miercuri, 5 noiembrie 2008

Liga ETc a reînviat moartă

Presedintele Ligii ETc, pe care nimeni nu il cunoaste, a rostit primele cuvinte dupa alegerile in care a fost desemnat pe post de acum jumatate de an.
"Rog studentii consilieri sa se prezinte miercuri (05.11.2008) la sedinta LSFETc incepand cu orele 20:15 in sala COSPol pentru a alege reprezentantul in Senatul Facultatii.
Prezenta este obligatorie!!" (Trimis in 04.11.2008)

Pentru ca suntem curiosi de fel si mai ales precauti cand vine vorba de Liga ETc date fiind atecedentele lor de incalcare cu senintate a regulementelor, am cautat in "Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru structurile si funcţiile de reprezentare a studenţilor din UPT":
" Art. 2. Alegerile pentru desemnarea studenţilor consilieri (pentru toate ciclurile) / senatori ciclul licenţă
2. Organizaţia studenţească legal constituită din fiecare facultate (Liga) va organiza alegeri pentru desemnarea reprezentanţilor studenţilor de la cele trei cicluri în Consiliul Facultătii, astfel:
a. cu cel puţin şapte zile lucrătoare înainte de declanşarea procesului de alegeri, se va anunţa calendarul alegerilor. "

***In cazul in care si pentru conducerea Ligii ETc timpul se masoara la fel ca si pentru noi, atunci se poate spune ca exista o problema. Convocatorul este trimis cu o zi inainte de alegeri, chiar daca in Regulamentul dupa care ar trebui sa functioneze normal lucrurile se impune ca anuntul sa fie facut cu cel putin 6 (ŞASE) zile inainte. Daca ar fi existat un Organ de Supraveghere a Ligilor, cu siguranta Conducerea Ligii ETc ramanea de mult fara "carnet de conducere".
Maine va avea loc intalnirea Domnului Robu cu aplaudacii. Se vor raporta mari succese si totodata se vor anunta alte realizari viitoare, in timp ce la nivelul Ligilor se intampla incalcari frecvente ale regulamentelor si ale bunului simt.

4 comentarii:

daimon spunea...

ce sa-i faci ..

Anonim spunea...

Daca noi mergem sa aplaudam de ce nu vii tu sa critici? Esti cel mai perseverent ... in prostie si penibil, evident.

vaidenoiromanii spunea...

Aplauda te rog si pentru mine. Si daca poti te rog felicita-l ca ne da mancare ieftina la Fast Food-o-Restaurantul Politehnicii. Ieri am fost si eu pe acolo si preturile tot de rahat au ramas.

Sunt tare curios ce show penibil o fi.

Apropo, care e ordinea de zi? Sau va adunati doar asa ca sa va laudati unii pe altii, si sa va strangeti mainile in fata aparatelor de fotografiat.

Anonim spunea...

la cantina era 50% adaosul comercial ...deci ce mancare ieftina?