luni, 7 iunie 2010

Liga AC Are Un Nou Presedinte

Liga AC a fost in ultima vreme un izvor nesecat de imbecilitati care au venit pe banda rulanta. Rapid ne amintim de rebrand-uirea din Liga Studentilor in Liga Boschetarilor sau manifestele imprastiate prin Facultate fara nici o baza reala.

Saptamana trecuta a avut loc si apogeul idioteniilor: alegeri sub tacere la Liga AC. Ne-am uitat cu atentie pe site-ul Ligii si nu am descoperit nici macar un cuvant referitor la aceste alegeri. Au si un forum cu o sectiune dedicata special "Anunturilor de la Liga AC". Nici aici nu au suflat nici o vorba.

Am dorit sa consultam statutul, pentru a vedea daca nu cumva este stipulat chiar in regulamentul de alegeri ca acestea trebuie anuntate pe site-ul organizatiei, insa in mod anormal acest Statut nu este de gasit nicaieri.

Totusi, vi-l prezentam pe noul presedinte al Ligii AC (Cocarla Andrei) si va lasam sa trageti singuri concluziile (sa priviti cu atentie intreaga filmare, pentru ca "nici nu stiti ce pierdeti"):



Spicuim din interviul dat de catre Presedintele Ligii AC - pe atunci vice-presedinte - la ANALog TV (probabil ca n-a ajuns LA B1 si s-a multumit cu ANALog):

- "Cezar Haj, presedintele ANOSR, participa la aceste negocieri si incearca sa influenteze spre binele nostru, al organizatiilor studentesti" (acum stim si spre binele cui lucreaza ligile)

- "pana acum am obtinut o simpla promisiune si cum ca cei care primesc bursa sociala vor primi si bursa de merit" (dupa spusele noului presedinte AC, acum studentii care primesc bursa sociala, automat vor primi si bursa de merit)

- "daca nu se va rezolva nimic vom recurge inclusiv la viole...aaa...greva" (primul cuvant care i-a venit a fost "violente"?!)

- "avem si sprijinul profesorilor - ne sustinem unii pe altii" (am mai aflat ceva: ligile si profesorii se sutin unii pe altii)

- "legea educatiei va reduce brusc toate aceste burse deoarece se spune ca este criza; nu este criza" (probabil tot legea educatiei i-a redus si notele lui Cocarla Andrei, el de fapt fiind un student de nota 10; in tot cazul, stati linistiti - NU ESTE CRIZA!)

Si acum mare atentie, concentratie maxima:

- "in primul rand noi nu suntem multumiti de chestia ca organizatiile sunt foarte ingradite si nu mai au nici un rol adica sunt foarte nule, adica daca ei vor sa expuna ceva sa spunem ceva catre lege catre...nu suntem luati in considerare cu aceasta lege" (no comment)


***Un alt episod din nesfarsitele mizerii savarsite de Ligile Studentesti din UPT. Sa faci niste alegeri fara sa anunti pe propriul site, unde sunt postate, de altfel, tot felul de anunturi prostesti si inutile, asta demonstreaza ca nu exista vreo limita inferioara pe care lingaii sa nu o poata atinge.

Probabil ca scopul lor in viata este tocmai sa faca toate prostiile posibile si sa atinga mereu noi culmi ale sfidarii si ale nesimtirii.
În tot cazul, nu contează cum sunt si cum se comportă atâta timp cât conducerea UPT îi ţine în braţe indiferent de lipsa de respect arătată faţă de studenţi.


LATER EDIT: Se pare ca l-am gasit pe noul presedinte de la AC intr-o filmare mai veche. Sau nu e el? Din exprimare parca seamana. Nu stiu!
Pe atunci se pare ca vroia sa-si faca o prietena, dar nu gasea. Acum a gasit solutia: sa se faca presedinte la Liga.



18 comentarii:

Anonim spunea...

Vai de capu meu! Asta ii cel mai prost dintre cei prosti! Pe langa faptu ca de abia se exprima, mai vorbeste si o gramada de tampenii acolo. Habar n-are de nimic.

Anonim spunea...

ce cretin , cica nu beneficiem de reduceri la transportul in comun si cfr pe parcursul vacantei..

la cfr tot timpul ai reducere si la ratt reducere de 50% iarasi ai tot timpul doar cu cardul euro26 , nu stiu daca faculta deconteaza si abonamentele din vacanta , dar asta e alta problema..

prostule , pleca ca esti prost da rau de tot .. PROSTULE Cocarla Andrei PROSTULE

Nimeni spunea...

Trăim în România...
Enjoy it, people...

Vai şi amar...

Kre spunea...

Venind vorba de reduceri, chiar mi s-ar părea absurd să se deconteze ăia 50% la RATT şi pe perioada vacanţei. E vacanţă, nu mergi la facultă.
În plus, reducerea la RATT e dată prin cardul Euro<26, cum spunea şi cineva mai sus, şi e susţinută de consiliul local şi printr-un parteneriat public-privat cu alte organizaţii (Vodafone, ING mi se pare)... Poli sau Vestul nu au nimic de-a face cu asta, poţi lua cardul şi dacă nu eşti student, câtă vreme ai mai puţin de 26 de ani şi ai domiciliul sau flotant în Timişoara. Dacă CL decide să retragă facilităţile oferite de cardul ăsta, ligile nu pot face ABSOLUT nimic, eventual să se dea cu fundul de pământ şi să plangă.

