duminică, 30 noiembrie 2008

Ligile Si-au Tras Excursie

Daca tot sunt ele Ligile Studentilor si au intrare la Rectorat si sunt constituite in mare parte din membrii inadaptati social, o Excursie la Alba Iulia de 1 Decembrie a fost exact ceea ce le lipsea. Nu au organizat aceasta plecare pentru STUDENTII PE CARE ÎI REPREZINTA, asa cum era normal, ci au organizat-o EXCLUSIV pentru ei.

Nu au adus la cunostinta STUDENTILOR PE CARE ÎI REPREZINTA absolut nimic privitor la deplasarea facuta in numele lor. Este putin probabil, daca nu chiar imposibil, ca Domnul Rector Robu sa fi aprobat folosirea autocarelor UPT EXCLUSIV pentru Membrii Ligilor si totusi asa s-a intamplat.

Liga care s-a ocupat cu organizarea acestei depasari a fost Liga AC, deci mai au o "actiune" pe care sa o treaca la capitolul "Realizari" facute pentru studenti.

***Va anuntam noi, daca altcineva nu v-a anuntat ca plecarea cu autocarele spre Alba Iulia se va face LUNI 1 Decembrie 2008 Ora 04.00 Dimineata din fața Salii Olimpia. Daca stiati de acest lucru din timp, probabil reuseati sa profitati si voi de aceasta ocazie (sa nu mai fie doar ligile cele care profita).
Poate ca sunt si cei din Ligi constienti ca nu mergeau gratis la Alba Iulia daca nu erau intr-o Liga. Le multumim inca o data ca profita din belșug de pe urma "reprezentarii noastre" si le spunem ca nu sunt decat niste Parlamentari mai tineri si mai putin importanti. La nesimtire si impostura se poate chiar sa ii depaseasca pe Alesii de la nivel central.

6 comentarii:

Anonim spunea...

sa ii f de bulangii ... de cand vreau sa merg si eu la Alba Iulia de 1 decembrie !!! Sunte-ti niste pramati de oameni voi astia din lingile lu dracu

Anonim spunea...

Ai vorbit aiurea aici. Eu nu stiam ca este strict pentru ligi.
De exemplu de la noi merg si 2 studenti. Eu am deschis call-ul si pe grupurile de discutii din anul meu (pentru ca la restul nu am access).

Anonim spunea...

daca nu stiai nu inseamna ca nu a fost asa. uite citat din ce a zis presedintele ligii ac:

"Iesirea la Alba-Iulia este organizata pentru membri organizatiilor studentesti din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara."

Anonim spunea...

Noua cand ni s-a adus la cunostinta nu ne-a zis nimeni ca e strict pentru membrii organizatiilor studentesti. Am intrebat daca putem lua si studenti si au zis ca da!

Oricum puteti sa stati calmi , nu ati pierdut nimic interesant. A fost dezamagitor fata de ce ma asteptam

Anonim spunea...

curios... cati analfabeti pe toate flancurile, dar totusi trist

Anonim spunea...

a fost fain in excursie ;))