vineri, 21 noiembrie 2008

Experienţe Studenţeşti

" Deci mare problema: astia din liga au drepturi, noi nu... sunt asa de ... in fine. Problema e ca asta seara (18.11.2008) la bazin nu s-a dat voie sa se intre din motiv ca liga si nu stiu ce organizatie organizeaza ceva.

De anuntat au anuntat abia la intrarea in incinta cu bazinul. Anunt: au voie sa intre doar cei din LSFMT (Liga Studentilor din Facultate de Mecanica Timisoara)..bla bla... Cand am zis ca fac parte din liga , surpriza: s-a schimbat anuntul: au voie sa intre doar cei din "youth forum".

OK. Inghitem si asta. DAR!!! Aia nu aveau unul adeverinta medicala de la doftorul de fam. Acuma cereti voi explicatie daca va luati vreo boala cu S sau vreo ciuperca! Ca la cati straini au intrat ...


In plus nu avem voie sa sarim in bazin:daca va spun, s-a sarit. Nu avem voie sa mergem cu aceleasi incaltari de afara la bazin: aia au.

Costumatie adecvata in bazin. Nu-i problema daca ai venit cu liga "lu mitica" ca poti face si in pantaloni 3 sfert sau cu tricou pe tine sa nu se vada slana.

Deci, ca sa stiti, dupa ce ati mers la bazin si aveti vreo ciuperca e de la vreo poloneza, vreun negru sau vreun marocan, arab sau indian.

IN PLUS CA ASA VB DE TIGARI SE FUMA PE RUPTE SI SE CONSUMAU BAUTURI ALCOLICE,,, SI CANTA MUZICA , CE NOUA NU NE DA
.

AM FOST ASTA SEARA ACOLO SI M-AM CERTAT CA LA USA CORTULUI SI TOT DEGEABA. ALA DE LA ORGANIZATIE STATEA CU TEL LA URECHE, CICA VB CU UNU
"

***Este vorba de o experienta avuta de un student care a vrut sa foloseasca o facilitate oferita de UPT, facilitate construita din banii nostri ai tuturor. Se pare ca realizarile UPT nu sunt indreptate chiar catre "toti studentii", asa cum ne spune Domnul Rector in diverse ocazii, ci sunt mai degraba indreptate spre ANUMITI STUDENTI pentru care nu se aplica regulamentele.

7 comentarii:

Anonim spunea...

da-i in masa cu liga lor cu tot..

Anonim spunea...

Un "da, tu vb la telefon? stai ca sun si eu la PRO TV" tine intotdeauna :) N-ai stiut ce metoda sa aplici. Daca continua pe bune, trebuia sa suni, aia vin pentru orice cacat! Mai ales ca acum e plina campanie electorala...

Anonim spunea...

Da! Cred ca l-ar trece toate apele pe Robu, ar spala pe jos cu ligile!:-))

Anonim spunea...

de ce nu face-ti nimic sa schimbati lucrurile, tatelor, numai dati din gura, sa vorbesti e usor, pune-ti mana si actionati, veniti voi si face-ti mai multe decat altii, nu va mai acunde-ti in spatele tastelor...LASILOR !!!

Plesea Iulian spunea...

Lasi sau nu ei stiu sa scrie corect ("face-ti", "acunde-ti")... in loc sa stai sa comentezi anonim ca un las mai bine ascunde-ti defectele (asta e ok)

Anonim spunea...

esti un agramat mai Plesea Iulian...nu stua de vorba cu astfel de oameni fustrati si lasi si agramati

Plesea Iulian spunea...

*frustrati

:)) ma bucur, ar fi geniala o conversatie cu tine!!