Pe de altă parte, e de la AC, posibil-viitor inginer, şi se zice că inginerii au priviri inteligente dar nu se pot exprima (n-o zic în nume de rău, eu deja mi-am câştigat prefixul de ing.), dar chiar dacă se exprimă greu, măcar ideile să fie alea corecte... însă nici măcar atât nu avem.

Şi în final... ajung să-mi dau realizez că ne luptăm cu morile de vânt... aceeaşi incompetenţă pe care o găsim în clasa politică o găsim şi în ligile neaoşe. Nu zic, ca şi în politică, probabil mai sunt şi studenţi competenţi şi în ligi, dar probabil sunt daţi la o parte şi ignoraţi.
Până nu găsim o variantă de a ajuta aceste persoane (care sunt convins că există) să iasă la suprafaţă, aceleaşi probleme vor fi...

Iar schimbarea doar de jos în sus poate veni. Studenţii trebuie scoşi din apatia asta şi trebuie făcuţi să înţeleagă că nimeni nu le reprezintă interesele şi că ligile în prezent sunt doar cuiburi de viitori politruci ce se vor înregimenta politic cu prima ocazie şi vor deveni acele sugători oportuniste pe care le vedem zi de zi la televizor.

Kre spunea...

Nu băgaţi în seama cele câteva greşeli în exprimare, cred că mai am nevoie de-o cafea :)

Anonim spunea...

vai de capu lui. :))) ce emotionat era...cre ca-i placea de fata aia. pe langa faptul ca e prost.

Liviu spunea...

Se vede ca nu are nici o treaba... il sfatuiesc sa citeasca regulamentul UPT, nu va vorbeasca din basme si povestiri de I. Creanga.
Inca un exemplu de putere incompetenta din viata reala a Romaniei...

Anonim spunea...

Si ca sa fie treaba oficiala va dau urmatorul link cu ce cauta de fapt Andrei Cocarla :
http://iduri-mess.com/id-uri-2/id-uri-baieti/andrey/

ID MESS:Andreyu_7

Nume:Andrey
Oras:Timis
Varsta:19
Categorie:id-uri-fete
Despre mine:…caut fete prietenoase si dragutze…

=))))))))))
v-am facut si cadou si id-ul lui de mess :)))
Progabil ca se asteapta sa cucereasca niste fete de prin liga ,daca e sef... fetelor le plac sefi(fie ca sunt idioti,fie ca sunt baieti de treaba :)) )
O zi buna dragi studenti

Anonim spunea...

doamne cata prostie poate sa conduca hadicapatu asta.....la fel si liga ca asa sef asa liga:)))

Anonim spunea...

nicicum n-am reusit sa inteleg ce legatura e intre clipul cu telecomanda si acel papagal de cocarla andrei

Anonim spunea...

Pai domnul anonim care stai deasupra scrisului meu... ai legaturile neuronale fara viziune de ansamblu... .Hai sa-ti explic eu care-i treaba (mare :)) ): un anonim mai de sus a dat un link cu ce-i place lui nenea cocarla asta:
"Despre mine:…caut fete prietenoase si dragutze…" ... si Administratorul blogului a facut legatura intre faza aia si cat de idiot e noul presedinte al ligii AC ,care "seamana" cu ala din telecomanda :))(la modul caterinca).Sper ca am explicat mai bine ca presedintele ligii :))

Anonim spunea...

:))

horia spunea...

acum sunt mandru in sfarsit ca sunt la cti

Unknown spunea...

Alegerile nu sunt publice deoarece pot candida doar membrii activi din liga, cu o vechime de minim 3 luni.
Statutul de asemenea nu prea vad de ce ar trebuii sa fie public, dar toti membrii au acces la el.

Anonim spunea...

Cu alte cuvinte ... liga AC a devenit o organizatie inchisa ... care nu mai are legatura cu studentii de la AC ci doar cu "membrii". E bine de stiut, pentru a intelege si ce reprezentativitate mai poate avea o liga.

Piani spunea...

@horia... da si pe tine te reoprezinta aceasta liga...de fapt mai ales pe cei de la cti, majoritatea membrilor fiind de acolo
@Andreiz...Statutul trebuie sa fie public...pentru TRANSPARENTA...daca ai auzit de aia.

Unknown spunea...

my bad, nu stiam

MARINA07 spunea...

El era la inceput de drum, emotionat si poate nu a reusit sa se concentreze si sa-si exprime intr-un mod coerent ideile, dar macar si-a asumat expunerea si raspunderea, bravo lui! Doar implicandu-se poate invata si perfectiona. Dar voi, multimea de ANONIMI, fara chip, nume, personalitate sau caracter ce va face sa credeti ca aveti dreptul la o opinie, sau curajul vi-l da tocmai faptul ca nu vi se cunoaste identitatea pentru a fi si voi evaluati la adevarata voastra valoare! EROI DUPA RAZBOI!