vineri, 7 noiembrie 2008

Vocea Studentilor Conteaza

...Atata Timp Cat Ajunge Pana La Cine Trebuie.

Probabil va mai amintiti de articolul de acum ceva timp in care il invitam pe Domnul Rector Robu la un dus in Caminul 19C. Daca nu va mai amintiti va ajutam prin legatura la care va duce textul subliniat.
Am primit atunci numeroase comentarii din partea unor "reprezentanti ai nostri" care incercau sa ne convinga de cat de prost spunem ceea ce spunem si cat de bune sunt, de fapt, dusurile in cauza. Iata ce spunea un astfel de mesaj:
" Stau si eu in 19C si vreau sa-ti spun ca studentii de anul I chiar sunt multumiti, si asta o spun din discutiile pe care le port cu ei. Singura lor nemultumire este lipsa internetului si a cablului TV."

Un alt mesaj este scris de catre un "reprezentant" deghizat de aceasta data in student de anul 1 (dupa propriile sale spuse). Doar ca in graba de a comenta negativ cele afirmate in articolul cu pricina a uitat sa isi deghizeze si exprimarea si astfel aceasta l-a dat de gol:
"Nu stiu ce se urmareste cu acest blog dar eu sunt in anul I si am cazare in caminul 19C impreuna cu toti colegii mei. Noi suntem incantati de ce conditii avem in acest camin nou-nout cu totul nou in el."

Atat de multumita era toata lumea incat la intalnirea cu Robu din data de 06.11.2008 acesta a facut in premiera anuntul ca Dusurile din Caminul 19C se vor schimba. O situatie destul de inconfortabila pentru unele personaje din Ligi (care nu isi mai gaseau cuvinte de lauda) puse in postura de a face cunostinta cu realitatea.

***Multumim pe aceasta cale studentilor din Caminul 19C care au preferat sa se adreseze Blogului "complextm" decat sa ia legatura cu Ligile Studentesti, care oricum nu considerau asta ca fiind o problema demna de pus in discutie si in cele din urma preferau sa "puna batista pe ţambal".
Multumim, totodata, Domnului Robu (in numele locatarilor Caminului 19C) pentru faptul ca a inteles ca o legatura normala cu studentii nu o va putea face niciodata prin intermediul unora care nu stiu decat sa aplaude/linga. Unele organizatii studentesti din UPT au devenit din purtatori de cuvant si de interese ale studentilor, entitati care blocheaza voluntar sau involuntar comunicarea dintre Conducerea UPT si noi (studentii).

Niciun comentariu: