duminică, 30 martie 2008

Interviu?!

Nu stiu cati dintre voi ati vrut sa va inscrieti intr-o liga, probabil foarte putini. Dar chiar si cei putini care isi manifesta interesul de a face parte dintr-o liga studenteasca trebuie sa treaca de "un interviu".

Cel putin asta este procedura in cazul Ligii de la Mecanica, fapt ce surprinde, din moment ce auzim mereu lamentari cum ca nu este lumea interesata sa se implice. Cum sa impui unui student sa treaca printr-un interviu pentru a lua parte la actiunile unei ligi studentesti? Ce vrea sa stabileasca interviul acela? Daca respectivul este sau nu student? Ca doar el asta vrea sa faca...sa se implice intr-o liga studenteasca. Sau poate ca menirea interviului este aceea de a depista pe cei care au nimerit alta usa...ei vroiau sa mearga pana la baie dar au dat din greseala de usa Ligii.

Care e logica? Si mai mult...cum sa vrei sa te inscrii intr-o liga si sa trebuiasca sa dai "interviu", iar la interviu sa te astepte nimeni altul decat Florin Bodin?!?! Cum sa se intample asa ceva? Cum se poate ca un angajat al Rectoratului sa ia parte la astfel de interviuri si mai ales sa decida cine poate face parte din Liga Studentilor si cine nu? Sunt realitati pe cat de incredibile pe atat de veridice.
De ce in aproape toate articolele de pe acest blog este vorba de Liga de la Mecanica si gaşca aferenta? Pentru ca acolo se intampla toate acestea, pentru ca acolo incredibilul devine fapt divers, pentru ca acolo un individ care nu da doi bani pe studenti este pus vicepresedinte, pentru ca acolo isi fac jocurile persoane care nu ar trebui sa aiba nici o legatura cu o Liga Studenteasca.
Nimeni, chiar din interiorul Ligii de la Mecanica, nu a putut sa demonteze in vreun fel cele publicate aici...asa ca le-a ramas doar sa caute portiţe alternative de a distrage atentia de la cele spuse. Invoca interese de partid, conflicte personale si alte astfel de povesti diversioniste...doar pentru a evita sa dea RASPUNSURI reale la INTREBARI reale.

***Ligile Studentesti ar trebui sa fie EXCLUSIV ale studentilor si sa actioneze EXCLUSIV in interesul studentilor. Acestea sunt incompatibile cu prezenta continua la sedintele Ligilor Studentesti a lui Florin Bodin, ANGAJAT AL RECTORATULUI. Nu s-a mai pomenit nicaieri ca un om al conducerii unei universitati sa ia parte activ la deciziile si actiunile Studentesti. E regretabil ca in cazul Ligilor Studentesti Din Politehnica Timisoara lucrurile sunt inca departe de normalitate si foarte mult avansate in anormalitate.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mda... Liga de la Mecanica cu parerile lor... Iti spun sigur ca in alte ligi nu se intampla asa... E aiurea sa bagi toate ligile in aceeasi oala cu cei de la Mecanica... Stau si ma intreb... De ce nu actioneaza nimeni??? De ce Bodin hotaraste in continuare in numele Ligii de la Mecanica, cand el e angajat UPT???????????

Anonim spunea...

Pentru ca nu l-a dat nimeni afara?! Cine sa-l dea afara de la Liga? Catzeii lui? Craciun si Catana?! Ce gluma buna!!

Daca nu-l da nimeni afara de la Liga..s-ar putea sa-l dea afara de la Rectorat...asa se zvoneste pe acolo pe Victoriei Nr. 2.

;-)

Anonim spunea...

Cica cei de la rectorat asteapta o reactie mai convingatoare a studentilor...si Bodin OUT!

:-))

Anonim spunea...

Pai si atunci ce mai asteptam?????