luni, 19 mai 2008

In Loc De Bazin Semiolimpic

Bazinul de Inot de la Baza 2 este departe de a se deschide pentru studenti. Daca primele scuze erau legate de lipsa unor "autorizatii", acum motivul invocat este lipsa unei modalitati de securizare a accesului.
Insa nu putem spune ca nu ni se da nimic in schimb. Poate va este cunoscuta zona de langa terenul de fotbal din fata Clubului "Tequila". Daca nu, puteti face cunostinta cu ea din pozele alaturate. E adevarat ca nu este bazin semiolimpic, insa putem spune ca se apropie de o mlastina din care nu sti ce se poate ivi. Daca nu ati avut ocazia sa vizitati Delta Dunarii, nici o problema, avem la indemana Delta Complexului.

Ce produce acest peisaj? Presupunem ca aceasta "instalatie de ultima generatie", "proaspat" vopsita. De cat timp dureaza problema? De foarte mult timp. Pe cine intereseaza? Pe absolut nimeni dupa cate se vede. E bine si cu vopsitul caminelor, cumparatul de calculatoare superperformante, constructia de "facilitati" de care nu se folosesc decat unii. Insa cum ramane cu mizeriile de genul acesta pe care toti se prefac ca nu le vad.

Probabil ca ceea ce nu vad "conducatorii" sau nu le este aratat, nici nu exista. Oare chiar nimeni nu a vazut ceea ce va prezentam aici? De facut in mod sigur nu a facut nimeni nimic pentru a pune capat focarului de tantari si infectii care devine tot mai intins.

***Revenim cu intrebarea adresata Ligilor, care speram ca la un momentdat sa si primeasca raspuns. Ce faceti? Unde sunteti? In problema Bazinului de Inot de la Baza 2 nu ati schitat nici un gest de revolta impotriva jocului dublu (deschis pentru oficialitati - inchisi pentru studenti). Nici acum nu o sa va sesizati?

11 comentarii:

Anonim spunea...

Oare asta nu e o problema a Consiliului Consultativ? Ce sa faca ligile?

Anonim spunea...

poate ca atunci cand se plimba unul si altul cu persoane din administratia locala pentru a le arata ce trebuie sa se faca in complex, era o idee buna ca zona asta sa nu se ocoleasca.
dar de ce sa va faceti de lucru cu chestii care nu se vad asa bine. e mai vizibil sa pui banci, flori si copaci exact langa alee sa fii sigur ca toata lumea vede.

Anonim spunea...

eu propun constituirea unei ligi a studentilor, cum si celelalte ligi sau constituit, care sa faca dreptate...dak tot te chinui cu blogul asta, ai putea face ceva mai serios decat a scrie, si a te ruga de restu ligilor sa faca ceva.

Anonim spunea...

... sau poate nici tu nu esti mai bun decat dobitocu de Catana, stii doar sa arunci cu noroi in niste fraieri, dar daca e sa faci ceva ... te dai inapoi. hai ceva mai multa initiativa! nu doar cuvinte aruncate in vant

Anonim spunea...

am trecut si eu azi pe acolo si m-am mirat de cum tasneste apa din instalatia aia...atitudine trebuie sa ia Consiliul Consultativ de Complex de care chiar nu s-a mai auzit nimic de cand s-a constituit...daca s-au bagat in ceva, acum sa faca...

Anonim spunea...

Cei care faceti topicurile pe aici..
V-am zis mai demult de acest caz.. v-am trimis si poze.. se pare ca doar cand aveti chef postati :P

Anonim spunea...

Este adevarat ca am primit primit mail pe aceasta tema, dar se pare ca a intrat in folderul de spam. Regretam situatia, insa va asiguram ca nu a existat o rea intentie sau un plan de programare a subiectelor.
Asteptam in continuare mailuri de la voi pentru ca acest Blog sa il realizam impreuna. Doar asa va fi cu, despre si pentru studenti.

Anonim spunea...

"Doar asa va fi cu, despre si pentru studenti" un loc unde fiecare isi spune nemultumirile fata de una sau de alta fara a incerca sa faca ceva, asta e Romania, locul unde toti vor sa faca ceva doar cu gura nu si cu mana

Anonim spunea...

cei care au puterea de a face ceva sunt ligile. doar ca ei mai uita sa faca, sau sunt prea putini acolo care chiar vor sa faca ceva.

Anonim spunea...

Dupa cate se vede daca Ligilor le dai un deget (chiar si pe cel mijlociu) ele iti iau toata mana. Asadar, facem din nou un apel la activistii din Ligi: Dati-va cu fundul de pamant in alta parte, nu aici!
Demersul acesta numit "Blog" are menirea de a informa corect si cat mai complet studentii despre aspecte pe care altfel nu le-ar fi aflat. Cei care trebuie sa faca ceva sunt reprezentantii studentilor -> LIGILE <-.
Cei care credeti ca mai sunt lucruri care trebuiesc spuse si nu au fost atinse, puteti sa ne scrieti mesaje pe adresa: "hai.lamunte@yahoo.com". Mesajele voastre se pot transforma in articole pe Blog.

Anonim spunea...

Dupla ploaia de ieri, volumul acestui lac semi artificial a ajuns atat de mare incat a devenit interesant pentru pasarile salbatice. Ieri in jurul orei 16, 2 rate salbatice inotau pe 'lacul de langa Tequila' simtindu-se ca acasa :)