine.

Oameni buni, voi chiar sunteti aruncati in derizoriu cat timp la Politehnica, fie la Rectorat, fie la facultati exista angajati care au ajuns si se mentin acolo folosindu-se de ligi. Sa va dau niste exemple:

Florin Bodin - vice la liga mecanica, apoi presedinte la liga mecanica, vice la anosr, mare li[n]gau v-a vandut si s-a angajat la rectorat, impunadu-se prin tot felul de lingeri undeva la mai marele senator al timisoarei, mai marele om, care "Sfinteste locul" (NOT) :-)), In timpul facultatii a locuit singur in camera in camin de 6 (Caminul 20, camera 43) si acum a ajuns in unul dintre G-uri.

Andrei Craciun, acelasi traseu ca si Bodin. Acum muncitor pe undeva pe la Politehnica. In facultate a locuit in C8, singur in camera. V-a vandut si asta.

Valcea Mihai. V-a vandut si asta. Lucreaza si asta la Poli pe undeva, probabil la Bodin in birou, caine de baza.

Asadar, oameni buni; cat timp nu va deziceti de astfel de persoane si cat timp vor exista astfel de persoane la politehnica, voi chiar sunteti niste ZERO-uri BARATE! Niste insignifianti, asa ca ciocu mic si capu' jos de rusine!

Asta e parerea mea si cred ca e cea corecta!

Anonim spunea...

Copilu', Mihai Valcea nu lucreaza la rectorat, nu mai inventa prostii, documenteaza-te inainte, nu mai presupune..